Συμβουλές για το Δεύτερο Ραντεβού

Πως να κάνεις να πετύχει το δεύτερο ραντεβού

Οι περισσότεροι μαθητές ή αναγνώστες μας, ζητάνε συμβουλές για το πρώτο ραντεβού. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το δεύτερο ραντεβού, ακόμα και αν στο πρώτο ραντεβού έχετε καταλήξει στο κρεβάτι. Οι συμβουλές για το δεύτερο ραντεβού μοιάζουν αρκετά με αυτές του πρώτου. Ωστόσο το βασικότερο κατά τη γνώμη μου μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας, είναι κάποιοι κανόνες που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου.

Σημαντικό κριτήριο για την εξέλιξη στο δεύτερο ραντεβού, φυσικά, είναι τι έχει προηγηθεί στο πρώτο ραντεβού.

Δηλαδή:

 • Φρόντισες να είστε κοντά και να κλιμακώσεις τη σωματική επαφή; Την άγγιξες;
 • Προσπάθησες να την φιλήσεις;
 • Έχετε φιληθεί;
 • Έχετε φιληθεί πιο έντονα;  (φάσωμα)
 • Έχετε κάνει σεξ;

Αυτά είναι τα πέντε βασικά κομβικά στάδια για την σωματική κλιμάκωση, που ενδεχομένως να έχει γίνει στο πρώτο ραντεβού. Η τακτική που θα ακολουθήσω εφόσον έχω φτάσει μέχρι και το φιλί ή το φάσωμα, είναι σχεδόν η ίδια. Ας έχεις υπόψιν σου όμως, ότι, αν δεν φιληθείτε στο πρώτο ραντεβού, ή δεν υπάρχει καθόλου χημεία, ή δεν το προσπάθησες καθόλου. Ό,τι και αν ισχύει από τα δύο, έχοντας έρθει σε επικοινωνία με πολλούς άνδρες, μαθητές και υποψήφιους μαθητές, έχω καταλάβει το εξής.

Ο Μέσος Άνδρας Στο Πρώτο Ραντεβού, Είναι Δύο Ταχυτήτων:

δύο είδη αντρών

 1. Ο “παραδοσιακός”. Ο άνδρας δηλαδή που θεωρεί ότι την πρώτη ή και τη δεύτερη φορά δεν πρέπει να αγγίξει τη γυναίκα αλλά να την κάνει να αισθανθεί άνετα. Πιστεύει ότι για να της δείξει ότι την βλέπει σοβαρά, δεν πρέπει να προσπαθήσει να την ρίξει στο κρεβάτι πριν το τέταρτο, πέμπτο ή και όγδοο ραντεβού.
 2. Ο “άγαρμπος”. Ο άνδρας δηλαδή που θα “επιτεθεί” απότομα. Ο άνδρας που θα αρχίσει γρήγορα να αγγίζει, να χαϊδεύει, χωρίς να ζυγίζει την κατάσταση και θα φανεί πέφτουλας ή “λιγούρης” – αυτό δε σημαίνει ότι είναι και “πέφτουλας” απαραίτητα, σημαίνει όμως ότι δεν ξέρει τον σωστό τρόπο.

Σκοπός Του Δεύτερου Ραντεβού Αν Έχω Ήδη Κάνει Σεξ Με Την Κοπέλα

justhadsex

Στο δεύτερο ραντεβού, αν έχω κάνει σεξ, ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος: Να ξανακάνω. Όχι επειδή μόνο το σεξ με ενδιαφέρει, αλλά επειδή τίποτα δε δένει περισσότερο μία κοπέλα με έναν άνδρα από το σεξ. Θέλω λοιπόν να φτάσω πάλι στο κρεβάτι μαζί της ώστε:

 • Να δεθεί περισσότερο (σε περίπτωση φυσικά που αυτή τη γυναίκα θέλω να την ξαναδώ).
 • Να αποφύγω οποιαδήποτε χειραγώγηση προσπαθούν να κάνουν οι γυναίκες, με το να μην κάνουν σεξ.

Θέλω λοιπόν στην περίπτωση που στο πρώτο ραντεβού έχω κάνει σεξ με την κοπέλα, το δεύτερο ραντεβού να γίνει απευθείας σπίτι μου / σπίτι της / σε χώρο που θα μπορούμε να ξανακάνουμε, ή η συνάντηση να καταλήξει σε τέτοιο χώρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

προσοχη στο ραντεβού

Ενώ έχετε κάνει σεξ ήδη στο πρώτο και την έχεις προϊδεάσει ότι θα καταλήξετε στο κρεβάτι και στο δεύτερο: Αν κατά τη διάρκεια του δεύτερου ραντεβού σου πετάξει ότι είναι αδιάθετη, προσπαθεί να σε χειραγωγήσει για να κάνετε σχέση. Θέλει με ύπουλο τρόπο δηλαδή, να σε αναγκάσει να επενδύσεις χρόνο μαζί της κάνοντας άλλα πράγματα εκτός από σεξ, που σε βάζει σε πλαίσιο σχέσης. Αν θέλεις να κάνεις σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ίσως και να μη σε πειράξει. Ωστόσο αυτό δείχνει κάτι για τον τρόπο που σκέφτεται η κοπέλα αυτή που θα έπρεπε να σε προβληματίσει.

Σκοπός Του Δεύτερου Ραντεβού Αν Δεν Έχω Κάνει Σεξ Με Την Κοπέλα

Εδώ έχουμε δύο υποκατηγορίες:

 1. Δεν έχω φιληθεί
 2. Έχω φιληθεί

Αν δεν έχω φιληθεί:

οχι φιλί στο ραντεβού

Για εμένα προσωπικά, αν πρώτο ραντεβού δεν έχω φιληθεί με την κοπέλα, το θεωρώ τεράστια αποτυχία. Το φιλί στο πρώτο ραντεβού το θεωρώ δεδομένο. Αλλιώς ή δεν έκανα κάτι καλά ή η συγκεκριμένη κοπέλα δε λειτουργεί φυσιολογικά και καταπιέζεται. Και επειδή πάντα χειρίζομαι εξαιρετικά τα ραντεβού, δεν περιμένω να έρθει δεύτερο παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Δε θα ασχοληθώ άλλο με κοπέλα που πέτυχα σε λάθςο φάση της ζωής της.

Ωστόσο μου έχει τύχει να βγω πρώτο ραντεβού και να μη γίνει τίποτα με μία κοπέλα που μάλιστα μου άρεσε πολύ. Μία εβδομάδα δεν επικοινώνησα καθόλου. Μου έστειλε η ίδια χρόνια πολλά μετά από μία εβδομάδα – είχα τη γιορτή μου. Της απάντησα, με ρώτησε που χάθηκα και της εξήγησα ότι δεν πέρασα καλά στο πρώτο ραντεβού, όπως είχα περάσει το βράδυ που την γνώρισα έξω στο Χ μπαρ που την προσέγγισα.

Πριν συνεχίσεις τσέκαρε εδώ:

Αυτό άλλαξε εντελώς τη στάση της και στο δεύτερο ραντεβού φτάσαμε εύκολα σχετικά στο κρεβάτι. Πιστεύω, όμως, ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Που δηλαδή στο πρώτο ραντεβού η σωματική κλιμάκωση είναι μηδενική ενώ στο δεύτερο ραντεβού το τερματίζω.

Αν όμως θέλεις να δώσεις στη γνωριμία μία δεύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ραντεβού ενώ στο πρώτο η σωματική κλιμάκωση είναι στο μηδέν, καλό θα ήταν να αναφέρεις αυτό που δε σου άρεσε στο πρώτο ραντεβού με όμορφο τρόπο. Δηλαδή: “Ένιωσα ότι όταν βγήκαμε έξω πρώτη φορά μαζί, δεν είχαμε χημεία.

Σαν να ήταν χειρότερα από όταν σε γνώρισα και δε μου άρεσε. Υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος;” Αν καταλάβει η κοπέλα αυτό που σε ενόχλησε και ανταποκριθεί διαφορετικά, καλώς. Αλλιώς το θεωρώ χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας με γυναίκα που ή δε βρίσκεται σε σωστή φάση για γνωριμία στη ζωή της ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.

Αν έχω φιληθεί:

φιληθηκαμε στο ραντεβού

Εδώ τα πράγματα συνήθως είναι πιο εύκολα. Ειδικά αν η κοπέλα βλέπεις ότι στο πρώτο ραντεβού δεν έφερνε ιδιαίτερη αντίσταση στην κλιμάκωση, ίσως ο μόνος λόγος για τον οποίο να μην κάνατε σεξ είναι ότι δεν το επιδίωξες αρκετά. Εδώ έχεις δύο επιλογές.

 1. Ραντεβού έξω για ποτό. Φιλιέστε εξαρχής όταν συναντηθείτε, ώστε να συνεχίσετε από εκεί που το αφήσατε. Έχεις φροντίσει από την αρχή να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει άνεση χρόνου και δε βιάζεται να πάει σπίτι νωρίς ή να κοιμηθεί.
 2. Μετά από 1-2 ώρες,  της προτείνεις να πάτε κάπου πιο ήσυχα. Θα δεχτεί. Δεν της λες πού αν δε ρωτήσει. Αν ρωτήσει της λες να σε εμπιστευτεί. Αν επιμείνει, της λες ότι έχεις ένα ωραίο μπουκάλι κρασί σπίτι σου και θέλεις να το πιείτε. (Φυσικά αυτό προϋποθέτει να μένεις μόνος σου, δηλαδή να είσαι εργένης)
 3. Εκεί ή θα πει ναι ή θα την δεις διστακτική. Το μόνο που χρειάζεται να ακούσει αν είναι διστακτική, είναι: “Το ότι θα πάμε σπίτι μου δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε σεξ.” Χαμογελάς και αλλάζεις θέμα ενώ φεύγετε.
 4. Ραντεβού σπίτι σου αμέσως / σπίτι της. Μιλάς για ταινία ή για κρασί / ποτό σπίτι. Αν την δεις διστακτική, λες το γνωστό:  “Το ότι θα πάμε σπίτι μου δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε σεξ.” και της λες τις λεπτομέρειες του ραντεβού θεωρώντας ότι θα έχει πει ναι.

Η εξέλιξη ενός ραντεβού, πρώτου ή δεύτερου, είναι συνάρτηση του πόσο σωστά θα κάνεις τις κινήσεις σου. Σίγουρα με τον καιρό και προσεγγίζοντας περισσότερες γυναίκες αποκτάς εμπειρία. Οπότε συνέχισε με αυτοπεποίθηση να φλερτάρεις και να έχεις πάντα στο νου ότι η επιτυχία ενός ραντεβού κρίνεται από το να είσαι χαλαρός για να είναι και εκείνη άνετη και να περάσετε καλά.

Μάθε τα πάντα για τα ραντεβού και πώς να πετύχεις σε αυτά εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.