Site Γνωριμιών: Έχουν Αποτελέσματα Τελικά στην Ελλάδα;

Site Γνωριμιών: Έχουν Αποτελέσματα Τελικά στην Ελλάδα;

Site Γνωριμιών Στην Ελλάδα

Έλα παραδέξου το: έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ site γνωριμιών για να γνωρίσεις γυναίκες.

Το θέμα όμως είναι, λειτουργούν οι εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα;

Και τι εννοώ: Μπορείς να γνωρίσεις μια όμορφη και ποιοτική γυναίκα μέσω ίντερνετ;

Και πόσες πιθανότητες έχεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα που γνώρισες μέσω διαδικτύου σε σχέση με μια γυναίκα που προσέγγισες κάπου έξω;

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Συμφωνα με έρευνες, το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου.

Αυτή είναι μια έρευνα που αποδεικνύει τον μεγάλο ρόλο που παίζουν τα social media και οι εφαρμογές γνωριμιών στη ζωή μας, καθώς περίπου τα μισά ζευγάρια γνωρίστηκαν μέσω αυτών.

Εγώ πιστεύω ότι το ποσοστό στην Ελλάδα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δεδομένου ότι το φλερτ μεταβάλλεται και όλο και περισσότεροι νέοι σήμερα επιλέγουν να φλερτάρουν online, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζουμε εάν λειτουργεί αυτός ο τρόπος και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τον αξιοποιήσουμε.

Ειδικά τα άτομα μικρότερης ηλικίας έχουν την τάση να περνούν ένα τεράστιο ποσοστό της ημέρας τους στο ιντερνετ και στα social media.

Οι περισσότεροι από εμάς θα “σκρολάρουμε” στο facebook ή το instagram στον ελεύθερό μας χρόνο και θα δούμε προφίλ αμέτρητων ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε από κοντά.

Αυτή τη στιγμή, ο μέσος άνθρωπος κοιτάει το κινητό του σύμφωνα με έρευνες περίπου ογδόντα φορές την ημέρα! Δηλαδή κάθε δώδεκα λεπτά σε καθημερίνη βάση.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, μπορούμε να κατανοήσουμε το γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το διαδίκτυο για να φλερτάρουν.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τους άντρες, οι έρευνες δείχνουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που χρησιμοποιούν site γνωριμιών για να δημιουργήσουν μια σχέση είναι άντρες, με το ποσοστό να αγγίζει το 62%.

Εκτός από το ίντερνετ, μπορείς να φλερτάρεις αποτελεσματικά και σε άλλα μέρη. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και μάθε που να φλερτάρεις.

 

Ποια Site Γνωριμιών Έχουν Αποτέλεσμα

Δεν έχει αξία να χρησιμοποιείς site γνωριμιών στην Ελλάδα χωρίς να ξέρεις ποια είναι εκείνα που φέρνουν όντως αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη δική μου έρευνα, τα dating sites τα οποία λειτουργούν καλύτερα στην Ελλάδα είναι τα Badoo, Erodate, OkCupid και Eligible Greeks.

Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα για να μην μπερδευόμαστε κιόλας, έτσι;

#1.Badoo

Αρχικά, όσον αφορά το Badoo, στα υπέρ είναι ότι είναι αρκετά γνωστό, επομένως μπορείς να γνωρίσεις αρκετές γυναίκες μέσα από την ιστοσελίδα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει πάνω από 298 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι αρκετά εύκολη στη χρήση της.

Προσφέρει δωρεάν εγγραφή και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σελίδες για γνωριμίες.

Το θέμα είναι ότι, ακριβώς επειδή αποτελεί ίσως τη πιο δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών, μαζεύει και κόσμο που δεν είναι… “κατάλληλος”.

Αυτό σημαίνει ότι αρκετά προφίλ είναι ψεύτικα, οπότε θέλει προσοχή.

#2. Erodate

γνωριμίες

Αυτή είναι μια σελίδα που δεν κρατάει τα συνηθισμένα προσχήματα όσον αφορά τις γνωριμίες και το φλερτ.

Από τη πρώτη κιόλας σελίδα το site αναφέρει ότι μπορείς να συνομιλήσεις δωρεάν με όλους χωρίς ταμπού και χωρίς περιορισμούς.

Σου προσφέρει άμεσα μυνήματα, συνομιλία με βίντεο, μεταφορά αρχείων και κοινή χρήση οθόνης, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετές όμορφες γυναίκες και να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή δεν έχει περιορισμούς, πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στο πού ανοίγείς τη σελίδα. Μην το επιχείρησεις σε χώρο εργασίας γιατί πολλές φωτογραφίες είναι… ακατάλληλες.

Το αξιοθαύμαστο εδώ είναι ότι έχει επιλογή και για ζευγάρια που ψάχνουν ζευγάρια!

Γενικότερα, η σελίδα είναι αρκετά αποτελεσματική απλά θέλει προσοχή στο με ποιον συνομιλείς γιατί μπορεί να μην θέλετε τα ίδια πράγματα.

#3. ΟkCupid

Το OkCupid είναι ιδαίτερα γνωστό καθώς έχει πολύ ωραία αισθητική, πολλούς χρήστες και σου δίνει παραπάνω δυνατότητες από μια μέση ιστοσελίδα γνωριμιών.

Είναι μια αρκετά μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα που έχει χιλιάδες χρήστες στο εξωτερικό και είναι πολύ γνωστή και εκτός Ελλάδας. Ειδικά στο εξωτερικό, έχει τεράστια αποτελέσματα, κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν οι κατάλληλες δομές και για την χώρα μας.

Το OkCupid σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σου, κάτι που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό γιατί δίνει την ευκαιρία στη γυναίκα  να σε επιλέξει με βάση περισσότερα στοιχεία και να είναι πιο σίγουρη για την επιλογή της.

Γενικά, είναι από τις πιο διαδεδομένες ιστοσελίδες γνωριμιών παγκοσμίως και έχει και εφαρμογή για το κινητό.

#4. Eligible Greeks

γνωριμίες

Το συγκεκριμένο site είναι από τα ποιοτικότερα που έχω χρησιμοποιήσει, καθώς κάνει πολύ καλό ξεκαθάρισμα του κόσμου που δέχεται.

Σπάνια θα βρεις περίεργες καταστάσεις ή άτομα σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Είναι μια από τις πιο προσεγμένες ιστοσελίδες και σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες όσον αφορά το προφίλ σου.

Έχει αρκετές πληροφορίες που μπορείς να βάλεις για τον εαυτό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες.

Επίσης, πολλοί από τους χρήστες ψάχνουν για σοβαρή σχέση, χωρίς αυτό να αποκλείει την εύρεση κάτι πρόσκαιρου.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, αυτές οι τέσσερις ιστοσελίδες είναι και εκείνες που λειτουργούν καλύτερα και έχουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Φυσικά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς χειρίζεσαι την κάθε κατάσταση, καθώς πολλοί άντρες πέφτουν θύματα απάτης.

Ωστόσο, μπορείς να φτιάξεις ένα προφίλ άμεσα και να δοκιμάσεις εάν λειτουργεί αυτός ο τρόπος φλερτ για εσένα.

Το θέμα όμως είναι το εξής:

Λειτουργούν Τα Site Γνωριμιών Στην Ελλάδα;

Λειτουργούν.

Αλλά έχουν κι αυτά τους περιορισμούς τους στο πώς και πόσα αποτελέσματα φέρνουν.

Για παράδειγμα, μετά από έρευνα και χρήση δική μου τόσο του site οσο και της εφαρμογής, ανακάλυψα ότι το Badoo σίγουρα λειτουργεί.

Αλλά!

Έχει αρκετά ψεύτικα προφίλ, όπως προανέφερα. Αυτός δεν είναι απαραίτητα ένας ανασταλτικός παράγοντας, καθώς πολλά προφίλ είναι αληθινά και μπορείς να βρεις γυναίκες που ψάχνουν συνήθως κάτι περιστασιακό αλλά, γιατί όχι, και μόνιμο.

Απλά θέλει καλή επιλογή και μικρές προσδοκίες μέχρι να γνωρίσεις τη γυναίκα από κοντά.

Και το Eligible Greeks λειτουργεί και μάλιστα έχει κάποια πιο αξιόλογα άτομα ως χρήστες. Το θέμα είναι ότι οι ηλικίες στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ίσως λίγο μεγαλύτερες, αλλά αυτό δεν είναι περιοριστικό ούτε πρέπει να σε αποτρέψει από το να το δοκιμάσεις.

Συνολικά, όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών λειτουργούν, αλλά έχουν και αυτές τους περιορισμούς τους.

Ο Νο1 παράγοντας που παίζει τεράστιο ρόλο είναι η φωτογραφία που θα επιλέξεις. Επειδή αυτό είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό που θα κοιτάξει μια γυναίκα σε ένα προφίλ, πρέπει να είναι κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

φλερτ γνωριμίες

Η φωτογραφία σου πρέπει να είναι καθαρή και να δείχνει μόνο εσένα σε κοντινό πλάνο. Μην επιλέγεις θολές ή ολόσωμες φωτογραφίες, γιατί δεν σε κολακεύουν. Και σε καμία περίπτωση μην επιλέξεις φωτογραφία στην οποία είσαι με γυναίκα.

Ακόμα κι αν αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή σου, οι υπόλοιπες γυναίκες δεν μπορούν να το ξέρουν αυτό και είναι πολύ πιθανό να σε απορρίψουν.

Επιπλέον, οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν μια μόνο φωτογραφία.

Ενώ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, οι περισσότερες γυναίκες θα ψάξουν και λίγο παραπάνω πριν απαντήσουν στο μήνυμά σου. Γι’ αυτό, καλό είναι να έχεις τρεις φωτογραφίες, οι οποίες τηρούν τους παραπάνω κανόνες.

Με αυτόν τον τρόπο της δίνεις την επιλογή να σε δει καλύτερα και να εάν απορρίψει τη μια, να δει και τις άλλες.

Γενικά, η μια φωτογραφία είναι περιοριστική, γιατί ουσιαστικά κρίνεσαι μόνο από αυτήν. Με το να έχεις περισσότερες, έχεις την ευκαιρία να σε δει καλύτερα. Και επομένως έχεις και περισσότερες πιθανότητες να σε επιλέξει.

Ο Νο2 παράγοντας είναι φυσικά το μήνυμα που στέλνεις. Ξέχνα το “γεια σου, τι κάνεις”. Αυτό το στέλνουν όλοι. Επιπλέον, δεν προβάλει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα σου το συγκεκριμένο μήνυμα.

Σκέψου απλά, και στο λέω πολύ ξεκάθαρα τώρα, ότι μια γυναίκα σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών δέχεται κυριολεκτικά δεκάδες μηνύματα από άντρες, εκ των οποίων όλα σχεδόν λένε “γεια σου, τι κάνεις”.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα απαντήσει στο δικό σου; Σωστή η σκέψη μου, ξέρω.

Επομένως το μήνυμά σου θα πρέπει να σε κάνει εξ αρχής να ξεχωρίσεις.

Στείλε κάτι πρωτότυπό, ένα σχόλιο ή ένα αστείο.

Κάτι που θα το δει και θα γελάσει ή θα σκεφτεί ότι είσαι εξυπνότερος από τους υπόλοιπους άντρες που της στέλνουν.

Γενικότερα, πρέπει να στέλνεις μηνύματα τα οποία να σε κάνουν αμέσως να ξεχωρίζεις προκειμένου η γυναίκα να μπει στη διαδικασία να απαντήσει.

Και ο διάλογος που κάνετε δεν πρέπει να μοιάζει σαν να της παίρνεις συνέντευξη. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα διάλογο κάνοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις, χωρίς να φαίνεται ότι της παίρνεις συνέντευξη.

Συνολικά, εάν προσέξεις τις παραπάνω λεπτομέρειες, τα site γνωριμιών θα σου φέρουν αποτελέσματα.

Ίσως πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρεις το δικό σου μοτίβο, αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από εκεί.

Ωστόσο το σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι δεν αρκεί να φλερτάρεις μόνο μέσα από τα site γνωριμιών. Το να φλερτάρεις και έξω στον πραγματικότικό κόσμο σου προσφέρει μια εμπειρία που σε εξελίσσει και είναι μοναδική από κάθε άποψη.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός και των δύο.

Έτσι, δεν θα ξεμένεις ποτέ από επιλογές και θα αποκτάς χρήσιμες εμπειρίες και μαθήματα.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να εφαρμόζεις στην πράξη τις παραπάνω συμβουλές και κυρίως, απόλαυσε τη διαδικασία.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.