Οι συνήθειες ενός άνδρα πετυχημένου με τις γυναίκες – Μέρος 2

Οι συνήθειες ενός άνδρα πετυχημένου με τις γυναίκες – Μέρος 2

Συνεχίζοντας από το προηγούμενο άρθρο, Οι συνήθειες ενός άνδρα πετυχημένου με τις γυναίκες – Μέρος 1, θα αναφερθούν άλλες 5 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύεις το Παιχνίδι σου και να εξελιχθείς εξαιρετικά γρήγορα στην επικοινωνία σου με τις γυναίκες.

Ποιες επιπλέον συνήθειες ενός άντρα πετυχημένου με τις γυναίκες είναι που τον κάνουν πετυχημένο;

  • Ποτέ δεν επαναπαύεται.

Είναι λυπηρό όταν βλέπω έναν άντρα να έχει επαναπαυτεί και “βολευτεί” με μία κοπέλα. Τις περισσότερες φορές, πρόκειται για “βόλεμα” που δεν τον αφήνει πολύ ικανοποιημένο – ούτε καν εν μέρει – αλλά νιώθει την ικανοποίηση τουλάχιστον ότι σεξουαλικά θα καλυφθεί – όχι ως προς την ποιότητα και πάλι του σεξ που θα κάνει, αλλά ως προς τη συχνότητα που δε θα τον αφήνει σε κατάσταση απελπισίας, όπως πολλοί άντρες βιώνουν σήμερα. Βρήκε μία απλά χαριτωμένη κοπέλα, και έχει το περιοριστικό πιστεύω ότι δεν μπορεί να έχει δίπλα του μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ένας πετυχημένος άνδρας και player, ποτέ δεν επαναπαύεται, επειδή το νιώθει αλλά και ΤΟ ΞΕΡΕΙ ότι μπορεί να έχει την καλύτερη γυναίκα δίπλα του. Οι πολύ όμορφες γυναίκες, από την άλλη, νιώθουν μαζί του τη σιγουριά ότι μπορεί να τις χειριστεί, ενώ οι περισσότεροι άντρες παγώνουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν μία πραγματικά πολύ όμορφη γυναίκα.

  • Αποδέχεται τις αδυναμίες του

Ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες – τουλάχιστον μία. Ακόμα και οι πολύ δυνατοί players. Πρέπει να αποδεχθείς τις αδυναμίες σου, και να τις αντιμετωπίσεις με θάρρος και διάθεση να εξελιχθείς. Διαφορετικά, θα παραμένουν για πάντα αδυναμίες και θα περιορίζουν την προσωπική σου εξέλιξη σημαντικά. Κοίταξε την αλήθεια κατάματα, δες πού πραγματικά έχεις πρόβλημα και δούλεψε πάνω στα προβλήματά σου. Δεν είναι τυχαίο που κορυφαίοι αθλητές όπως ο Michael Jordan που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο μπάσκετ στην ιστορία, κατάφεραν να προσεγγίσουν την τελειότητα ακολουθώντας αυτήν ακριβώς την προσέγγιση.

  • Επιλέγει προσεκτικά τους ανθρώπους που έχει γύρω του

Οι κανόνες της ψυχολογίας σου λένε, ότι, η νοοτροπία σου και η ζωή σου επηρεάζεται άμεσα από τους 5 πιο κοντινούς ανθρώπους που έχεις. Γίνεσαι το περιβάλλον σου. “Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι” είναι κάτι παραπάνω από μία λαϊκή παροιμία. Να το θυμάσαι αυτό, γιατί αν και δεν αναφέρθηκε πρώτο, είναι η πιο σημαντική από τις 10 συνήθειες σύνολο των 2 άρθρων. Φρόντισε να περιτριγυρίζεσαι από καλούς και ποιοτικούς ανθρώπους που σε βοηθάνε να εξελιχθείς. Ποτέ μην κρατάς κοτνά σου ανθρώπους που μπορούν να καταστρέψουν το Παιχνίδι σου όταν μιλάς με γυναίκες. Πάντα να είσαι με αυτούς – και αυτές – που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις το Παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο. Αλλιώς, απλά παλεύεις κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Είναι προτιμότερο να φλερτάρεις μόνος σου, χωρίς βοήθεια, από το να επιλέξεις να σε βοηθήσει κάποιος που δεν είναι καλός με τις γυναίκες. Σαμποτάρεις τον εαυτό σου επικίνδυνα.

  • Επικεντρώνεται σε ένα στόχο κάθε φορά

Τα πράγματα πρέπει να είναι απλά. Πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα κομμάτι του Παιχνιδιού κάθε φορά, να γίνεις πραγματικά πολύ καλός και μετά να προχωρήσεις στο επόμενο.

Παράδειγμα 1: ας υποθέσουμε ότι έχεις χιούμορ έμφυτο, αλλά σε καταβάλει το άγχος προσέγγισης και δεν μπορείς να πλησιάσεις με τίποτα μία κοπέλα που σου αρέσει. Άρα πρέπει να εστιάσεις στο να ξεπεράσεις τον φόβο προσέγγισης, όχι να εξασκήσεις το χιούμορ σου.

Παράδειγμα 2: Μπορεί να μην φοβάσαι ποτέ να προσεγγίσεις μία γυναίκα που σου αρέσει, αλλά να έχεις μηδενικά αποτελέσματα. Δεν πρέπει να εστιάσεις λοιπόν στο να μιλάς σε πολλές γυναίκες, αλλά στο να καταλάβεις γιατί στην πορεία της γνωριμίας καταλήγεις σε αδιέξοδο και να διορθώσεις το πρόβλημά σου.

η συνεχής εξάσκηση οδηγεί στο δρόμο προς την τελειότητα
η συνεχής εξάσκηση οδηγεί στο δρόμο προς την τελειότητα
  • Έχει συνειδητοποιήσει ότι το “κλειδί” της επιτυχίας είναι η εξάσκηση

Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα. Σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης: Μουσική, υποκριτική, μαθήματα ορθοφωνίας, αλλά και σε οποιαδήποτε μορφή αθλητισμού: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πυγμαχία. Δεν είναι τυχαίο, που οι κορυφαίοι μουσικοί / αθλητές στον κόσμο, έχουν αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην εξάσκηση. Ο Μοχάμεντ Άλι, γνωστός παλαίμαχος πυγμάχος και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία Βαρέων Βαρών, είχε πει:

Μισούσα κάθε στιγμή της προπόνησης, αλλά είπα, “μην τα παρατάς. Θα υποφέρεις τώρα αλλά θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου όντας πρωταθλητής

Δε χρειάζεται να κάνεις 10.000 προσεγγίσεις για να γίνεις καλός με τις γυναίκες – εκτός αν σκοπεύεις να αγγίξεις την τελειότητα στο θέμα της γυναικείας προσέγγισης. Αν όμως αφιερώνεις καθημερινά μία ώρα, θα βλέπεις κάθε 1-2 μήνες σημαντική βελτίωση στο Παιχνίδι σου.

Αυτές οι συνήθειες των δύο αυτών άρθρων, αν εφαρμοσθούν πιστά, θα αλλάξουν τη ζωή σου και τη νοοτροπία σου κατά πολύ. Φαίνεται απλό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό. Δεν είναι τυχαία 10 συνήθειες που έχουν όλοι οι άντρες που έχουν διακριθεί στο Παιχνίδι και είναι κορυφαίοι players. Καλή επιτυχία!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.