Single ή Έχει Σχέση; Ανακάλυψε το!

Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Ενώ έχεις προσεγγίσει την γυναίκα που σου άρεσε και θεωρείς ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας στο χρονικό διάστημα που την γνωρίζεις, ταυτόχρονα έχεις κάποιες λογικές αμφιβολίες για το αν είναι μόνη της ή σε σχέση.

Μπορεί να φαίνονται όλα τέλεια, όμως κανείς δεν θέλει να επενδύσει στην προοπτική μιας γυναίκας που δεν θα έχει μέλλον μαζί της, εφόσον δεν είναι σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκεται στον ερωτικό τομέα.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ενεργήσεις σύντομα εάν δεν θέλεις να μπεις σε διαδικασία να αναρωτιέσαι και να αγωνιάς κάθε στιγμή για το τι κάνει, ποιον βλέπει και που βρίσκεται.

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πότε πρέπει να σου δείξουν αν ενδιαφέρονται σεξουαλικά και έλκονται από εσένα ή να στο αναφέρουν χωρίς απαραίτητα να τις έχεις ρωτήσει, αρκεί να κάνεις κάποια βήματα που θα οδηγήσουν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ας δούμε λοιπόν μερικούς τρόπους για να ανακαλύψεις εάν είναι ελεύθερη ή σε σχέση και να ξεκαθαρίσεις άμεσα τις προθέσεις σου.

Άγγιζε την στη Συνάντηση σας για να Διαπιστώσεις αν έχει Σχέση
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Εφόσον βρίσκεσαι έξω για πρώτη φορά μαζί της ή μόλις την γνώρισες, θα πρέπει κάποια στιγμή να ενεργήσεις για να προχωρήσεις αυτήν την γνωριμία στο επόμενο επίπεδο.

Καλό θα είναι λοιπόν, χαλαρά και διακριτικά να αγγίζεις την γυναίκα που έχεις προσεγγίσει, ώστε να εκφράζεις τις προθέσεις σου σταδιακά, χωρίς να γίνεσαι από την άλλη υπερβολικά επιθετικός και την τρομάξεις.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις αν μια γυναίκα δέχεται το άγγιγμα σου ή ακόμα καλύτερα στο ανταποδίδει είναι πολύ πιθανό να είναι ελεύθερη.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να μην θέλει να σε αποπάρει και να χαλάσει την όμορφη προσέγγιση σου, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα σου αποκαλύψει κάποια στιγμή αν είναι σε σχέση.

Ζήτα της να Ξαναβγείτε για να Ανακαλύψεις αν είναι σε Σχέση
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Όπως οφείλεις σαν άντρας να ηγηθείς για να προχωρήσει η σχέση, έτσι θα πρέπει να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για την ξεκινήσεις από την αρχή.

Έτσι λοιπόν καθώς βρίσκεσαι μαζί της, εκφράζοντας τις προθέσεις σου θα διαπιστώσεις με ευκολία αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέρες και βδομάδες για να της ζητήσεις να την ξαναδείς, αφού αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου.

Άμεσα η γυναίκα θα κατανοήσει ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά για εκείνη, οπότε θα σου αποκαλύψει αν είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη, για να προχωρήσετε και σε νέο ραντεβού.

Μην σε αγχώνει το γεγονός ότι μπορεί να αρνηθεί στην αρχή, επέμεινε μερικές φορές ακόμα για να είσαι σίγουρος αν το λέει και το εννοεί, επειδή πολλές φορές θέλουν να τεστάρουν τις αντοχές και τις αδυναμίες που μπορεί να βγάλουμε έπειτα από κάποια πίεση. Αρκεί να το κάνεις με σεβασμό.

Αν δεν ξέρεις πώς να αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:

Μπορείς να Μάθεις αν Είναι σε Σχέση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Ένας ασφαλής τρόπος να μάθεις ότι είναι single βρίσκεται στο facebook ή και σε οποιοδήποτε μέσω μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες και να εκθέτει κάποια προσωπικά της στοιχεία.

Φυσικά δεν χρειάζεται να στήνεσαι με τις ώρες να περιμένεις αν ανεβάσει κάτι στον τοίχο του λογαριασμού της, μια σύντομη περιήγηση μπορεί να σε βγάλει από την περιέργεια.

Ο στόχος σου όμως, θα πρέπει να παραμένει στην επαφή και την προσέγγιση με την ίδια την γυναίκα, καθώς μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες κάποιου πρώην που απλά δεν έχουν ακόμα αποσυρθεί, επειδή μπορεί να χώρισε πρόσφατα ή επειδή δεν θέλει να της στέλνουν όσοι την έχουν φίλοι από εκεί και θα ήθελε ενδεχομένως να τους αποφύγει.

Να Παρατηρείς Όταν σου Μιλάει και σε Ποιους Αναφέρεται
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Όταν προσεγγίζουμε μια γυναίκα, κάποια στιγμή η κουβέντα μας θα προχωρήσει και θα αναφερθούμε σε διάφορα θέματα από τα οποία μπορούμε να έχουμε χρήσιμες πληροφορίες.

Έχε λοιπόν τα αυτιά σου ανοιχτά και να είσαι συγκεντρωμένος σε όσα αναφέρεστε, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σου αναφέρει κάποιες ιστορίες για την σχέση της, όπως κάποιο ταξίδι ή για κάποιον πρώην της, σαν να σου δίνει το σημάδι ότι είναι ελεύθερη πλέον.

Μπορεί ακόμη συζητώντας μαζί της να σου αναφέρει περισσότερο τις φίλες που είναι ένα ακόμη σημάδι ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή της ή να σου στέλνει μηνύματα για την καθημερινότητα της που αφορούν την προσέγγιση σου και την πορεία της.

Σου δίνει δηλαδή το σήμα να συνεχίσεις, αφού όπως δείχνει της αρέσεις.

Πες της ότι σου Αρέσει για να Μάθεις αν έχει Σχέση
Θέλεις να μάθεις αν είναι μόνη της ή σε σχέση; Κάνε κάποια από τις παραπάνω κινήσεις και ανακάλυψε το.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ανακαλύψεις αν υπάρχει άλλος άνδρας στη ζωή της την στιγμή που την φλερτάρεις, είναι να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί της.

Όσο και αν σε φοβίζει η ιδέα αυτή, λόγω της έκθεσης σου απέναντι της και φόβου για το πώς θα το εκλάβει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι ειλικρινής απέναντι της, λέγοντας της τελικά ότι σου αρέσει.

Ο φόβος της απόρριψης κάποιες φορές μπορεί να είναι ισχυρός, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει θα το εκτιμήσει δεόντως, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, οπότε δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα, κάνοντας φανερές τις προθέσεις που είχες εξ αρχής για αυτήν και είναι καλύτερο από το να πηγαίνεις πλαγίως να εκμαιεύσεις πληροφορίες.

Δοκίμασε κάποιους από τους παραπάνω τρόπους ή πειραματίσου και με διαφορετικό στυλ και στείλε μας την άποψη σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Προχώρησες την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο; Δες εδώ για να αποφύγεις τα βασικά λάθη.

Να είσαι καλά

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style