Συμβουλές για Lifestyle για να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες – Μέρος 1

Οι Καλύτερες Συμβουλές Για Lifestyle

Τι lifestyle ακολουθείς; Γνωρίζεις ότι ένα ελκυστικό lifestyle είναι ικανό από μόνο του να σου φέρει περισσότερες και πιο όμορφες γυναίκες στη ζωή σου; Σίγουρα το γνωρίζεις.

Σίγουρα όμως το μυαλό σου, όταν μιλάω για lifestyle, πάει στα χρήματα και στην επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό όμως είναι μόνο ένα μικρό μέρος του lifestyle σου. Είναι κάτι εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια, όχι επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητα.

Συμβουλές για Lifestyle Για Να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες

Ο τρόπος ζωής σου σε στηρίζει με πολλούς τρόπους. Με έναν ελκυστικό τρόπο ζωής / lifestyle, η γυναίκα θα συγχωρέσει πολλά λάθη σου.

Αυτό δε σημαίνει πως αν δεν υποστηρίζεις έναν κουλ και ελκυστικό τρόπο ζωής δεν μπορείς να γίνεις πολύ καλός με τις γυναίκες, ωστόσο υπάρχει λιγότερος χώρος για λάθη και σίγουρα γίνεται πιο δύσκολο να κρατήσεις στη ζωή σου μία ποιοτική γυναίκα η οποία έχει πολύ πιο ελκυστικό lifestyle από το δικό σου.

Το Lifestyle σου ξεκινά από το σπίτι σου. Το σπίτι σου θα πει πολλά στη γυναίκα για σένα.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο:

Α) Σίγουρα δεν μπορούν όλοι σήμερα λόγω κρίσης να μένουν μόνοι τους. Αυτό από μόνο του καταλαβαίνεις ότι δημιουργεί πρόβλημα στο να έχετε ένα χώρο να κάνετε σεξ ή και να αράξετε μία Κυριακή να δείτε μία ταινία, ειδικά αν η κοπέλα δεν έχει χώρο δικό της.

Β) Ωστόσο, όσοι μένουν μόνοι τους, ας έχουν υπόψιν ότι το σπίτι τους πρέπει να δείχνει την ταυτότητά τους. Αυτό δεν προϋποθέτει να μένεις σε ακριβή γειτονιά ή σε τετραώροφη βίλα.

Φωτογραφίες, ωραία τηλεόραση, άνετο κρεβάτι και καναπέ, αξιοπρεπή κουζίνα, γεμάτο ψυγείο, εφόδια φαγητού.

Αμέσως ανοίγουν θέματα συζήτησης: “ξέρεις να μαγειρεύεις; Πού ήσουν σε αυτή τη φωτογραφία; Πότε πήγες διακοπές στο Λονδίνο;” Δεν ανοίγεις εσύ το θέμα συζήτησης. Δεν επιδεικνύεις μία φωτογραφία για να ψωνιστείς για το ταξίδι σου στο εξωτερικό. Περιμένεις και κάποια στιγμη θα σε ρωτήσει.

Γ) Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μόδα, επίσης βρίσκει εφαρμογή στο σπίτι σου, στον προσωπικό σου χώρο. Η γκαρνταρόμπα σου, το στιλ σου, το χτένισμά σου, το κούρεμά σου, τα γένια σου. Όλο σου το στιλ. Φρόντισε το στιλ σου και το ύφος του σπιτιού σου να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου.

Δ) Πρόσεχε τις παρέες σου. Οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό θα σε κρίνουν από τις παρέες σου. Πολλές φορές στο παρελθόν, που δε θεωρούσα σημαντικό το να φιλτράρω τα άτομα με τα οποία βγαίνω έξω, έχανα βαθμούς από αυτούς. Να είσαι πάντα περήφανος για τους φίλους σου.

φιλοι

Είναι ενδιαφέροντες ή βαρετοί; Είναι κοινωνικοί και άνετοι ή ντρέπονται να μιλήσουν; Έχεις φίλους ή την βγάζεις όλη μέρα στην τηλεόραση και στο Twitter και στο Facebook; Για τη γυναίκα, το να βγαίνει μαζί σου δε σημαίνει μόνο να κάνετε σεξ. Σημαίνει ότι μπαίνει στη ζωή σου και στον κόσμο σου. Φρόντισε λοιπόν οι παρέες σου και ο κόσμος σου να είναι ενδιαφέρων, να θέλει να τον ανακαλύψει.

Ε) Βάλε πάθος στη ζωή σου. Υπάρχουν άντρες που φαίνεται να μην έχουν τόσο λαμπερό Lifestyle. Μένουν σε μία τρύπα ή σε ένα δωμάτιο του σπιτιού των γονιών τους, όμως περιβάλλονται από όμορφες γυναίκες διαρκώς.

Πέρα από το ότι έχουν έντονα αναπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες με το άλλο φύλο, το Lifestyle τους είναι πολύ καλύτερο από αυτό που καταλαβαίνεις. Ακολουθούν το πάθος τους: να πάρουν ένα phd, να γίνουν ηθοποιοί, να κάνουν καριέρα ως συγγραφείς ή ποιητές.

Ένας άνδρας που κυνηγά με πάθος έναν σκοπό, είναι το Viagra για τις γυναίκες. Το Lifestyle του μπορεί να γίνει πολύ ελκυστικό. Εξαιρετικό παράδειγμα ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά χρήματα για να έχεις ελκυστικό Lifestyle.

Δικαιολογίες Για Να Μην Αλλάξεις 

lifestyle

Α) Η εργασία σου δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία.

Το να είναι το πάθος σου να δουλεύεις άπειρες ώρες, π.χ. ατελείωτες βάρδιες στο νοσοκομείο, αξίζει εάν πραγματικά λατρεύεις την ιατρική και ακολουθείς το όνειρό σου.

Εάν όμως δουλεύεις άπειρες ώρες σε μία δουλειά που μισείς ή κάνεις με το ζόρι για 700 ευρώ το μήνα, άλλαξέ το. Υπάρχουν και άλλες δουλειές και ευκαιρίες.

Ακόμα και στη σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης. Η ειρωνεία είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες που έμπλεξαν σε μία δουλειά με 10 ώρες / ημέρα χωρίς Σαββατοκύριακα, αρχικά το έκαναν για να αποκτήσουν ένα καλύτερο τρόπο ζωής / Lifestyle.

Β) Μεγαλύτερος μισθός, πιο όμορφα ρούχα και καλές μάρκες, εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Είναι αυτά όμως αρκετά για να είσαι πιο ελκυστικός στις γυναίκες; Σίγουρα είναι.

Και πάλι όμως, τις περισσότερες φορές η γυναίκα θα προτιμήσει να είναι με κάποιον που έχει όμορφες εμπειρίες, χρόνο και πάθος να κυνηγήσει τα όνειρά του και ενδιαφέροντες φίλους.

Θα τον θεωρήσει ανώτερο από έναν τύπο που μπορεί να την πάει σε ένα ακριβό εστιατόριο, επειδή κάνει μία δουλειά που μισεί και δουλεύει όλη μέρα.

Πριν κλείσουμε, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika σχετικά με την ηγεσία, ένα προσόν απαραίτητο στη ζωή και στις σχέσεις.

Kλείνοντας, το θέμα του Lifestyle είναι τεράστιο. Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος με απλές συμβουλές που δεν επιβάλλουν οικονομική άνεση για την εφαρμογή τους. Μέχρι τότε μην ξεχνάς ότι μπορείς να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις. Μέχρι τότε μην ξεχνάς: δε γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και να πεθάνουμε. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και πρέπει να το διεκδικήσουμε. Και θα σου δώσουμε περισσότερες συμβουλές για lifestyle.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, μέσω του οποίου μπορείς να κατεβάσεις  άμεσα ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό έργο​ μας​ “Develop – Evolve – Master : 18+1 Super Practical Guides to be Successful with Women” σε ebook, που περιλαμβάνει τους 19 πιο​ ​χρήσιμους οδηγούς για flirting όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες της σελίδας μας!

Μάθε όσα σου χρειάζονται για να αναβαθμίσεις το lifestyle σου εδώ

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.