Site Γνωριμιών: Πώς να Φλερτάρεις Πετυχημένα στο Διαδίκτυο

Site Γνωριμιών: Πώς να Φλερτάρεις Πετυχημένα στο Διαδίκτυο

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, τα site γνωριμιών στο διαδίκτυο είναι ένας πλέον διαδεδομένος τρόπος προσέγγισης. Ωστόσο, προκειμένου να επιτύχεις πετυχημένο φλερτ μέσω διαδικτύου, είναι σημαντικό να ακολουθήσεις κάποια βήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις άμεσα από κάθε άλλο άντρα που στέλνει μήνυμα σε μια γυναίκα.

Τόσο σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών όσο και και στις εφαρμογές γνωριμιών, είναι σημαντικό να έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις την προσοχή της γυναίκας και να προβάλεις τα δυνατότερα στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Επειδή υπάρχουν αρκετοί άντρες που θα στείλουν μήνυμα σε μια γυναίκα, είτε πρόκειται για τα Social Media, είτε για site γνωριμιών είτε για εφαρμογές γνωριμιών, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να έρθεις σε πιο άμεση επαφή με τη γυναίκα και τελικά, να γνωριστείτε από κοντά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου ούτε ότι θα υπερπροσπαθήσεις προκειμένου να την εντυπωσιάσεις.

Αντίθετα, επειδή πλεόν τα site γνωριμιών χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες, είανι πολύ σημαντικό μέσα από την επικοινωνία σου με μια γυναίκα να δείξεις πόσο ξεχωριστός και διαφορετικός είσαι.

site γνωριμιών στο διαδίκτυο

#1. Εφαρμογές Και Site Γνωριμιών Στο Διαδίκτυο: Δημιουργώντας Ένα Πετυχημένο Προφίλ

Ενώ τα site γνωριμιών, οι εφαρμογές γνωριμιών και το φλερτ στα Social Media έχουν κάποιες διαφορές, υπάρχουν κάποιοι κοινοί κανόνες που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις και που λειτουργούν σε κάθε είδος προσέγγισης μέσω διαδικτύου.

Αρχικά, το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξεις και να προσέξεις όσον αφορά το φλερτ στο διαδίκτυο, είναι το προφίλ σου.

Είτε πρόκειται για site γνωριμιών είτε για εφαρμογή γνωριμιών είτε για Social Media, οι κανόνες είναι σχετικά κοινοί. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με καλεσμένο τον Ανέστη που μιλάει σχετικά με το Online Dating.

Φωτογραφία Προφίλ

Η φωτογραφία προφίλ σου πρέπει να είναι καθαρή και να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπό σου. Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα θα μπορεί να καταλάβει με ποιον μιλάει και εάν της αρέσεις ή όχι.

Μην επιλέγεις φωτογραφίες προφίλ οι οποίες να είναι πολύ μακρινές. Επίσης, μην βάλεις για φωτογραφία προφίλ μια φωτογραφία που είσαι με γυναίκα. Ακόμη κι αν είναι η αδερφή σου, οι υπόλοιπες γυναίκες δεν μπορούν να το ξέρουν αυτό.

Τέλος, στην φωτογραφία προφίλ σου πρέπει να φαίνεσαι ελκυστικός. Γι’ αυτό, επέλεξε πολύ προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία. Διάλεξε μια που είτε να χαμογελάς είτε με κάποιον τρόπο να αναδεικνύει τα δυνατότερα και ελκυστικότερα χαρακτηριστικά σου.

Από τη φωτογραφία προφίλ σου μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πολλά και είναι το πρώτο (και σε πολλές περιπτώσεις και το μοναδικό) πράγμα που κοιτάει. Είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που καθορίζει ουσιαστικά ολόκληρη την εικόνα του προφίλ σου.

Πληροφορίες Που Δίνεις Για Τον Εαυτό Σου Στα Site Γνωριμιών Στο Διαδίκτυο

site γνωριμιών στο διαδίκτυο

Πολλές γυναίκες μπαίνουν να κοιτάξουν τις πληροφορίες στον λογαριασμό σου, δεδομένου ότι τους άρεσε η φωτογραφία προφίλ σου.

Δεν χρειάζεται να γράψεις την ιστορία της ζωής σου στις πληροφορίες.

Αρκεί να γράφεις με ξεκάθαρο τρόπο κάποια από τα επιτεύγματά σου, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, δεδομένου ότι είναι πιο δύσκολο να γράψεις για προσωπικές σου επιτυχίες σε ένα δημόσιο προφίλ.

Φυσικά, με τις πληροφορίες πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά εάν χρησιμοποιείς τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και ιστοσελίδες γνωριμιών, καθώς μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Ωστόσο, από μια ωραία φτιαγμένη και προσεγμένη σελίδα πληροφοριών η γυναίκα θα μπορέσεις να βγάλει ένα πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα. Ενδέχεται κάτι από αυτά που γράφεις να την εντυπωσιάσει.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες σε ένα προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Δημοσιεύσεις Στα Social Media

Εάν φλερτάρεις όχι μόνο μέσω των site γνωριμιών στην Ελλάδα, αλλά χρησιμοποιείς και μερικά από τα πιο δημοφιλή Social Media, τότε οι δημοσιεύσεις σου πρέπει να έχουν έναν συγκεκριμένο τύπο και να είναι εξαιρετικά προσεγμένες.

Μην δημοσιεύεις μόνο τραγούδια. Να δημοσιεύεις και μερικές προσωπικές σου φωτογραφίες, που είσαι κάπου έξω, ή φωτογραφίες με παρέα.

Το να δείχνεις διαρκώς την κοινωνική σου ζωή είναι σαν να υπερηφανεύεσαι. Ωστόσο, ανά διαστήματα είναι καλό να υπάρχουν και μερικές πιο προσωπικές σου στιγμές, ώστε να μπορεί η γυναίκα να πάρει μια εικόνα από τη ζωή σου.

Συνολικά, ένα προσεγμένο προφίλ μετράει πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι.

Γι’ αυτό, δώσε βάση.

Οι γυναίκες γενικά εξετάζουν τα προφίλ των αντρών που τις προσεγγίζουν μέσω διαδικτύου. Και είναι οι πρώτη επαφή που θα έχεις μαζί τους και η πρώτη εντύπωση που δίνεις στις γυναίκες.

site γνωριμιών στο διαδίκτυο

#2. Επικοινωνία Στα Site Γνωριμιών

Στο δεύτερο σκέλος μιας προσέγγισης βρίσκεται η επικοινωνία που θα έχεις με τη γυναίκα, το οποίο είναι ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι.

Μπορείς να συνομιλήσεις με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα ή μόνο με μια γυναίκα που σου αρέσει, αλλά σε κάθε περίπτωση η επικοινωνία που θα δημιουργήσετε είναι εξαιρετικής σημασίας.

Πρώτο Μήνυμα

Αρχικά, όλα παίζονται στο πρώτο μήνυμα. Εάν στείλεις ένα πετυχημένο πρώτο μήνυμα, είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσετε μια επικοινωνία και αργότερα, αφού βρεθείτε από κοντά, γιατί όχι και μια σχέση.

Μετά από ένα πετυχημένο πρώτο μήνυμα, όλα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα και πολύ πιο εύκολα.

Αρχικά λοιπόν, μην στείλεις τα εξής:

 • Καλησπέρα, τι κάνεις;
 • Καλησπέρα, ενοχλώ;
 • Συγγνώμη για την ενόχληση
 • Γεια
 • Waving (για το Facebook)
 • Ευχαριστώ για την αποδοχή
 • “Βιογραφικό” (τύπου “Καλησπέρα, είμαι ο Γιάννης, είμαι 30 και εργάζομαι εκεί”)

επιτυχία

Όχι!

Αντίθετα το μήνυμά σου πρέπει να περιλαμβάνει μερικά ή όλα από τα παρακάτω στοιχεία:

 • Να ξεκινάει τη συνομιλία με κάτι αστείο
 • Να ξεκινάει τη συνομιλία με κάποιο σχόλιο (κατά προτίμηση αστείο) πάνω στο προφίλ της γυναίκας
 • Να ξεκινάει με τη συνομιλία με κάποιο έξυπνο σχόλιο ή ερώτηση

 

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στο εάν θα σου απαντήσει μια γυναίκα στο μήνυμα ή όχι.

Εάν μπορείς να συνδυάσεις και τα τρία παραπάνω, ακόμα καλύτερα!

Σε κάθε περίπτωση στο πρώτο μήνυμα πρέπει:

 • Να δείξεις τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου και της προσωπικότητάς σου.
 • Να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους άντρες που της στέλνουν “Καλησπέρα”.

 

Επομένως, ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι ένα πετυχημένο και διαφορετικό πρώτο μήνυμα είναι που κάνει όλη τη διαφορά σε ένα site γνωριμών στο διαδίκτυο.

 

Συνέχεια Της Επικοινωνίας Σας

Τώρα, φυσικά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ισχύουν κυρίως για τα site γνωριμιών στο διαδίκτυο αλλά και συνολικότερα για τις γνωριμίες στο διαδίκτυο.

Και αφορούν φυσικά την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.

επιτυχία

 

Απόφυγε τα εξής:

 • Να κάνεις διαρκώς ερωτήσεις, σαν να της παίρνεις συνέντευξη.
 • Να μείνετε στην ανταλλαγή βασικών πληροφοριών, όπως το τι κάνει, με τι ασχολείται, πού μένει, πόσο χρονών είναι κλπ.
 • Να κάνεις σχόλια για την εμφάνισή της ενώ δεν την έχεις δει από κοντά.
 • Να την ρωτήσεις εξ αρχής πολύ προσωπικές ερωτήσεις (για τους πρώην της ή για σεξουαλικές προτιμήσεις). Θα φανείς περίεργος και είναι πολύ πιθανό να σταματήσει να σου μιλάει.
 • Να πεις ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό σου. Φυσικά πρέπει να μιλήσεις κι εσύ και να πεις πράγματα για εσένα.
 • Να μιλάτε συνέχεια σε μηνύματα ενώ δεν έχετε γνωριστεί καν.
 • Να μιλάτε μόνο μέσω μηνυμάτων και να μην της προτείνεις να βγείτε.

Όλα αυτά είναι λάθη που κάνουν όλοι οι άντρες όταν ξεκινούν να μιλούν με μια γυναίκα και είναι λάθη που πρέπει σίγουρα να αποφύγεις.

Επίσης, το καλύτερο στον διάλογό σας είναι να υπάρχουν μερικά ερωτικά υπονοούμενα ή και σεξουαλικά, εάν μιλάτε για κάποιο χρονικό διάστημα, με σεβασμό πάντα.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ροή στον διάλογο, κι αυτό είναι κάτι που δημιουργείται και από εσένα αλλά και από εκείνη. Με άλλα λόγια, ο διάλογος να ρέει, να υπάρχει χιούμορ στην συζήτηση και να ανταλλάζετε και κάποιες πιο προσωπικές σας εμπειρίες, όχι μόνο τα τυπικά.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις προσεγγίσεις στο μπαρ ή στον δρόμο. Και είναι πολύ σημαντικό να χτίσεις σταδιακά το δικό σου πλάνο προσέγγισης. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με το πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα πλάνο σωστής προσέγγισης.

Εάν εφαρμόσεις τα παραπάνω στους διαλόγους σου μέσω διαδικτύου, ειδικά στα site γνωριμιών με δωρεάν εγγραφή που υπάρχει πολύς κόσμος που φτιάχνει προφίλ και φλερτάρει, θα δεις τα αποτελέσματά σου να αλλάζουν ραγδαία προς το καλύτερο.

Συνολικά, το να φλερτάρεις πετυχημένα μέσω διαδικτύου δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται.

Ωστόσο, το φλερτ μέσω διαδικτύου έχει κάποιους κανόνες, όπως όλα στη ζωή άλλωστε. Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν και πράγματα που δεν λειτουργούν.

Εάν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, τότε θα δεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα να αλλάζουν.

Όμως!

Το φλερτ στα site γνωριμιών στο διαδίκτυο, ενώ μπορεί να έχει τη γλύκα του και να σου αρέσει, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τις γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο.

Το καλύτερο φλερτ είναι πάντα αυτό που γίνεται έξω, στον πραγματικό κόσμο.

Επομένως, μην κρύβεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή.

Συνδύασέ τα και κυρίως, δώσε βάση στην προσωπική επαφή και γνωριμία.

Γιατί αυτή είναι μοναδική και αναντικατάστατη εμπειρία.

Το να φλερτάρεις πετυχημένα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχει τρόπος όμως να το καταφέρεις. Πάτα εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.