Συμβουλές για Lifestyle για να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες – Μέρος 2

Συμβουλές για Lifestyle για να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες - Μέρος 2

Lifestyle Για Να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες

Συνεχίζοντας από το άρθρο Συμβουλές για Lifestyle για να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες – Μέρος 1, θα αναφερθούν μερικά ακόμη απλά και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα για πιο ελκυστικό Lifestyle.

Συμβουλές Για Lifestyle Για Να Έχεις Περισσότερες Γυναίκες – Μέρος 2

#1. Να Είσαι Πιο Κοινωνικός Και Πιο Εξωστρεφής – Καθημερινά.

Φλερτ στο δρόμο, ή στο μπαρ; Αιώνιο ερώτημα, που συζητήσαμε στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Πίεσε τον εαυτό σου να γνωρίζεις ένα νέο άτομο ή να έχεις μία συζήτηση με άγνωστο που κανονικά δε θα έκανες. Όπως τονίζουμε και στους μαθητές στα bootcamps αλλά και σε πολλά άρθρα, η εξάσκηση φέρνει την εμπειρία που δεν μπορεί να έρθει με άλλον τρόπο.

Η εμπειρία είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να γίνεις ο άνδρας με σωστό lifestyle.

Που ενστικτωδώς θα γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνεις ή να πεις σε οποιαδήποτε συζήτηση ή γνωριμία.Όχι απαραίτητα ερωτικής φύσεως. Επίσης, όπως και να το κάνεις, οποιαδήποτε θεωρητική γνώση και αν πέσει στα χέρια σου σχετικά με τη γυναικεία ψυχολογία. Ή την προσέγγιση και αποπλάνηση. Εάν δε μιλήσεις με πολλές γυναίκες για να εφαρμόσεις αυτά που διάβασες, είναι γνώση άχρηστη. Κοινωνικοποιήσου!

#2. Εάν Επιθυμείς Να Έχεις Πολλές Γυναίκες Στη Ζωή Σου Ταυτόχρονα, Το Lifestyle Σου Πρέπει Να Είναι Ανάλογο.

Αναβάθμισε το καθημερινό σου στυλ. Δες το βίντεο που ακολουθεί.

Τι σημαίνει αυτό; Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ, αν και είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη ανάλυση και αν κάτι τέτοιο ψάχνεις, πώς να έχεις πολλές γυναίκες στη ζωή σου ταυτόχρονα, τότε το Relationship Management που κάνει ο Chris είναι το σεμινάριο που έχεις ανάγκη.

Εάν είσαι ο τύπος του άνδρα που είναι πολύ εξωστρεφής με καλό Lifestyle, συνεχώς γνωρίζει νέους ανθρώπους και είναι πολύ κοινωνικός και άνετος, μία γυναίκα θα δεχθεί πιο εύκολα το γεγονός ότι έχεις και άλλες γυναίκες στη ζωή σου ή θα δεχθεί τον αυξημένο κίνδυνο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, εάν είσαι ο τύπος που περνά όλη μέρα στον καναπέ και στον υπολογιστή, κάτι τέτοιο δε θα το υποθέσει εύκολα. Ένα ελκυστικό Lifestyle χωρίς τη βοήθεια από MenOfStyle μπορεί να είναι και πάλι βαρετό.

#3. Σίγουρα, Όπως Αναφέρθηκε Και Στο Πρώτο Μέρος, Το Lifestyle Είναι Το Θεμέλιο Από Το Οποίο Ξεκινάς.

Ωστόσο τα καλά θεμέλια υπάρχουν για να χτίσεις από πάνω. Αλλιώς έχεις απλά γερά θεμέλια μόνα τους, που δε στηρίζουν τίποτα. Μία οικοδομή παρατημένη στο ξεκίνημά της: βαρετό!

Στο MenOfStyle σε μαθαίνουμε να βγάζεις προς τα έξω την προσωπικότητά σου και το Lifestyle σου, ώστε να τραβάς όμορφες γυναίκες στη ζωή σου. Όσο ελκυστικό Lifestyle και αν διαθέτεις λοιπόν ή εμφάνιση, εάν σου λείπει η γνώση να ενεργοποιήσεις τους διακόπτες έλξης στη γυναίκα που σου αρέσει και να ανταποκριθεί συναισθηματικά, να την κάνεις να προσπαθήσει και η ίδια για την προσοχή σου αλλά και να σε δει ως πρόκληση, οι επιτυχίες σου με το άλλο φύλο θα είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με το ανεκμετάλλευτο potential που έχεις.

lifestyle και φλερτ

Έχοντας γνωρίσει αρκετούς ευκατάστατους ή και διάσημους σε μικρό βαθμό άνδρες, άνδρες που γενικότερα έχουν ζήσει και ζούνε μία φανταστική ζωή, βλέπω ότι μπορεί να είναι απίστευτα εκνευριστικό για αυτούς τους ανθρώπους να μην έχουν τις γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν, επειδή η συμπεριφορά τους και το lifestyle είναι τέτοια που δεν αφήνει τις γυναίκες να δούνε σε τι κόσμο μπορούν να μπούνε αν αποτελέσουν μέρος της ζωής τους. Εδώ λοιπόν οι γνώσεις που προσφέρουμε στο MenOfStyle κρίνονται απαραίτητες.

#4. Το Lifestyle Σου Είναι Η Πραγματικότητά Σου.

Μην προσπαθείς να το επιδεικνύεις. Μη μιλάς για αυτό σαν να ψωνίζεσαι. Άσε την να το ανακαλύψει και να το βιώσει. Έχεις cool φίλους; Γνώρισέ τους στην κοπέλα αντί να μιλάς για αυτούς. Γνωρίζεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο; Ανάφερε σε μία ιστορία π.χ. που ήσουν μικρός κάτι για την κιθάρα για να σε ρωτήσει αν παίζεις ακόμη.

Τώρα μόνη της θα σε ρωτήσει περισσότερα πράγματα αν την ενδιαφέρει η μουσική και της αρέσουν οι άνδρες που ξέρουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο. Το πώς θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τέτοιες ιστορίες υπέρ σου χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείς να πας τη συζήτηση προς μία κατεύθυνση, είναι μία ακόμη ικανότητα που μπορείς να αποκτήσεις συμμετέχοντας στο Premium Bootcamp για να βελτιώσεις το lifestyle σου.

lifestyle και φλερτ

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, μέσω του οποίου μπορείς να κατεβάσεις  άμεσα ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό έργο​ μας​ “Develop – Evolve – Master : 18+1 Super Practical Guides to be Successful with Women” σε ebook, που περιλαμβάνει τους 19 πιο​ ​χρήσιμους οδηγούς για flirting όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες της σελίδας μας! ​

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.