Σκοπός του MenOfStyle.gr

– Θέλουμε να βοηθήσουμε τους Άνδρες να φλερτάρουν, να επικοινωνούν, να ζουν και να απολαμβάνουν τον εαυτό τους καλύτερα. Χωρίς ενοχές για τις προθέσεις τους, χωρίς πολλούς κανόνες και όρια, χωρίς να χάνουν χρόνο και στο τέλος να μένουν με μονάχα τις ελπίδες.

– Θέλουμε να βοηθήσουμε τους Άνδρες να έρθουν πιο κοντά με τις Γυναίκες, με τον Πραγματικό τους Αρσενικό Εαυτό και με τις θετικές τους Προοπτικές. Χωρίς ντροπές, χωρίς να ζητούν άδεια για τα θέλω τους και χωρίς να μετανιώνουν για όσα δεν έπραξαν.

Για αυτό, φτιάξαμε από το 2014, το Men Of Style! Επειδή είτε ξεχάσαμε, είτε δεν μας έμαθαν πραγματικά ποτέ, πόσο απολαυστικό είναι να είσαι Άνδρας.

Ονειρευόμαστε να καταφέρουμε με την μεταφορά των γνώσεών μας, να καταστήσουμε όλους τους άνδρες της Ελλάδος και της Κύπρου αποδοτικότερους και αποτελεσματικότερους στη προσέγγιση μιας γυναίκας και στη διαχείριση της σχέσης. Να γνωρίσουμε στον Άνδρα τους αποδοτικότερους τρόπους για να μπορεί να έχει τις γυναίκες που θέλει δίπλα του και να είναι ένας σωστός άνδρας απέναντί τους.

Να καταφέρνει να ικανοποιεί τις επιθυμίες τις δικές του και της γυναίκας αλλά και να ανταπεξέρχεται στα εμπόδια που εμφανίζονται στις σχέσεις δύο ανθρώπων διαφορετικών φύλων. Να νιώθει όμορφα για τον εαυτό του και για την ερωτική του ζωή αλλά και να εκφράζει τις πραγματικές προθέσεις και συναισθήματά του χωρίς να φοβάται ή να έχει στο μυαλό του τους περιορισμούς του κοινωνικού προγραμματισμού που υφιστάμεθα όλοι. Να κυνηγάει την επιτυχία τόσο στον ερωτικό αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του καταφέρνοντας να υπερνικήσει την φοβία του αγνώστου και να καταφέρνει να επεκτείνει την «ζώνη ασφάλειας» του κατά βούληση. Ονειρευόμαστε να καταφέρουμε, όλοι οι Άνδρες που μας εμπιστεύονται, να είναι ικανοί, να ζουν μαζί μας το όνειρο.

 

Κανάλια μεταφοράς αυτής της γνώσης είναι :

τα άρθρα στην ιστοσελίδα μας MenOfStyle.gr αλλά και σε διάφορα έντυπα και λοιπές εκδοτικές προσπάθειες του γραπτού ή του ηλεκτρονικού τύπου, στα οποία ο κάθε αναγνώστης έχει δωρεάν πρόσβαση και δυνατότητα μελέτης.

Το κανάλι μας στο YouTube με εκατοντάδες video με δωρεάν συμβουλές για να βελτώσει ο θεατής την ερωτική σου ζωή, το στιλ του, τον τρόπο σκέψης του και την αυτοπεποίθησή του.

Η εκπομπή Apla+Andrika σε video και audio μορφή που είναι μια ωδή στην ανδροπαρέα και συζητάμε για θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνδρα, όχι μόνο για το φλερτ αλλά γενικότερα την αυτοβελτίωσή του.

Παράλληλα μέσω συνδρομητικών προγραμμάτων και σεμιναριακού τύπου διαλέξεις υψηλής ποιότητας, ο συμμετέχων μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει, μαζί με εμάς, τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που του μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο και περιβάλλον αλλά και να απολαύσει βήμα προς βήμα  επαγγελματική καθοδήγηση, παραμετροποιημένη στις ανάγκες του και στις ιδιαιτερότητές του σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ειδικά φτιαγμένο για να βοηθά την εκπαιδευτική διαδικασία το οποίο μπορείς να δεις στο παρακάτω video.

 

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.