SOS: 7 Απαραίτητα Συστατικά για μια Πετυχημένη Βραδινή Προσέγγιση

προσέγγιση και φλερτ.

Πετυχημένη Βραδινή Προσέγγιση

Έχεις αναρωτηθεί ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την προσέγγιση σου;

Θα ήθελες να προσεγγίζεις όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς, ή να κάνεις σεξ με όσες γυναίκες προσεγγίζεις;

Για χρόνια, και προσπαθώντας συνεχώς να βάλω τα πράγματα σε μια σωστή σειρά, η συγκεκριμένη ερώτηση υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Τι Κάνει Μια Βραδινή Προσέγγιση Πετυχημένη;

βραδινή προσέγγιση

Μια καλή απάντηση είναι το αποτέλεσμα. Όταν προσεγγίζουμε, έχουμε ως απώτερο σκοπό να ανταλλάξουμε τηλέφωνα με την γυναίκα που μας αρέσει. Η μήπως όχι;

Ίσως, μια πετυχημένη προσέγγιση καθορίζεται από το αν θα κάνεις σεξ με την γυναίκα που προσέγγισες. Όμως οι παραπάνω παράγοντες, καθορίζουν την αξία σου ως άνδρα ή όχι;

Αν για παράδειγμα, προσεγγίσεις 10 γυναίκες σε μια βραδιά, και δεν έχεις κανένα αποτέλεσμα, τι σημαίνει για το παιχνίδι σου;

Πιστεύω, πως μια ουσιαστική ερώτηση θα ήταν: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν εσένα;

Για να είναι μια προσέγγιση αποτελεσματική, είναι απαραίτητο να κατανοήσεις ποιοι παράγοντες βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο σου και ποιοι όχι.

Όπως για παράδειγμα τα λάθη που σου στοιχίζουν την επιτυχία στο φλερτ. Ελέγχονται και μπορείς να τα αποφύγεις.

Σημαντική Σημείωση Για Μια Βραδινή Προσέγγιση:

Μια πετυχημένη προσέγγιση είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας σου να μεγιστοποιήσεις οποιονδήποτε παράγοντα μπορείς να ελέγξεις.

Όμως, ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες και πως τους αξιοποιείς;

Από Το Χάος Στην Τάξη Και Μετά Στην Βραδινή Προσέγγιση…

Καθημερινά λαμβάνουμε mails με τις απορίες των αναγνωστών μας.

Προσπαθώντας συνεχώς να προσφέρουμε ποιοτικές γνώσεις μέσω των άρθρων μας, έχουμε καλύψει, μέχρι τώρα, μια απίστευτη ποσότητα θεμάτων πάνω στην προσέγγιση, τον άνδρα και την γυναικεία ψυχολογία. Κάποια από τα θέματα είναι:

 • Αυτοπεποίθηση.
 • Γυναικεία ψυχολογία.
 • Πώς να ξεπερνάς τα τεστ των γυναικών.
 • Επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Εξελικτική ψυχολογία.
 • Ποια είναι τα στάδια για να πάρεις το τηλέφωνο της.

Είμαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη θεματολογία σου έχει φανεί χρήσιμη, και αυτός είναι ο σκοπός. Όμως, πιστεύω πως χρειάζεσαι κάτι πιο πρακτικό για να έχεις την αποτελεσματικότητα που θέλεις στην προσέγγιση σου.

Δες εδώ το βίντεο με 5 πρακτικές συμβουλές για να τα πας καλύτερα με μια γυναίκα που θες πολύ.

Τι Βρίσκεται Κάτω Από Τον Έλεγχο Σου;

βραδινή προσέγγιση

Αυτά που μπορείς να ελέγξεις, μπορείς και να τα αλλάξεις. Όμως, για να τα αλλάξεις, πρέπει πρώτα να τα γνωρίζεις.

Άσκηση: Κάνε μια λίστα με τους παράγοντες που πιστεύεις πως λειτουργούν ανατρεπτικά στην προσέγγιση σου.

Στην συνέχεια, κάνε μια δεύτερη λίστα, με τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους συγκεκριμένους παράγοντες.

Οι περισσότεροι άνδρες που έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας, δηλώνουν πως οι σημαντικότεροι παράγοντες που τους κρατούν στάσιμους με τις γυναίκες είναι:

 1. Άγχος προσέγγισης.
 2. Δεν ξέρουν τι να πουν.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι και θα θέλαμε να μας τους αναφέρεις, όμως οι παραπάνω είναι οι σημαντικότεροι.

Όμως παρατηρείς κάτι; Τις περισσότερες φορές, οι παράγοντες που επηρεάζουν την προσέγγιση είναι κάτω από τον έλεγχο μας. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε σε απόλυτο βαθμό την διαθεσιμότητα της γυναίκας ή την διάθεση της. Μπορούμε σίγουρα να την επηρεάσουμε, όμως ποιος θέλει να μιλήσει σε μια γυναίκα που είναι αρνητική;

Σίγουρα κανείς…

Οι Πρώτοι Καθοριστικοί Παράγοντες

 

Το να μπορείς να προσεγγίζεις την οποιαδήποτε γυναίκα, είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό. Όμως, όταν ξεκινάς την βραδιά σου, είναι χρήσιμο να γνωρίζεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να αυξήσουν την επιτυχία που θα έχει η προσέγγιση σου.

#1. Βραδινή Προσέγγιση Και Ντύσιμο 

Όταν ξεκίνησα το 2005, τις πρώτες μου προσεγγίσεις, φόραγα δύο δαχτυλίδια σε κάθε χέρι. Τραγικό!

Η αλήθεια είναι πως δεν μου άρεσαν αλλά πίστευα πως με αυτό τον τρόπο θα ξεχώριζα από τους υπόλοιπους. Μεγάλο λάθος.

Το ντύσιμο σου θα πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σου και να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τραβήξεις την προσοχή κανενός ούτε να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Δες παρακάτω τον πρακτικό οδηγό για το ανδρικό στυλ. Θα σε βοηθήσει αρκετά.

#2. Πρόσεξε Με Ποιον Θα Βγεις

Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι σου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, για αυτό και τους έχεις επιλέξει. Όμως, όταν πρόκειται για προσέγγιση γυναικών, υπάρχει ένας άγραφος νόμος.

Κανόνας: Τα άτομα που βγαίνεις καθορίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την επιτυχία σου από ότι οι γνώσεις σου στο παιχνίδι.

#3. Επέλεξε Το Κατάλληλο Μέρος Για Βραδινή Προσέγγιση

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο ή πολύ απλό, όμως είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πολλές πτυχές του παιχνιδιού σου.

Είναι απαραίτητο να πηγαίνεις σε μαγαζιά που έχουν πληθώρα γυναικών. Αν ένα μαγαζί έχει μια ή δύο παρέες γυναικών όλη την βραδιά, έχει τεράστια διαφορά με το να έχει δέκα.

#4. Μην Ξεχνάς Το Ζέσταμα

Όταν μπεις στο μαγαζί, πρέπει να είσαι ήδη έτοιμος να κάνεις την οποιαδήποτε προσέγγιση. Δεν γίνεται να κάνεις ζέσταμα στις επικοινωνιακές σου δυνατότητες σε μια γυναίκα που σου αρέσει.

Πρακτικό Tip: Πριν μπεις στο μαγαζί, φρόντισε να έχεις κάνει 5-10 προσεγγίσεις. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τις ώρες στην κάθε γυναίκα, αλλά να αρχίσεις να αποκτάς άνεση με το να προχωράς την συζήτηση.

#5. Διαφορετική Γυναίκα, Διαφορετικός Σκοπός

βραδινή προσέγγιση

Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν πως η προσέγγιση πρέπει να γίνεται σε γυναίκες που τους εντυπωσιάζουν. Μήπως φαντάζεσαι το αποτέλεσμα;

Όταν εν έχεις προσεγγίσει γυναίκες για αρκετό καιρό και δεις μια γυναίκα που πραγματικά σου αρέσει, το πιο πιθανό είναι να συμβούν δύο πράγματα:

 1. Να μην την προσεγγίσεις λόγω άγχους προσέγγισης.
 2. Να μην πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα λόγω πίεσης.

Πρακτικό Tip:

Αν στο μαγαζί που βρίσκεσαι έχει για παράδειγμα τρεις παρέες γυναικών και σου αρέσει μόνο μια γυναίκα που από τις τρεις παρέες, παίξε έξυπνα.

Ξεκίνα με τις παρέες γυναικών που δεν θέλεις να κάνεις κάτι. Σε αυτές τις παρέες, προσπάθησε να:

 1. Προβάλεις θετική διάθεση.
 2. Να έχεις καλή γλώσσα σώματος.
 3. Να κρατήσεις την συζήτηση 5-10 λεπτά.

Αυτή η τακτική έχει πρακτική αξία επειδή θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γρήγορα τον κατάλληλο τρόπο σκέψης για να διαχειριστείς ακόμα καλύτερα την γυναίκα που σου αρέσει.

Πως σου φαίνονται μέχρι τώρα τα παραπάνω εργαλεία; Ποιο πιστεύεις πως είναι περισσότερο χρήσιμο; Πες μου την γνώμη σου εδώ.

2 Ακόμα Παράγοντες Σε Μια Βραδινή Προσέγγιση

Άλλες φορές η προσέγγιση είναι απλή και άλλες ένα τεράστιο βουνό. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και σίγουρα ο παράγοντας της τύχης είναι σημαντικός. Όμως, μπορείς να κάνεις την διαφορά στην προσέγγιση σου, αρκεί να παίξεις έξυπνα.

#6. Πέταξε Τον Οδηγό Από Το Παράθυρο

Σίγουρα θέλεις η προσέγγιση σου να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα. Για να το πετύχεις, υπάρχει περίπτωση να προσπαθείς να κάνεις τα πάντα σωστά.

Όμως, όπως θα έχεις ήδη παρατηρήσει, το να προσπαθείς να θυμηθείς πολλές πληροφορίες μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι να μην απολαμβάνεις την στιγμή και να σκέφτεσαι συνεχώς τι θα πεις μετά.

Να θυμάσαι: Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστάσει την διάθεση σου να περάσεις καλά και να φλερτάρεις με τρόπο που απολαμβάνεις.

Αν θέλεις να εξασκήσεις κάποια από τις τεχνικές που διαβάζεις στα άρθρα μας, δούλεψε ένα βήμα την φορά. Μην προσπαθείς να πεις 50 ατάκες την φορά. Η υπερπροσπάθεια αυτή θα φανεί στην γυναίκα και κυρίως θα σε αποσπάσει από την απόλαυση της στιγμής.

#7. Οι 5 Βάσεις

Παρόλο που είναι σημαντικό να δουλεύεις και να εξασκείς διαφορετικές ικανότητες στην προσέγγιση σου, παρακάτω υπάρχουν 4 πρακτικά θεμέλια που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις τον πρώτο σου σκελετό.

 1. Πρώτη εντύπωση. Σε κάθε προσέγγιση σου, προσπάθησε να κερδίσεις την πρώτη εντύπωση. Ξεκίνα με ενθουσιασμό και μετέφερε θετική ενέργεια.
 2. Δείξε τις προθέσεις σου. Μην περιμένεις παραπάνω από 10-15 λεπτά για να κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου. Είναι φλερτ, όχι φιλικό ποτό.
 3. Χρήσιμες πληροφορίες + Πείραγμα. Στα πρώτα λεπτά, προσπάθησε να συλλέξεις πληροφορίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Θέλεις να αντλήσεις πληροφορίες πρακτικότητας και διαθεσιμότητας, όχι να δείξεις πως είσαι ενδιαφέρον. Αυτό το ξέρεις ήδη. Ταυτόχρονα, πείραζε την για να αυξήσεις το ενδιαφέρον της συζήτησης.
 4. Μην σπαταλάς τσάμπα τον χρόνο σου. Αν βλέπεις πως μια γυναίκα δεν έχει όρεξη να κάνει μια νέα γνωριμία, μην το κουράζεις με τις ώρες μόνο και μόνο επειδή είναι φιλική. Περιμένουν και άλλες γυναίκες την προσέγγιση σου.
 5. Ζήτα τηλέφωνο. Αν βλέπεις πως η συζήτηση πηγαίνει καλά, δεν χρειάζεται να μιλάς επί 45 λεπτά για να ζητήσεις τηλέφωνο. Πες της πως θέλεις να την ξαναδείς και διεκδίκησε αυτό για το οποίο προσέγγισες.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

 

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr