Σου Λέει πως της Αρέσεις, αλλά σε Απορρίπτει: 5 Λόγοι που Συμβαίνει

Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Είναι κάποιες φορές που δεν το χωράει το μυαλό σου ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Να βρίσκεσαι με μία γυναίκα που ταιριάζεις πολύ, έχεις καταλάβει ότι δημιουργείται κάποια έλξη και όμως στο τέλος σε απορρίπτει και σου έρχεται σαν σφαλιάρα στο από το πουθενά.

Δεν καταλαβαίνεις και λογικό είναι, πως γίνεται να υπάρχει τέτοια αντιδιαστολή σε αυτά που σου λέει και απορείς τι φταίει και δεν βρίσκεις ησυχία.

Ειδικά όταν σου έλεγε πως θα ήταν όμορφο να είσαστε μαζί ή ότι περνάει ωραία μαζί σου και της αρέσεις, αλλά δεν γίνεται συνεχίσετε.

Τα βάζεις με την κακιά στιγμή, με την πανσέληνο, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πάντα κάποιος λόγος που τελικά δεν επέλεξε εσένα.

Γιατί στο τέλος, απλά ο παρανομαστής είναι ο ίδιος.

Είτε μου είπε ότι της αρέσω, είτε πως θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν γίνεται τώρα, δεν έχει και τόση σημασία, καθώς το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο και η γυναίκα που θα ήθελα με απέρριψε, κάνοντας το βεβαίως στο τέλος γλυκανάλατο.

Ίσως για να μην με πληγώσει; Μπορεί, πάντως σπάνια υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτήν την συμπεριφορά της.

Συνήθως είναι συνδυασμός παραγόντων που θα αναλύσουμε πιο διεξοδικά παρακάτω, με 5 πιθανούς λόγους που μπορεί να ισχύουν από την μεριά της γυναίκας.

Με Απορρίπτει Επειδή δεν την Ελκύω
Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Ενώ είμαι ήδη πολύ κοντά της, την φλερτάρω και φαίνεται να της αρέσω, δείχνει από την μεριά της ότι περνάει καλά, όμως ενώ μιλάμε, διαπιστώνω πως έχω κολλήσει στο θέμα της έλξης και δεν παρουσιάζεται η εξέλιξη που θα ήθελα.

Με λίγα λόγια, είμαι ωραίος τύπος και υπό προϋποθέσεις θα ήμασταν μαζί, αλλά υποψιάζομαι ότι έχω μπει στην φιλική ζώνη, καθώς δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ μου.

Και κάπως έτσι η γυναίκα αρχίζει και βλέπει εμπόδια στην συνέχεια της γνωριμίας μας, με το αποτέλεσμα να παραμένει φτωχό για εμάς.

Είναι ένας τρόπος να μας πει ότι δεν έχουμε δημιουργήσει την απαραίτητη έλξη για να βρεθούμε σε πιο προσωπικές στιγμές.

Για να βελτιώσουμε τις πιθανότητες μας μαζί της δημιουργώντας έλξη πρέπει να ξεκινήσουμε να την πειράζουμε για να νιώσει ενδιαφέρον και όχι να είναι μία βαρετή διαδικασία.

Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, όπως επίσης και η άνεση που έχεις μαζί της, αλλά και όπου βρίσκεσαι, καθώς για την γυναίκα μεταφράζεται σε αυτοπεποίθηση και δείγμα προεπιλογής από άλλες γυναίκες στο παρελθόν.

Και ένας άνδρας που έχει γυναίκες στην ζωή του, αλλά δεν εκλιπαρεί για αυτές, ενισχύει επιπλέον το ενδιαφέρον της.

Απορρίπτει Όταν δεν Θέλει να Δεσμευτεί
Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Συχνά απορούμε με κάποιες αποφάσεις ανθρώπων, αλλά όταν δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα όσων έχουν στο μυαλό τους, είναι δύσκολο να είμαστε σίγουροι για να κρίνουμε τις αποφάσεις τους.

Έτσι λοιπόν και η γυναίκα που δεν θέλησε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, βλέποντας από εσένα ενδιαφέρον, το οποίο δείχνει ότι θα θέλαμε κάτι πιο μόνιμο και όχι απλά μία σεξουαλική απόλαυση.

Είναι γεγονός ότι συμβαίνει σε περιπτώσεις όπου η γυναίκα μπορεί να εργάζεται πολύ, να αλλάζει περιοχές διαμονής συχνά ή να ταξιδεύει.

Μπορεί επίσης να το κάνει από επιλογή, να μην έχει όρεξη για κάτι σταθερό, να βγήκε από άλλη σχέση ή θα ήθελε να βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα της και τα οφέλη από αυτήν και όχι μία σχέση μαζί σου.

Για οποιονδήποτε λόγο και να το κάνει, δεν θα ακύρωνε ένα ραντεβού μαζί σου αν το είχες διευκρινίσει ή αν της έδειχνες ότι δεν θα γινόσουν πιεστικός για κάτι περισσότερο, αν δεν το ήθελε.

Βέβαια αυτό προϋποθέτει πως θα ήθελες και εσύ να είσαι σύμφωνος με αυτό το είδος σχέσης που θα προκύψει και όχι να πιέζεις για κάτι άλλο.

Η Γυναίκα που Απορρίπτει έχει και Άλλες Επιλογές
Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Υπάρχει η πιθανότητα η γυναίκα που σου αρέσει να βγαίνει και με άλλους άνδρες ταυτόχρονα, καθώς μπορεί να έτυχε να σας γνωρίσει την ίδια περίοδο και δεν έχει αποφασίσει μέχρι τώρα με ποιόν θα ήθελε να συνεχίσει.

Είναι γεγονός, που ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά δίνοντας σου την ευκαιρία να την γνωρίσεις καλύτερα σε κάποιο ραντεβού, να μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα υπέρ σου.

Οπότε θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα γρήγορα, αλλά και με σιγουριά.

Μην αφήνεις τα ραντεβού να περνάνε χωρίς λόγο, απλά για να σε συνηθίσει.

Δεν Είμαι Πρόκληση για την Γυναίκα που με Απορρίπτει
Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Πολλές φορές είμαστε δεδομένοι για μία γυναίκα και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.

Όπως φαντάζεσαι θα σβήσει η έλξη αν είναι σίγουρη ότι μπορεί να σε έχει ανά πάσα στιγμή και να παίζει μαζί σου όποτε θα ήθελε να νιώσει εκείνη ποθητή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σε απορρίψει.

Δεν χρειάζεται πριν την γνωρίσεις αρκετά να επενδύεις περισσότερο από εκείνη σε ενέργεια και χρόνο, ειδικά αν δεν βλέπεις ανταπόκριση από μεριάς της.

Αν δείχνει μόνο το τυπικό ενδιαφέρον για εσένα, ενώ στην πραγματικότητα είσαι στην άκρη του μυαλού της δεδομένος και μετά κοιτάζει αλλού, θα πρέπει και εσύ να κινείσαι ανάλογα και ότι δεν σου αρέσει – να το αλλάζεις άμεσα.

Δεν υπάρχει λόγος να της λες τι ακριβώς κάνεις στο πρόγραμμα σου όλη μέρα, αλλά μόνο τα απαραίτητα.

Την Πέτυχες σε Κακό Χρονικό Σημείο
Που οφείλεται το γεγονός πως σου δείχνει ενδιαφέρον, όμως στο τέλος σε απορρίπτει; Διάβασε τους πιο συνηθισμένους λόγους.

Είναι κάτι που δεν αποκλείει όλα τα παραπάνω, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και σε όλες τις πιθανές περιπτώσεις.

Το χρονικό διάστημα που γνωριστήκατε δεν φαίνεται να ήταν το καλύτερο, εφόσον σε απορρίπτει.

Βέβαια, αυτό δεν θα πρέπει να το βρεις σαν δικαιολογία και να αφήσεις την προσπάθεια, καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες, σταδιακά αποκτώντας εμπειρία να έχεις τρόπους να αλλάξεις τα δεδομένα .

Όμως πάντα ο χρόνος έχει την σημασία του και κάποιες γυναίκες ενδεχομένως να τις χάσεις, χωρίς να οφείλεται σε δική σου κακή διαχείριση, αλλά ως ένας απρόβλεπτος παράγοντας ο χρόνος μπορεί να επηρεάσει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Για οτιδήποτε θέλεις να με ρωτήσεις μπορείς να μου στείλεις εδώ.

Καλή συνέχεια.

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.