Street Game DONTs – Τι να μη κάνεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες στο δρόμο!

Χρόνια τώρα παίζοντας street game, έχω εντοπίσει μερικά λαθάκια που κάνουν σχεδόν όλοι όταν ξεκινούν. Εσύ δεν χρειάζεται να τα επαναλάβεις

Επειδή είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο δρόμο, παίζοντας street game και βλέπω τις προσπάθειες αρκετών ανθρώπων που προσπαθούν να προσεγγίζουν γυναίκες, σήμερα ήθελα να γράψω ένα άρθρο λίγο διαφορετικό από τα άλλα.

str

Θα ήθελα να σου πω τα πιο σημαντικά λάθη που παρατηρώ και αυτό γιατί εντοπίζω περισσότερα λάθη παρά σωστά. Ίσως αυτό είναι η «διαστροφή» του instructor που θέλει να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κολλήματα και να σπάσεις μοτίβα που σε κρατάνε πίσω. Άλλωστε τα σωστά είναι σωστά και ότι “δουλεύει δεν το πειράζουμε”. Οπότε σήμερα κάποια από αυτά τα λάθη, ας τα αφήσουμε στο παρελθόν.

Για αυτό θέλω να σου πω μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα.

  • Μη την προσεγγίζεις από πίσω. Πλάγια και μπροστά. Όχι από πίσω. Τρομάζει ειδικά το βράδι. Δεν θες να ξεκινήσεις με τρόμαγμα την επικοινωνία. Αν είσαι πίσω της πήγαινε δυο βήματα πιο μπροστά της και μίλα.
  • Μη την ακουμπάς χωρίς να σε έχει δει. Την φοβίζεις και δεν είναι και ότι καλύτερο. Γενικά άρχιζε την σωματική επαφή γρήγορα, αλλά όχι τόσο!
  • Μην μιλάς μόνο σε αυτή. Μίλα και στη παρέα της και λίγο πιο μετά άρχισε να συγκεντρώνεσαι σε αυτήν.
  • Μην ανέχεσαι τα πάντα. Αν σου φέρεται κάπως, απλά πες τη το. Δεν χρειάζεται να ανέχεσαι συμπεριφορές που δεν σε τιμούν απλά και μόνο για να της αλλάξεις το πως σε βλέπει.
  • Μην την ακολουθείς. Αν θες να της μιλήσεις φίλε, πας με την μία. Δεν εχει νόημα να την παρακολουθείς στο δρόμο μέχρι να βρεις το θάρρος. Δες εδώ πως να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης.

man-chasing-woman

  • Μη την κυνηγάς αν φύγει. Μέχρι κάποια βήματα δίπλα της προβλέπονται αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να σταματήσετε και να μιλήσετε. Σταμάτα και ζήτα της να μείνει. Αν φύγει προχώρα για αλλού.
  • Μη την ρωτάς αν περιμένει το αγόρι της. Αν είναι θα στο πει μόνη της. Αν δεν στο πει και όντως το περιμένει πάει να πει ότι γουστάρει και δεν την νοιάζει εκείνη τη στιγμή.
  • Μη της πιάνεις τα μαλλιά. Τα μαλλιά λαδώνουν και αυτό δεν το γουστάρουν οι γυνάικες. Καλύτερα να την αγκαλιάσεις που δείχνει και οικειότητα παρά να ασχολείσαι με τις τρίχες της. Το ξέρω σου φαίνεται περίεργο, αλλά μου το λένε όλες όταν ρωτάω “το χειρότερο που κάνουν όσοι σου την πέφτουν”! Το σιχαίνονται.
  • Μη κρατάς την κουβέντα πολύ ώρα. Μέχρι 15 λεπτά το πολύ και ζητάς τηλέφωνο. Μετά η ενέργεια πέφτει και δεν είναι και πολύ έξυπνο να είστε στη μέση του δρόμου πόση ώρα όρθιοι και να χαζομιλάτε. Στο ραντεβού τι θα πείτε;
  • Μη φοβάσαι το «άμεσο ραντεβού». Αφού κυλάει η κουβέντα, γιατί να μη συνεχίσετε κάπου καλύτερα; Ζήτα της να πάτε στο κοντινότερο καφέ για ένα γρήγορο καφεδάκι και συνεχίζετε εκεί σαν σε πρώτο ραντεβού. Ακόμα όμως και αν την πας να καθίσετε για λίγη ώρα σε ένα παγκάκι με ένα καφέ στο χέρι, είναι το ίδιο.

instant date

 

Αν μας παρακολουθείς καιρό, ξέρεις ότι πιέζουμε για πράξεις τους ανθρώπους που μας διαβάζουν ή μας εμπιστεύονται στα bootcamps. Οπότε, σήμερα κιόλας, βγες από το σπίτι σου, πήγαινε στο κοντινότερο δρόμο που έχει κίνηση και άρχισε να μιλάς σε γυναίκες εφαρμόζοντας τα 10 πραγματάκια που σου είπα παραπάνω.

Θα παρατηρήσεις μια αύξηση στα αποτελέσματά σου άμεσα! Όμως μη μείνεις μόνο στο δρόμο!

Μερικοί, για λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι, μένουν μόνο στο bar game ή μόνο στο street game. Ουσιαστικά, λίγο πολύ δημιουργούν μια ζώνη άνεσης στο που και πότε θα παίξουν.

Σε κάθε bootcamp του Men Of Style, το πρώτο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι αφιερωμένο στο street game ή αλλιώς προσέγγιση στο δρόμο. Όρος που χρησιμοποιείται καταχρηστικά καθώς, τις ίδιες τεχνικές μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σουπερ μαρκετ, στη πλατεία και οπουδήποτε δεις ωραίες γυναίκες.

Το δεύτερο μέρος είναι μπαρ / club game. Γιατί πρέπει να έχεις και εκεί εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το παιχνίδι σου σε κάθε κατάσταση.

Στείλε μου διαλόγους ή εμπειρίες από το street εδώ ή κατέγραψέ τους εδώ για να δούμε μαζί τι πήγε καλά και τι όχι και έτσι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.