SOS: Τι Πρέπει να Προσέξεις Όταν Προσεγγίζεις μια Γυναίκα

Προσεγγίζεις μια γυναίκα και βλέπεις ότι ό,τι και να δοκιμάσεις σε οδηγεί στη αποτυχία. Τσέκαρε τα πιο κλασσικά λάθη που σαμποτάρουν το φλερτ σου.

Πρόσεχε Όταν Προσεγγίζεις Μια Γυναίκα

Yπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέχεις όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα.

Δεν φταίει πάντα η έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά το ότι πολλοί άντρες πιστεύουν ότι χρειάζεται να πουν μια φοβερή ατάκα για να την ρίξουν ή ακόμη και ότι ζητούν πολύ γρήγορα να κάνουν σεξ, μη γνωρίζοντας ότι οι γυναίκες είναι αρκετά πιο επιλεκτικές.

Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος άντρας δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά όταν προσεγγίζει μια γυναίκα.

πως προσεγγίζεις μια γυναίκα

#1. Δες Tα Σημάδια Ότι Δεν Προσεγγίζεις Σωστά

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται και θέλει να την προσεγγίσεις, θα σου το δείξει με τον τρόπο της.

Πρέπει λοιπόν να προσεγγίζεις γυναίκες που δείχνουν διαθέσιμες και άνετες. Αν δεις ότι είναι χαλαρή και ευδιάθετη σίγουρα θα είναι πιο εύκολο να της πιάσεις συζήτηση.

Αυτό θα το καταλάβεις από την γλώσσα του σώματος της και από το βλέμμα της.

Οπότε, δεν προσεγγίζεις μια γυναίκα που μοιάζει να την απασχολεί κάτι ή που είναι θυμωμένη, καθώς αν την διακόψεις σίγουρα δεν θα κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, αν η γυναίκα που σε ενδιαφέρει βρίσκεται στον ίδιο χώρο εργασίας.

#2. Όταν Προσεγγίζεις Δημιούργησε Άμεση Σύνδεση Με Τα Μάτια

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι η οπτική επαφή.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Πρώτον, δείχνει αυτοπεποίθηση και δεύτερον δημιουργεί ένα πρώτο είδος σύνδεσης μεταξύ σας.

Η οπτική επαφή με κάποια γυναίκα που προσεγγίζεις κάνει τον εγκέφαλο της να εκκρίνει ορμόνες, όπως η οξυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της αγκαλιάς.

Έτσι θα αισθανθεί θετικά και θα νιώσει ότι σε εμπιστεύεται, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να θέλει να σου μιλήσει.

#3. Προσέγγισε Την Από Το Πλάι

Οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο αμυντικά σε σχέση με τους άντρες όταν περιστοιχίζονται από ξένους.

Αν προσεγγίζεις μια γυναίκα από πίσω ή από μπροστά μπορεί να φανείς επιθετικός στα μάτια της και να κρατήσει αμυντική στάση.

Προτίμησε όταν προσεγγίζεις κάποια γυναίκα, να έρχεσαι σιγά σιγά από το πλάι, με γωνία τέτοια ώστε να σε έχει εντός του οπτικού της πεδίου και να είναι κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένη για την επικείμενη προσέγγιση και να φαίνεται ότι είσαι ακίνδυνος.

#4. Απόδειξε Ότι Αξίζεις

πως προσεγγίζεις μια γυναίκα

Όλοι οι άνθρωποι είναι επικριτικοί και διστακτικοί όταν προσεγγίζονται από κάποιον άγνωστο.

Έτσι και όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, θα πρέπει να δείξεις ότι αξίζεις τον χρόνο της και ότι είσαι άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Όσο πιο γρήγορα μπορέσεις να της απαντήσεις σε αυτά τα ερώτημα, τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθεί άνετα και θα δείξει διάθεση συμμετοχής σε μια συζήτηση μαζί σου.

#5. Να Είσαι Ήρεμος Και Άνετος Όταν Προσεγγίζεις

Πίσω στα χρόνια που οι άνθρωποι ζούσαν στις σπηλιές, μια γυναίκα έψαχνε έναν άντρα που θα μπορούσε να παρέχει τροφή και προστασία σε αυτή και στους απογόνους της.

Ένας τέτοιος άντρας διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη. Ένας τρόπος για να φανεί η αυτοπεποίθηση σου είναι να την προσεγγίζεις ήρεμος και άνετος.

Η γλώσσα του σώματος όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα μπορεί να την κάνει να εξάγει συμπεράσματα για εσένα, επομένως πρέπει να προσέξεις, να μην κάνεις νευρικές κινήσεις και να μιλάς με τόνο φωνής κατάλληλο, ώστε να προβάλλεις την αυτοπεποίθηση σου.

#6. Προσέγγισε Την Χωρίς Δισταγμό

Αν δεις μια γυναίκα που σου αρέσει και δεις σημάδια ότι θέλει να την προσεγγίσεις, κάνε την κίνηση σου γρήγορα, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Το άγχος της προσέγγισης, θα δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου δεύτερες σκέψεις και θα σε προτρέψει να διστάσεις, να περιμένεις κάποια άλλη “πιο κατάλληλη στιγμή” και το πιθανότερο είναι ότι τελικά δεν θα της μιλήσεις.

Κάποιοι λένε ότι υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο 3” προτού αυτές οι σκέψεις σε καταλάβουν, οπότε μην διστάζεις.

#7. Η Σωστή Νοοτροπία Όταν Προσεγγίζεις

Αν δεν έχεις την σωστή νοοτροπία, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις, ακόμη και αν έχεις όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες, το μυαλό σου δεν θα σε αφήσει να τα βγάλεις προς τα έξω.

Είναι σημαντικό αρχικά να έχεις κριτήρια. Ναι μεν βλέπεις μια όμορφη γυναίκα είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα και πληροί τα κριτήρια σου;

Οι περισσότεροι άντρες όμως δεν σκέφτονται έτσι. Αντιθέτως, προσεγγίζουν μια γυναίκα με την σκέψη “Ελπίζω να της αρέσω” και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την κερδίσουν και να την εντυπωσιάσουν.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, στο οποίο αναλύει αυτή την νοοτροπία και γιατί πρέπει να την αποφύγεις.

Όμως, σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να σκεφτείς ότι δεν γνωρίζεις τίποτε για αυτήν, ούτε εκείνη για εσένα. Δεν ξέρεις λοιπόν, αν κάνει για εσένα, οπότε πρέπει να την προσεγγίσεις και να το διαπιστώσεις αυτό στην πορεία.

#8. Απόλαυσε Το

Ο χρυσός κανόνας στο φλερτ είναι να απολαμβάνεις την διαδικασία.

Μην παίρνεις μια προσέγγιση πολύ στα σοβαρά, πόσο μάλλον μια πιθανή απόρριψη.

Άφησε πίσω τα παλιά αρνητικά συναισθήματα που ίσως έχεις βιώσει από άλλες προσεγγίσεις.
Πέρνα καλά, διασκέδασε, μάθε από τις αποτυχίες σου και θα δεις ότι σταδιακά θα τα πηγαίνεις όλο και καλύτερα.

Μην κολλάς στο αποτέλεσμα και μην σε απασχολεί το τι θα πουν οι άλλοι, αν δεν τα καταφέρεις. Όταν δεν σε απασχολεί η απόρριψη και δεν σε ενδιαφέρει αν οι φίλοι σου σε βλέπουν να απορρίπτεσαι, τότε θα μπορέσεις να προσεγγίζεις γυναίκες χωρίς φόβο.

#9. Πώς Θα Ξεκινήσεις Μια Προσέγγιση

πως θα προσεγγίσεις μια γυναίκα

Πολλοί άντρες περνούν ώρες σκεπτόμενοι πιθανές έξυπνες ατάκες, για να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα στην πρώτη προσέγγιση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια ατάκα, που να είναι τόσο καλή ώστε να την ρίξει και να σε θέλει τρελλά.

Τέλος, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο σκεπτόμενος τις φοβερές ατάκες. Ένα απλό “Γεια, πώς σε λένε”, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα και από την πιο ψαγμένη ατάκα.

Το κλειδί είναι να επικοινωνήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να δείξεις ότι είσαι ανοικτός και ευχάριστος.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δεν είναι απίθανο να κάνεις κι εσύ κάποια λαθάκια όταν φλερτάρεις. Μάθε περισσότερα για το πώς θα βελτιώθείς, εδώ.

Πρσέγγισε ως Άνδρας Αξίας. Διάβασε το βιλίο μας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.