Έλξη: Στα ”Άδυτα” – Μέρος 2ο

Στο προηγούμενο άρθρο μου αναφέρθηκα επιγραμματικά στην βιολογική και κοινωνική αξία, στο τι είναι συναίσθημα και στον βασικό νόμο της έλξης σύμφωνα με τον οποίο μια γυναίκα νιώθει ερωτική έλξη για τον άντρα ίσης ή μεγαλύτερη αξίας ο οποίος την διεγείρει συναισθηματικά.

Συναισθηματική Διέγρση Για Να Δημιουργήσεις Έλξη

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου , οι γυναίκες είναι συναιθηματικά πλάσματα που λατρεύουν να ζούν στο συναίσθημα της στιγμής και ‘’ζούν’’ όταν βιώνουν συναισθηματική διέγερση.

Λέγοντας συναισθηματική διέγερση σε ότι αφορά την έλξη δεν εννοούμε απλά μια ευχάριστη ψυχική κατάσταση αλλά την πρόκληση ενός συναισθηματικού κοκτέιλ πολλαπλών διαδοχικών διαφορετικών αισθήσεων και συναισθημάτων, όπως χαρά, γέλιο, νεύρα, ντροπή, μυστήριο, περιέργεια, ίντριγκα, ενδιαφέρον, αγωνία, προσμονή.

έλξη

 

Φυσικά συναισθηματική διέγερση σε μια γυναίκα μπορεί να προκαλέσει και κάποιος γελωτοποιός ή γελείος πλακατζής που το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι ανέκδοτα που την κάνουν συνεχώς να ξεπατώνεται στα γέλια.

Θα παραμείνει όμως ένας απλός διασκεδαστής ο οποίος δεν θα προκαλέσει έλξη αν της προσφέρει μόνο γέλιο και τίποτε άλλο χωρίς να επιδείξει αξία, καθώς η αξία είναι το φίλτρο της γυναίκας για να μας επιτρέψει να ‘’χορέψουμε’’ τον συναισθηματικό της κόσμο και τελικά να προκαλέσουμε έλξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συναισθηματικός κόσμος της γυναίκας είναι ένα θεματικό αντικείμενο στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα bootcamps και στα seminars.

Η διαχείρισή του και το κέρασμα των κατάλληλων συναισθηματικών κοκτέιλ πρέπει να συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της επαφής με μια γυναίκα, είτε την γνωρίζουμε μόνο για 5 λεπτά είτε έχουμε ερωτική ή συντροφική σχέση μαζί της για όλη μας τη ζωή, καθώς όπως θα αναφέρουμε σε επόμενα άρθρα η λανθασμένη διαχείριση της συναισθηματικότητας της γυναίκας προκαλεί ζημιά στην έλξη και στην ίδια την πορεία της σχέσης.

Επιδειξη Υψηλότερης Αξίας Για Να Δημιουργήσεις Έλξη

Όπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου οι βάσεις στις οποίες στηρίζεται η επίδειξη υψηλότερης αξίας είναι οι ακόλουθες:

Α) έχουμε ικανότητα να εξασφαλίσουμε την επιβιώσή μας και την επιβίωση των απογόνων μας

Β) έχουμε ικανότητα και δυνατότητα να διαμοιράσουμε πανίσχυρο γονίδιο

Γ) καθορίζουμε οι ίδιοι την αξία μας δεν αναζητάμε την επιβεβαίωση και αποδοχή κανενός

Δ) δεν θεωρούμε κανέναν ανώτερο από εμάς

Value

Ειδικότερα, υψηλότερη αξία επιδεικνύεται όταν μέσω της συνολικής υποβόσκουσας επικοινωνίας (sub communication), λεκτικής και μη λεκτικής, που προκύπτει από την συμπεριφοράς σου, τη στάση σου, τα λόγια σου, τις πράξεις σου, την έκφρασή σου, την χαλαρότητά σου, την κινησιολογία σου και την αύρα σου, επιδεικνύεται και υπονοείται ότι :

Α)  είσαι ηγέτης της ζωής σου και άλλων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα ανδρών (Lead the men and women will follow).

Β) νοιάζεσαι και προστατεύεις τους δικούς σου ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να στηριχτούν στην προστασία σου όταν έχουν ανάγκη, όπως και τους αδύναμους να αυτοπροστατευτούν.

Γ) χάρη στις δυνατότητες, στις ικανότητες, στο θάρρος και στην τόλμη σου παίρνεις πρωτοβουλίες και ρίσκα σε διάφορους τομείς και τα καταφέρνεις.

Δ) οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σου, σοβαρό ή σημαντικό, είτε θετικό είτε αρνητικό είσαι ψύχραιμος και ανεπηρέαστος σαν ένα φάντασμα που δεν σε αγγίζει τίποτα και έχεις μόνιμα μια ήρεμη και θετική ενέργεια που μπορείς επηρεάζεις τους πάντες γύρω σου.

Ε) έχεις ακλόνητη σιγουριά στον εαυτό σου και στην αξία σου, είσαι δυναμικός, κυριαρχικός, έχεις ψυχική δύναμη και αντοχή, δεν είσαι υποχωρητικός και δεν καθοδηγείσαι.

Ζ)  προσέχεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου, προσέχεις την εμφάνισή σου και το στύλ σου, διατηρείσαι σε φόρμα.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο:

Επιπλέον Στοιχεία Υψηλότερης Αξίας 

Α) υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν γυναίκες στη ζωή σου. ( ο συγκεκριμένος διακόπτης έλξης είναι και ο πιό σημαντικός καθώς αποδεικνύει ότι οι υπόλοιποι διακόπτες έλξης ισχύουν καθώς έχουν επιβεβαιωθεί από τις άλλες γυναίκες της ζωής σου).

Β) συμπεριφέρεσαι και εκφράζεσαι με φυσικό τρόπο χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των άλλων για σένα και χωρίς να επηρρεάζεσαι από την κριτική τους.

Γ) έχεις σκοπό, στόχο, κίνητρα, φιλοδοξίες, έχεις προσωπικά ενδιαφέροντα με τα οποία ασχολείσαι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ο χρόνος σου και η ενέργειά σου είναι πολύτιμα και δεν ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν και δεν σου προσφέρουν.

Δ) είσαι πάντα άνετος, χαλαρός, θετικός, ευχάριστος, και με χαμόγελο.

Ε) δημιουργείς με ευκολία σύνδεση και οικειότητα με τους άλλους, είσαι αγαπητός και αξιοθαύμαστος, είσαι παιχνιδιάρης, έχεις χιούμορ και κάνεις χαβαλέ, διασκεδάζεις και περνάς καλά.

Ζ) δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα, δεν είσαι ευκολόπιστος, δεν φοβάσαι εύκολα.

Η) έχεις κοινωνική αντίληψη και διαίσθηση και επιλέγεις με ποιούς ανθρώπους συναναστρέφεσαι, έχεις ενδιαφέρουσες παρέες και περιβάλλεσαι από πετυχημένους ανθρώπους, έχεις ποιοτικές και ωραίες γυναίκες στην παρέα σου,  έχεις κοινωνική αποδοχή (social proof), όλοι σε βρίσκουν αξιαγάπητο, ευχάριστο και αξιοθαύμαστο (οι φίλοι σου, οι γυναίκες στην παρέα σου, ο μπάρμαν, ο DJ, οι σερβιτόρες, οι PR κτλ ).

Κλείνοντας, η έλξη είναι μια κατάσταση επιθυμίας να βρεθείς με τη γυναίκα που σου αρέσει λίγο πιο ιδιαίτερα, να πλησιαστείτε και να κλιμακώσεις και ερωτικά. Είναι απαραίτητο να της εμπνεύσεις το ίδιο συναίσθημα με την αποπλάνηση, για να σε θέλει σαν τρελή. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με αυτά που της λες αλλά και με το πως με τη συμπεριφορά σου προβάλλεις αξία. Δείχνει ότι είσαι Άνδρας Αξίας.

Μάθε περισσότερα για το πως να δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για την έλξη εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.