Συνάντηση MenOfStyle.gr

Σεμινάρια Menofstyle.gr

Αυτή τη Συνάντηση θέλουμε να την θυμόμαστε. Θα ήθελες να βοηθήσεις;

 

Την Κυριακή 19 Ιουλίου και ώρα 18:00, το MenOfStyle.gr πραγματοποιεί την Συνάντηση του καλοκαιριού.

Παρατηρώντας μια εκθετική αύξηση επισκέψεων και εγγραφών στις δύο καλύτερες πλατφόρμες για Dating στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε  μια Συνάντηση που θα μείνει αξέχαστη.

Στις 19 Ιουλίου στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο πιο in στέκι της πόλης  75 BLVD All Day Bar (Λεωφόρος Δεκελείας 75) αλλάζουμε τα δεδομένα στις μέχρι τώρα Συναντήσεις της κοινότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 18:00

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ MenOfStyle.gr

 

Δίνοντας τεράστια σημασία στους ανθρώπους που διαβάζουν ανελλιπώς τα άρθρα του MenOfStyle.gr αλλά έχοντας και ως προτεραιότητα την συνεχή ανάπτυξη της πιο ξεχωριστής ανδρικής κοινότητας του site κάνουμε μια Συνάντηση που θα αργήσει να ξεχαστεί.

Σε αυτή την συνάντηση θέλουμε να είσαι εκεί. Η παρουσία σου είναι πολύ πιο σημαντική για εμάς από ότι φαντάζεσαι. Δεν έχει σημασία αν είσαι μέλος μας ή ένας απλός, καθημερινός, επισκέπτης της ιστοσελίδας μας. Έλα να γνωριστούμε και κυρίως να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.

Όλοι οι Instructors του MenOfStyle.gr θα δώσουν το παρόν και με όρεξη θα προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, με τρόπο απλό και οργανωμένο.

Για να εξασφαλίσουμε πως αυτή η Συνάντηση θα είναι διαφορετική από τις άλλες, έχουμε φροντίσει να έχεις κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα που δεν πρόκειται να συναντήσεις αλλού.

  1. 30% έκπτωση σε όλους τους καφέδες, μόνο για τα μέλη μας.
  2. Δώρο 2 απίστευτα χρήσιμα συμπληρώματα διατροφής που θα προσφέρουμε μέσω κλήρωσης.
  3. Ζωντανά Q&A Session με τους instructors του MenOfStyle.gr
  4. Guests ειδικούς πάνω σε θέματα  που σε αφορούν ως άνδρα και δεν περιορίζονται στο Dating

 

Μην ξεχάσεις

Έχεις κάποια απορία για τις γυναίκες; Θα αφιερώσουμε χρόνο στον καθένα ξεχωριστά για να του απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση έχει.

Οι συναντήσεις συνοδεύουν την κοινότητα μας για χρόνια. Μια κοινότητα που εξελίσσεται συνεχώς. Όμως για να δημιουργηθεί χρειάστηκε την συμμετοχή των απλών μελών. Την δική σου.

Σε περιμένουμε…

Δήλωσε τη συμμετοχή σου τώρα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Είναι ΔΩΡΕΑΝ;
Ναι – Είναι μια συνάντηση σε πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς. Δεν χρειάζεται να παραγγείλεις ή να πληρώσεις τίποτα. Ακόμα και αν θες ένα καφεδάκι όμως, το μαγαζί που μας φιλοξενεί δέχθηκε να μας κάνει έκπτωση 30%. Αρκεί να πεις ότι είσαι από το MenOfStyle.gr και η έκπτωση θα περάσει αυτόματα.
Μπορώ να φέρω έναν φίλο μου μαζί;
Ναι φυσικά, αρκεί να έχει δηλωθεί η συμμετοχή του. Πες του να συμπληρώσει την παραπάνω φόρμα ή να μπορείς να την συμπληρώσεις εσύ για αυτόν αφού τον έχεις ενημερώσει σχετικά.
Γιατί πρέπει να συμπληρώσω τα στοιχεία μου;
Επειδή όλα τα μαγαζιά λειτουργούν με κανόνες που βάζει η πολιτεία για την ασφάλεια και χρειάζεται να ξέρουν περίπου πόσο κόσμο θα πρέπει να υπολογίζουν ότι θα φιλοξενήσουν. Παράλληλα αυτό θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του χώρου αλλά και φυσικά χρειάζεται για την συμμετοχή σου στην κλήρωση με τα δώρα αλλά και την ενημέρωσή σου για τις λεπτομέρειες.
Τι ώρα πρέπει να έρθω;
Ότι ώρα θες. Αρκεί να είναι από τις 18:00 και ως τις 21:00. Μπορείς επίσης να φύγεις ανά πάσα στιγμή. Προτείνουμε όμως να μείνεις σε όλη τη συνάντηση και από την αρχή της. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά της.
Μπορώ να κάνω ερωτήσεις σε όποιον instructor θέλω;
Ναι φυσικά και αν μπορεί να καλυφθεί στα πλαίσια της συζήτησης θα αναλυθεί. Αν θες επίσης κάτι προσωπικό θα υπάρξει και ώρα όπου θα μπορείς να μιλήσεις απευθείας μαζί του προσωπικά.
Αν κλείσω την θέση μου και δεν μπορέσω να έρθω;
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έκτακτα γεγονότα συμβαίνουν συνεχώς και σε όλους μας. Απλά θα χάσεις μια εκπληκτική συνάντηση και την ευκαιρία να γνωρίσεις εμάς αλλά και δεκάδες άλλους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Παράλληλα, δεν θα είναι εφικτή η συμμετοχή σου στη κλήρωση για τα δώρα. Θα εκτιμούσαμε όμως να μας ενημερώσεις πριν το event για να γνωρίζουμε. Σκέψου ότι μπορεί κάποιος άλλος να θέλει να έρθει αλλά να μη μπορέσει να βρει θέση. Γιατί να μην τον εξυπηρετήσουμε αν θα λείψεις;
Αν κερδίσω κάποιο από τα δώρα, πώς θα τα παραλάβω;
Με το που γίνει η κλήρωση παρουσία του κόσμου, θα σου παραδοθούν από εμάς στο χέρι σου εκείνη τη στιγμή.
Αν δεν είμαι μέλος στο MenOfStyle.gr μπορώ να παραστώ;
Ναι φυσικά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη γραφτείς τώρα. Έτσι θα απολαύσεις τη συζήτηση στη πιο Εξελιγμένη Κοινότητα Ανδρών με 100άδες φίλους που αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς ζητήματα με σένα. Μπες www.menofstyle.gr/forum .
Είμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα Dating - Έχει νόημα να έρθω;
Ναι φυσικά και σκέψου πως όλα αυτά γίνονται κυρίως για εσένα. Για να δικτυωθείς, για να ακούσεις ιστορίες που θα μοιάζουν με την δική σου και για να εμπνευστείς βλέποντας παλιότερους να τα καταφέρνουν έχοντας τα ίδια στοιχεία με σένα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις το νέο κομμάτι της ζωής σου που ονομάζεται αυτοβελτίωση και εξέλιξη, ομαλά και διασκεδαστικά.
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.