Συνέδριο Εξελιγμένων Τεχνικών για Dating στο Facebook

Πώς θα σου φαινόταν ένα συνέδριο για φλερτ και Dating στο Facebook; Ήρθε το πρόγραμμα που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μέχρι τώρα έβλεπες τις γνωριμίες μέσω του Facebook! Παρακολούθησέ το και μάθε εξελιγμένες τεχνικές Facebook Flirting & Dating που πραγματικά δουλεύουν. Προετοιμάσου για 5 ώρες απίστευτης γνώσης, έτοιμες για άμεση εφαρμογή ΑΜΕΣΩΣ μόλις τελειώσει η Διάλεξη.

Γεγονός: Το Dating Στο Facebook Είναι Ό, τι Καλύτερο Αυτή Τη Στιγμή

Μάθε περισσότερα στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί.

Ο καλύτερος προορισμός για να φλερτάρεις online αυτή τη στιγμή ονομάζεται Facebook. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, 2.000.000 Ελληνίδες έχουν προφίλ στο Facebook και το 25% αυτών δηλώνουν ευθαρσώς ότι φλερτάρουν σε αυτό. Φαντάσου λοιπόν τις απεριόριστες επιλογές που εμφανίζονται ακριβώς μπροστά σου, εύκολα και γρήγορα!

Το Dating στο Facebook έχει απεριόριστες προοπτικές και δυνατότητες.

 

Απάντησε στις Παρακάτω Ερωτήσεις Για Το Dating Στο Facebook

Αναρωτήσου:
● Πιστεύεις πως είναι δύσκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα μέσω του Facebook;
● Θεωρείς πως ο τρόπος επικοινωνίας που ήδη γνωρίζεις μπορεί να αναβαθμιστεί;
● Γνωρίζεις ότι έχεις την δυνατότητα να αυξήσεις κατά 100% τις δυνατότητες κοινωνικοποίησης σου με τις γυναίκες;

Δες το βίντεο:

Έπειτα από έρευνα, το 92% των αντρών απάντησαν με ΝΑΙ σε τουλάχιστον μία από τις παραπάνω ερωτήσεις. Όμως υπάρχει ακόμα μια απάντηση ικανή να κάνει την διαφορά στην καθημερινότητα σου:

Συνέδριο Εξελιγμένων Τεχνικών για Φλερτ & Dating στο Facebook

Τι Θα Κερδίσεις Από Το Συγκεκριμένο Πρόγραμμα

• Μοναδική καθοδήγηση για το πως να ανακατασκευάσεις το προφίλ σου στο Facebook, ώστε να παρουσιάζεις τον καλύτερο σου εαυτό!
• Πως να προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν, μέσω Facebook με μοναδικό τρόπο και πως να ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες απόρριψης!
• Εκπληκτικά επικοινωνιακά εργαλεία για να μην χρειαστεί να σκεφτείς ποτέ ξανά τι να πεις.
• Αποδεδειγμένα μοτίβα για το πως να μπορείς να μιλάς με τις ώρες με τις γυναίκες που πάντα ήθελες μέσω του FacebookChat.
• Πως να ζητάς το νούμερο της γυναίκας που μέχρι τώρα θεωρούσες απλησίαστη;
• Πρακτικές συμβουλές για το πως να κλείσεις το πολυπόθητο ραντεβού, χωρίς να ακούσεις ξανά τις συνηθισμένες δικαιολογίες αναβολής!

Μάθε από αυτούς που ξέρουν τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις. Δες το βίντεο:

Τί Άλλο Θα Κερδίσεις Από Το Πρόγραμμα

• Στρατηγικές για να υπάρχει πάντα μια ακόμα συνομιλία ανοιχτή ότι και να γίνει!
• Πώς να δείχνεις τον πραγματικό εαυτό σου και τις προθέσεις σου με τον κατάλληλο τρόπο ξεπερνώντας τους περιορισμούς του γραπτού λόγου του Facebook Chat.
• Πώς να ξεπερνάς τις δικαιολογίες της του μοτίβου : Έχω αγόρι, είμαι δεσμευμένη, δεν βγαίνω με αγνώστους, δεν βγαίνω με ανθρώπους από το Internet, δεν δίνω το κινητό μου στο Facebook.

 

Όμως Το Συνέδριο Δεν Περιλαμβάνει Μόνο Τα Παραπάνω Εκπληκτικά Πλεονεκτήματα

Dating στο Facebook

Σκοπός της ομάδας μας είναι να παρέχει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε άτομο που παρακολουθεί τα προγράμματα της. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστή την Διάλεξη προσφέροντας σου:
● Mini Οδηγό με παραδείγματα διαλόγων στο Facebook που κατέληξαν σε ραντεβού!
● Απλές και ξεκάθαρες Σημειώσεις του Προγράμματος για να μη χρειάζεται να σημειώνεις τα πάντα αλλά να έχεις την προσοχή σου στη διάλεξη.
● Ebook με οδηγούς Dating από τους Instructors του menofstyle.gr.

Και Τα Δώρα Συνεχίζονται!!!

Μετά από 4 χρόνια συνεχούς επαφής με ανθρώπους που αποφάσισαν να αλλάξουν την ζωή τους με τον καλύτερο τρόπο, βελτιστοποιούμε ακόμα παραπάνω την ποιότητα της εμπειρίας σου.
Επειδή θέλουμε μια άκρως αποτελεσματική επικοινωνία μαζί σου, με την συμμετοχή σου στο Συνέδριο Εξελιγμένων Τεχνικών για Φλερτ & Dating στο Facebook , δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσεις όποτε ΕΣΥ μπορείς 1 ΩΡΑ συμβουλευτικής ΔΩΡΕΑΝ με κάποιον από τους Instructors. Και αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι κάποιος θέλει να ακούσει οποιοδήποτε ζήτημα για Dating σε απασχολεί.

Η διάλεξη θα λάβει χώρα στην πολυτελή αίθουσα του Ξενοδοχείου AEROTEL ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 23 ΑΘΗΝΑ – Πλησίον Σταθμού ΜΕΤΡΟ Μεγάρου Μουσικής, στις 13/12/2014 ημέρα Σάββατο και ώρες 12.00 με 17.00!
Εισηγητής, ίσως ο καλύτερος Pickup Instructor για την Ευρώπη στο Online dating Nitro, με πολύχρονη εμπειρία στο Παιχνίδι αλλά και εμπειρία σαν εισηγητής σε αντίστοιχα σεμινάρια από όταν το Internet Flirting&Online Dating ήταν ακόμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία.

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να ζήσεις μια Διάλεξη Φαινόμενο για τα Ελληνικά δεδομένα και να αφομοιώσεις γνώσεις εξαιρετικά υψηλού επιπέδου μέσα λίγες ώρες, δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!!!

Το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” μπορεί να σου διδάξει πολλά. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.