Street Flirting : Ξεπερνώντας τα εμπόδια του μυαλού!

και στο Street Flirting, το μεγάλο παιχνίδι πρέπει να γνωρίζεις γίνεται με τον εαυτό μας.

Όταν προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το άγχος προσέγγισης που μας τρώει και να προσεγγίσουμε τις γυναίκες που θέλουμε (και μας αξίζουν), είτε street, είτε bar / club, κατά τη διάρκεια αυτού του εσωτερικού αγώνα, το μυαλό μας παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια.

Βρίσκει δικαιολογίες για να μας κάνει να μείνουμε στην ζώνη άνεσή μας.

Ειδικά για το street flirting, που τυγχάνει να διδάσκω, που λόγω πλήθους interactions (συνομιλιών με γυναίκες) σε σχέση με το μπαρ που έχει πεπερασμένο αριθμό παρεών γυναικών, η προσπάθεια είναι συνεχής.

Όσο περπατάς βρίσκεις και άλλη παρέα και δεύτερη καλύτερη και τρίτη που σε κολάζει και αρχίζεις να λες στον εαυτό σου ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ.

Και αυτός – ο εγκέφαλός σου ή οι παλιές σου κακές εμπειρίες σου λένε –  ΜΗ ΠΑΣ

Σήμερα θα ήθελα να σου πω για δύο πολύ συγκεκριμένες από αυτές τις δικαιολογίες.

Αν η κοπέλα έχει παρέα τι κάνεις; Ή αν φαίνεται απασχολημένη με ακουστικά, το τηλέφωνό της ή στέλνει μήνυμα.

Συχνά, στις πρώτες ώρες των μαθημάτων ακούω τα εξής:

«Μα είναι με την φίλη της, μήπως να πάω σε κάποια μόνη της;»

«Μα φαίνεται να έχει μια σοβαρή κουβέντα στο τηλέφωνο, μήπως να πάω στην επόμενη;»

«Μα πως θα εκφράσω τις προθέσεις μου μόνο σε μία όταν είναι παρέα από 2+ γυναίκες;»

Οι λύσεις έρχονται στο πεδίο. Και από το πεδίο – το δρόμο δηλαδή και μέσω προσπαθειών- έχουμε καταλήξει στις πιο αποδοτικές διαχειρίσεις τέτοιων καταστάσεων, ώστε να μην έχει δικαιολογία ο εγκέφαλός σου να σε σταματήσει.

braing

Αν η παρέα πάνω από μια κοπέλα, σε ποια μιλάω πρώτα;

Είσαι κοινωνικός και γενικά πρέπει να μιλάς και στις δύο. Να τις κάνεις engage δηλαδή να τις κρατάς στην κουβέντα και τις δύο μαζί. Φυσικά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρεις ποια είναι ο στόχος σου πριν προσεγγίσεις.

Αν προσεγγίζεις με έμμεση / πλάγια προσέγγιση, όπου δε δείχνεις άμεσα τις προθέσεις σου και με κάποια πρόφαση ανοίγεις κουβέντα : Με το που προσεγγίσεις απευθύνεσαι και στις δύο και σταδιακά στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον στόχο σου. Είναι ωραίο να κάνεις σύμμαχό σου την φίλη το στόχου, παίζοντας και μαζί της αλλά δηλώνοντας όταν έρθει η ώρα ξεκάθαρα τις προθέσεις σου για την φίλη της.

Αν προσεγγίζεις με άμεση προσέγγιση, όπου φανερώνεις αμέσως το ενδιαφέρον σου : Με το που προσεγγίζεις, μιλάς στην φίλη της, δείχνοντας με την μία τις προθέσεις σου. «Η φίλη σου μου φαίνεται πολύ στο στυλ μου, δεν φαντάζομαι να έχεις θέμα να την απασχολήσω 2 λεπτά, έτσι;» και χωρίς να περιμένεις απάντηση απευθύνεσαι στον στόχο.

Διάβασε πως να διαχειρίζεσαι μεγαλύτερες παρέες με το παρακάτω άρθρο

Group Dynamics 

 

Αν μιλάει στο κινητό, την ενοχλώ;

Αν είναι σοβαρό το τηλεφώνημα, θα το συνεχίσει. Αν όχι θα το κλείσει. Είναι μια δικιά της επιλογή και δεν χρειάζεται να την κάνεις εσύ για αυτήν. Εσύ απλά πας και παρουσιάζεσαι και δηλώνεις το ενδιαφέρον σου να της μιλήσεις. Το αν θα συνεχίσει να μιλάει είναι αποτέλεσμα των εξής :

Α) Διαθεσιμότητά της

Β) Τρόπου προσέγγισης σου

Γ) Σημαντικότητας τηλεφώνου.

Το μόνο από αυτά που είναι στο δικό σου χέρι και μπορείς να επηρεάσεις είναι η προσέγγιση. Απλά προσέγγισε λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή θα αποφασίσει αν θα το κλείσει ή όχι. Το να μη πας καν δεν βοηθάει και δεν θα πάρεις βραβείο ευγένειας από κανέναν που δεν την διέκοψες από το τηλεφώνημά της.

 

Newflash!
Δες εδώ ένα εκπληκτικό πλάνο για πολλές προσεγγίσεις  που θα σε αναβαθμίσει άμεσα σε μια βδομάδα. Παράλληλα, μη ξεχνάς ότι στα BOOTCAMPS του MenOfStyle.gr, διδάσκεται πρακτικά και street, εκτός από bar/club

 

Αν μου πει ότι το τηλέφωνο είναι σοβαρό ή μιλάω κτλ, τι κάνω;

Αν σου πει ότι το τηλέφωνο είναι σοβαρό, επείγον ή οτιδήποτε αντίστοιχο, υπάρχει η περίπτωση απλά να σε δοκιμάζει. Συνέχισε σε χαλαρό ύφος και με τόνο που δείχνει ότι θέλεις να παίξετε και πες της : «Το επείγον – σοβαρό – σημαντικό αυτή την ώρα είναι να με γνωρίσεις». Αποσυμπίεσε την κατάσταση λέγοντας, «…μπορώ να περιμένω μισό λεπτό μέχρι να κλείσεις». (Δεν θα περιμένεις όμως περισσότερο για κανέναν λόγο και αναμένεις αν βλέπεις ότι είναι σε φάση να κλείσει το τηλέφωνο και όχι να φεύγει)

Σε κάθε περίπτωση, και στο Street Flirting, το μεγάλο παιχνίδι πρέπει να γνωρίζεις γίνεται με τον εαυτό μας. Προσπάθησε να μη σε κρατάει πίσω και δώσε του να καταλάβει ότι οι δικαιολογίες που σου βάζει ως εμπόδια δεν έχουν καμία επίδραση πάνω σου πλέον.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.