Σωματική Κλιμάκωση: Γιατί Είναι Απαραίτητο να την Αγγίζεις

Σωματική Κλιμάκωση: Γιατί Είναι Απαραίτητο να την Αγγίζεις

Η σωματική κλιμάκωση είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια σε μία γνωριμία, για αρκετούς άνδρες, αν όχι για την πλειοψηφία αυτών που θεωρούν τον εαυτό τους ότι χρειάζεται βελτίωση, το βλέπουμε καθημερινά και στους μαθητές που έρχονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματά μας. 

Οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν μία γυναίκα σε μπαρ, έχουν μία όμορφη συζήτηση μαζί της και ποτέ δεν απλώνουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να την αγγίξουν. Τακτική που ακολουθούν ακόμα και στο πρώτο ραντεβού. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κλιμακώσεις τη σωματική επαφή, αλλά και να σιγουρευτείς ότι η γυναίκα με την οποία μιλάς νιώθει άνετα με το ρυθμό της κλιμάκωσής του.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια ή προς το τέλος του πρώτου ραντεβού, γιατί σου φαίνεται τόσο αμήχανη η στιγμή να την πλησιάσεις και να την φιλήσεις ενώ ήδη νιώθετε άνετα ο ένας με την παρουσία του άλλου και έχετε μιλήσει τόσες πολλές ώρες;  Γιατί σου φαίνεται τόσο δύσκολο να σκύψεις να την φιλήσεις;… πόσο μάλλον να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις από πρώτο ραντεβού για να κάνετε σεξ;

Έχω ακούσει κατά καιρούς από μαθητές που έρχονται πρώτη φορά, ότι τους παίρνει 3 ραντεβού για να φιλήσουν την κοπέλα. Και φυσικά, δε φταίει ότι η κοπέλα τους βάζει φρένο. Φταίει το γεγονός ότι καθυστερούν υπερβολικά πολύ – επιεικώς υπερβολικά πολύ – όχι μόνο να κλιμακώσουν σωματικά, αλλά να ξεκινήσουν την σωματική κλιμάκωση. Η σωματική κλιμάκωση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξεκινήσει από την αρχή της συζήτησης και της γνωριμίας.

Φυσικά και δεν μπορείς να ξεκινήσεις τη συζήτηση και τη γνωριμία πιάνοντας μία γυναίκα από τη μέση και αγκαλιάζοντάς την. Όχι τουλάχιστον σε όλες τις περιπτώσεις, καθώς κάτω από κατάλληλες συνθήκες και κυρίως σε μαγαζιά με πολύ υψηλή ενέργεια όπως κλαμπ, αυτό με καλή διαίσθηση και εμπειρία είναι εφικτό. Στις υπόλοιπες των περιπτώσεων, όμως, η κλιμάκωση γίνεται με τρόπο και έχει αυτή την ακολουθία, κατά κανόνα:

  • Κοινωνικό Άγγιγμα: Είναι ο τρόπος με τον οποίο αγγίζεις έναν συνάδελφο, ή σε αγγίζει το αφεντικό σου. Στιγμιαίο άγγιγμα, στον ώμο, στον αγκώνα, σε ουδέτερα σημεία. Το κοινωνικό άγγιγμα έχει ως σκοπό να εξοικειωθεί η γυναίκα με το άγγιγμά σου, χωρίς να νιώσει αμήχανα.
  • Φιλικό Άγγιγμα: Είναι ο τρόπος που σε αγγίζει ένας φίλος σου ή μία φίλη σου. Το άγγιγμα αποκτά κίνηση και έχει λίγη περισσότερη διάρκεια.
  • Ρομαντικό Άγγιγμα: Το άγγιγμα ξεφεύγει από το φιλικό πλαίσιο. Την πιάνεις από τη μέση, της χαϊδεύεις το χέρι. Για να καταλάβεις την έννοια του ρομαντικού αγγίγματος, αλλά και για να μπορείς να το αναγνωρίζεις όταν σε αγγίζει μία γυναίκα σε αυτό το στάδιο με τον ίδιο τρόπο, να ρωτάς τον εαυτό σου το εξής: Εάν σε άγγιζε με αυτό τον τρόπο που σε αγγίζει τώρα η γυναίκα αυτή, ένας γκέι άντρας, θα ένιωθες απειλή; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το άγγιγμα της γυναίκας είναι ρομαντικό / ερωτικό.
  • Σεξουαλικό Άγγιγμα: Έρχεται μετά το ρομαντικό άγγιγμα και πια το κλίμα είναι έντονα ερωτικό, αισθησιακό και σεξουαλικό. Τα χέρια εξερευνούν έντονα ερωτογενείς ζώνες.

Προσοχή! Όταν ξεκινάς να μιλάς σε μία άγνωστη παρέα (ή γνωστή) γυναικών, ξεκινάς το Κοινωνικό Άγγιγμα ΑΜΕΣΩΣ! Με όλες. Δε θέλεις η κοπέλα που σου αρέσει να καταλάβει ότι αγγίζεις μόνο αυτή. Πρέπει να επικοινωνήσεις ότι έτσι έχεις μάθει να συζητάς, αγγίζοντας τον κόσμο. Έτσι, θα της φανεί ακόμα πιο φυσιολογικό το ότι την αγγίζεις.

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να ρίξεις μία ματιά και στα εξής άρθρα:

Κέρδισε την Προσοχή της Εύκολα και Απλά

Οδηγός: Πώς θα ξέρω πότε είναι η σωστή στιγμή να την φιλήσω

Αγγίγματα – Ξεκίνα να αγγίζεις τις γυναίκες που μιλάς

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.