Στο Παίζει Δύσκολη ή Απλά δεν σε Θέλει; Μάθε την Αλήθεια

Κάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο το αν μια γυναίκα το παίζει δύσκολη ή απλά δεν ενδιαφέρεται. Μάθε πώς θα καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά.

Είναι από τις πιο λεπτές γραμμές που έχουμε να διασχίσουμε σαν άντρες.

«Το παίζει δύσκολη ή δεν με θέλει;»

Πόσες φορές το έχεις σκεφτεί αυτό; Πόσες φορές έχεις μπει σε αυτό το δίλημμα; Πόσες φορές δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο το αν δεν σε θέλει ή αν στο παίζει δύσκολη;

Σήμερα έχουμε τις απαντήσεις σε αυτό σου το ερώτημα.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι φαίνονται.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 3 πιο απλούς τρόπους για να καταλάβεις τι θέλει πραγματικά από σένα.

#1. Δες Την Συχνότητα Με Την Οποία Σου Απαντάει Στα Μηνύματα Και Στις ΚλήσειςΚάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο το αν μια γυναίκα το παίζει δύσκολη ή απλά δεν ενδιαφέρεται. Μάθε πώς θα καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά.

Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να καθυστερεί να σου απαντάει στα μηνύματα και στις κλήσεις, και του να μην σου απαντάει καθόλου.

Σκέψου μόνο ότι όταν καθυστερεί να σου απαντήσει και σου λέει ότι είναι απασχολημένη και δεν προλαβαίνει μπορεί να είναι όντως απασχολημένη. Ή, μπορεί να στο παίζει δύσκολη.

Ειδικά αν δεν σου στέλνει ποτέ πρώτη αλλά σου απαντάει αμέσως όταν της στέλνεις εσύ, τότε είναι πολύ πιθανό να στο παίζει απλά δύσκολη, αλλά στην πραγματικότητα να σε θέλει.

Αντίθετα, αν δεν απαντάει ποτέ στις κλήσεις σου  και στα μηνύματα, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Είναι πολύ πιο απλό σε αυτήν την περίπτωση: Απλά δεν σε θέλει.

Στην τελευταία αυτή εκδοχή, απλά σταμάτα να την ενοχλείς. Πάρε το μήνυμα που σου στέλνει με τον τρόπο σου και διατήρησε την αξιοπρέπειά σου. Αν δεν σου απαντάει, μην της ξαναστείλεις.

#2. Ξεκαθάρισε Τις Προθέσεις Σου Για Να Ανακαλύψεις Τις Δικές ΤηςΚάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο το αν μια γυναίκα το παίζει δύσκολη ή απλά δεν ενδιαφέρεται. Μάθε πώς θα καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά.

Ο πιο απλός και άμεσος τρόπος για να καταλάβεις αν στο παίζει δύσκολη ή αν απλά δεν σε θέλει είναι να της ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου. Πες της τι νιώθεις για εκείνη και κάνε φανερό ότι δεν την βλέπεις φιλικά.

Έτσι δεν θα υπάρχει αμφιβολία για το τι σκέφτεται για σένα.

Εάν σου απαντήσει αρνητικά και είναι κάθετη, τότε ξέρεις στα σίγουρα ότι δεν την έλκεις και ότι δεν σε βλέπει ερωτικά. Οι γυναίκες είναι πολύ ξεκάθαρες απέναντι στους άντρες για το τι θέλουν. Αν δεν σε θέλει, δεν θα στο κρύψει.

Πίστεψέ με, θα σου δώσει μια πολύ ξεκάθαρη αρνητική απάντηση.

Όταν έρθει αυτή η αρνητική απάντηση, πρέπει να είσαι έτοιμος.

Εάν σου απαντήσει θετικά, και σου πει ότι της αρέσεις κι εκείνης, τότε θα είσαι πλέον σίγουρος ότι απλά στο έπαιζε δύσκολη. Ακόμα κι αν σου απαντήσει κάτι ενδιάμεσο, όπως «Κι εμένα μ’ αρέσεις αλλά δεν είμαι σίγουρη», είναι πολύ πιθανόν να σε θέλει και ή να στο παίζει δύσκολη, ή να κάτι να την εμποδίζει.

Όπως και να’ χει, μην βασανίζεσαι άδικα στις δικές σου σκέψεις και μένεις την απορία.

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου άμεσα για να δεις τις αντιδράσεις της.

Πολλές φορές, η πιο απλή λύση είναι και η πιο αποτελεσματική.

#3. Θέλει Να Σε Κάνει Να Ζηλέψεις, ή Απλά Θέλει Άλλον; Ξεχώρισέ ΤαΚάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο το αν μια γυναίκα το παίζει δύσκολη ή απλά δεν ενδιαφέρεται. Μάθε πώς θα καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά.

Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα τώρα.

Άλλο το «δεν σε θέλω γιατί θέλω άλλον», που είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο, και άλλο το «σου μιλάω μονίμως για άλλους για να σε κάνω να ζηλέψεις».

Πολλές φορές, όταν κάποιος τους αρέσει πολύ, οι γυναίκες επιδιώκουν να τον κάνουν να ζηλέψει προκειμένου να τον προσελκύσουν και να τον κάνουν να εκφράσει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Είναι ένα παλιό κόλπο που κάνουν υποσυνείδητα, και λειτουργεί πάντα.

Ξεχώρισε το εξής: Όταν της αρέσει κάποιος άλλος, θα συμβούν τα παρακάτω πολύ φανερά πράγματα.

  1. Θα σου μιλάει μόνο για αυτόν.
  2. Δεν θα σου δίνει καθόλου σημασία όταν αυτός είναι μαζί της ή μαζί σας.
  3. Θα σου λέει ξεκάθαρα ότι της αρέσει και ότι τον θέλει.
  4. Θα σου μιλάει μόνο για τον συγκεκριμένο άντρα, και όχι και για όλους τους υπόλοιπους.

Αντίθετα, όταν επιδιώκει να στο κάνει δύσκολο και να σε κάνει να ζηλέψεις, θα γίνουν τα ακόλουθα.

  1. Δεν θα σου μιλάει μόνο για κάποιον συγκεκριμένο άντρα, αλλά για διάφορους που υποτίθεται τους έλκει και την έλκουν.
  2. Θα σου μιλάει για κάποιον άλλον, αλλά στην πραγματικότητα όλη την ώρα θα είναι γαντζωμένη πάνω σου (με απτά σημάδια, όπως με την γλώσσα του σώματός της). Θα σε αγγίζει συνέχεια, ακόμα κι όταν σου μιλάει για αυτόν, και στην ουσία θα σε φλερτάρει πολύ έντονα.
  3. Δεν θα σου λέει ξεκάθαρα ότι της αρέσει, γιατί δεν θα θέλει να αποθαρρυνθείς. Συνήθως, όταν μια γυναίκα στο παίζει δύσκολη, απλά σου αφήνει υπονοούμενα ότι την φλερτάρουν, χωρίς όμως να σου κάνει γνωστές τις προθέσεις της για τον συγκεκριμένο άντρα.

Τα παραπάνω σημάδια γίνονται αρκετά φανερά όσο εξασκείσαι με τις γυναίκες, φλερτάρεις και βγαίνεις ραντεβού. Σταδιακά θα μπορείς να ξεχωρίσεις αν σου μιλάει για άλλους άντρες προκειμένου να σε κάνει να ζηλέψεις, ή αν απλά θέλει κάποιον άλλον και όχι εσένα.

Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα.

Οι γυναίκες είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιο ξεκάθαρες μέσα τους από τους άντρες για το τι θέλουν από κάποιον.

Αν όντως δεν ενδιαφέρεται, θα στο δείξει με πολύ εμφανή τρόπο. Δεν θα κρυφτεί.

Αντίθετα, εάν συχνά λαμβάνεις μικτά μηνύματα, τότε είναι πολύ πιθανόν να στο παίζει δύσκολη, προκειμένου να σε κάνει να την κυνηγήσεις.

Όπως και να’ χει, εμείς έχουμε μια ΣΟΥΠΕΡ συμβουλή σήμερα για σένα: Εάν ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, άστην ήσυχη. Μην την κυνηγάς, και κυρίως, μην την ενοχλείς άλλο.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει ποιον σύντροφο θα έχει ερωτικά δίπλα του, κι έχει δικαίωμα να απορρίψει κάποιον για οποιονδήποτε λόγο. Αν απλά δεν σε θέλει, κράτα την αξιοπρέπειά σου και φύγε !

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να αποκτήσεις τη γνώση και την εμπειρία ώστε να καταλαβαίνεις πότε το παίζει δύσκολη; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.