Σου Αρέσει Πολύ! Πως της το Δείχνεις;

Όταν σου αρέσει μια γυναίκα, θα χρειαστεί να της δείξεις τις προθέσεις σου. Διάβασε πως μπορείς να το κάνεις.

Αν Σου Αρέσει Πολύ Μια Γυναίκα Τι Κάνεις;

Όταν μας αρέσει μια γυναίκα, συχνά οι άνδρες εκφράζουμε με δυσκολία τα συναισθήματα μας. Όχι μόνο απέναντι στις γυναίκες αλλά και γενικότερα. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γίνουμε κατανοητοί από τους υπόλοιπους στον βαθμό που θα θέλαμε.

Αυτό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφόσον ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η γυναίκα που σου αρέσει θα ήθελε να είναι μαζί σου, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Η διαδικασία λοιπόν που εκφράζεσαι στην γυναίκα, εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την δική σου δυνατότητα να προβάλλεις τα «θέλω» σου. Καθώς, όπως καταλαβαίνεις οι περισσότερες ερωτικές σχέσεις ξεκινούν από την δράση του άνδρα, να της δείξει ότι του αρέσει και την θέλει.

δείξε ότι σου αρέσει

Αυτό λοιπόν δέχεται εκείνη σαν ερέθισμα και έτσι κρίνει αν σε βρίσκει ελκυστικό για να κάνει κάποια σχέση μαζί σου.

Ο τρόπος που μπορείς να δείξεις σε γυναίκες ότι σου αρέσουν αποτελούσε γρίφο για εμένα. Μέχρι να κατανοήσω ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Φυσικά, δεν ήταν τόσο εύκολο, ειδικά στην αρχή. Παρά την απλότητα με την οποία μπορείς να ξετυλίγεις τον εαυτό σου μπροστά της και θέλει εξάσκηση για να το εφαρμόσεις με άνεση.

Επικοινώνησε Μαζί Tης Τακτικά Για Να Αισθανθεί Ότι Σου Αρέσει Πολύ

 

Όπως είναι φυσικό, πολλά πράγματα εξαρτώνται από την ικανότητα μας να έχουμε άμεση και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ μας.

Έτσι και η γυναίκα, αισθάνεται περισσότερο οικεία με έναν άνθρωπο που σε πρώτη φάση τουλάχιστον επικοινωνεί τακτικά μαζί της. Έτσι ώστε να καταλάβει ότι την σκέφτεται και δείχνει ενδιαφέρον για να μάθει τα νέα της.

Άρα θα πρέπει να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και τον χρόνο που χρειάζεται στην γυναίκα που θέλεις. Για να σε γνωρίσει καλύτερα. Όπως μέσα από μια απλή βόλτα με τα πόδια. Ή λίγα λεπτά επικοινωνίας στο σημείο που έτυχε να την συναντήσεις.

Πρότεινε Της Να Βγείτε Για Να Καταλάβει Ότι Σου Αρέσει Πολύ

προτεινέ της ραντεβού

Όποτε και αν προτείνεις σε μια γυναίκα να συναντηθείτε οι δύο σας κάπου έξω. Ή την προσκαλείς στο σπίτι σου, άμεσα αντιλαμβάνεται και εκείνη ότι είναι πολύ πιθανόν να ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία σας ή ότι δεν την βλέπεις φιλικά.

Χωρίς να χρειάζεται να αναλύσεις αμέσως πώς το σκέφτεσαι, θα διαπιστώσεις ότι είναι απαραίτητο, αν δεν επιθυμείς να της το πεις λεκτικά. Δηλαδή ότι σου αρέσει σαν γυναίκα. Να δείξεις την επιθυμία σου να μιλήσετε από κοντά μόνοι σας.
Με αυτό τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον θα αναρωτιέται για εσένα. Μέχρι να βρεθείτε από κοντά ή ακόμα μπορεί και να σε ρωτήσει για την έξοδο σας και τον λόγο που θέλεις να την συναντήσεις.

Απέφυγε τις ταμπέλες στην συνάντηση σας, ότι θα βγείτε φιλικά ή όχι. Και απλά δείξε της ότι είσαι άνετος με αυτό και απλά θα ήθελες να την γνωρίσεις καλύτερα σε πρώτη φάση.

Μπορεί να φοβάσαι να της δείξεις πως σου αρέσει, για αυτό και θα ήταν αρκετά χρήσιμο να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο:


Άκουσε Την Προσεκτικά

Ένα «παράπονο» που μου αναφέρουν πολλές γυναίκες όταν ανοίγονται για να επικοινωνήσουν, έχει να κάνει με άνδρες που δεν τις ακούνε όσο θα ήθελαν και μονάχα προσπαθούν να δείξουν τα προσόντα και τις ικανότητες τους.

Στην αρχή της γνωριμίας μας, καλό είναι να δείχνουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας και της προσωπικότητας μας και ενδεχομένως χρειάζεται να είμαστε εμείς αυτοί που θα επικοινωνούμε περισσότερο.

Όσο όμως μας γνωρίζει καλύτερα και έχει ήδη μάθει βασικά πράγματα για εμάς. Όπως ότι δεν είμαστε περίεργοι. Θέλει και εκείνη να ανοιχτεί, να προβάλλει τον εαυτό της και ίσως τα όνειρα της και τους στόχους της.

Εκείνο είναι και το σημείο που μας δείχνει ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Και είμαστε σε καλό δρόμο, αφού η γυναίκα που μας αρέσει νιώθει άνετα μαζί μας να συζητάμε. Και είναι εκείνη που εξελίσσει περαιτέρω την επικοινωνία.

Χαμογέλα Της Όταν Την Συναντάς

χαμογέλασέ της και δείξε ότι σου αρέσει

Το χαμόγελο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που θα σου δώσει σε μεγάλο βαθμό ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να καταλάβει η γυναίκα ότι σου αρέσει.

Αυτό αφορά κάθε περίσταση, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να νιώσει και εκείνη ότι επιθυμείς να είσαι μαζί της.

Εκτός από ένα ελκυστικό στοιχείο για κάθε άνθρωπο, αποτελεί συχνά παράγοντα που αλλάζει τα δεδομένα σε μια γνωριμία, καθώς το χαμόγελο προϋποθέτει αίσθηση του χιούμορ και ευχάριστο άνθρωπο, πράγματα που η γυναίκα ξεχωρίζει σε μια πρώτη επαφή.

Άγγιζε Την Για Να Καταλάβει Πως Σου Αρέσει

Ένας ακόμη, μη λεκτικός τρόπος, για να βελτιώσεις τις πιθανότητες με την γυναίκα που επιθυμείς, αφορά το άγγιγμα σου.

Όπως και να το κάνεις, είναι ένας από τους βασικότερους τρόπους που επικοινωνούμε οι άνθρωποι μεταξύ μας, από την χειραψία μέχρι ένα ερωτικό άγγιγμα μαζί της, μπορείς να δείξεις τις προθέσεις σου σταδιακά.

Βέβαια, με το άγγιγμα αρχίζεις και αποκαλύπτεις τις προθέσεις της γυναίκας και αν της αρέσεις, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Δεν αποτελεί κάτι εύκολο να το κάνεις, όμως με ένα άγγιγμα, ακόμη και φιλικό, μπορείς να της δείξεις ότι την βλέπεις σαν γυναίκα.

Φυσικά για να μπορεί να γίνει σχέση σου η γυναίκα που σου αρέσει, θα πρέπει να την έχεις αγγίξει προηγουμένως, οπότε θα πρέπει να νιώθεις πρώτος εσύ άνετα με αυτό, για να νιώθει έπειτα και εκείνη μαζί σου.

Τέλος, μια γυναίκα όταν της αρέσει κάποιος θα ανταποκριθεί πιο εύκολα όταν της δείξει το ενδιαφέρον του με τους τρόπους που διάβασες στο άρθρο. Το σημνατικό είναι να έχεις αυτο πεποίθηση και να είσαι ο εαυτός σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Εάν σου αρέσει μια γυναίκα, πρέπει να της το δείξεις! Δεν ξέρεις πως; Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.