Style Over Substance Fallacy : Στυλ ή Ουσία για τον Άνδρα;

Πως το ανδρικό στυλ μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα εκπληκτικό όπλο; Απαντήσεις στο που να δώσεις σημασία, στο περιτύλιγμα ή στο εσωτερικό;

Στυλ Ή Ουσία Για Τον Άνδρα;

Συχνά αντιμετωπίζουμε ένα εκπληκτικό παράδοξο με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Αν είσαι στα πρώτα σου βήματα ενδεχομένως να μη μπορείς να το απαντήσεις, κάτι που θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε στο παρόν κείμενο. Το παράδοξο της ουσίας πάνω από το στυλ.

στυλ

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας δίνουμε παραπάνω σημασία στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου, είτε άνδρα είτε γυναίκας, και βάσει αυτών που παρουσιάζονται στα μάτια μας, δίνουμε και μια πρώτη ερμηνεία στο τι άνθρωπος είναι. Το πρόβλημα είναι πως ένας εγκληματίας μπορεί να σου εμφανιστεί με κουστούμι, ενώ ένας καλοπροαίρετος μοναχός εμφανίζεται σχεδόν ρακένδυτος.

Γιατί το κουστούμι να κάνει τη διαφορά;

 

Είναι Tο Στυλ Ο Κατάλληλος Τρόπος Για Να Κρίνεις;

Με βάση την προηγούμενη πρόταση όχι. Αλλά είναι ένα πολύ καλό μέσο για να μεταφέρεις την ουσία. Φαντάσου το iPhone να το δίνουν σε μια νάιλον σακούλα supermarket. Ενώ μπορεί εύκολα να είναι το καλύτερο κινητό, το να το πλασάρεις σε μια τόσο φθηνή συσκευασία αφαιρεί με την μία, ποσοστό της αξίας τους, απλά και μόνο επειδή είμαστε οπτικοί τύποι. Αν αμφιβάλεις, υπολόγισε το εξής: Πόσο πιο εύκολα αφομοιώνεις μια πληροφορία μέσω video, πόσο πιο εύκολα με ήχο και πόσο πιο εύκολα με γραπτό λόγο; Η Εικόνα είναι χίλιες λέξεις και το στυλ είναι μια προσαρμογή της εικόνας στα πλαίσια της κοινωνίας, ώστε το μήνυμα που θες να μεταφέρεις να παραδοθεί ευκολότερα αλλά και να γίνει πιο εύπεπτο. Και το μήνυμα είναι η ουσία.

Θες να βελτιώσεις το καθημερινό σου στυλ; Δες το βίντεο του Θέμη.

Τι Σημαίνει Ουσία Για Εμένα;

Οι εμπειρίες σου, το πόσο ενδιαφέρον έχεις, τι άνθρωπος είσαι, τι σε κάνει γοητευτικό σαν άνθρωπο και τι μπορείς να προσφέρεις σε μια παρέα και σε μια γυναίκα. Οι γνώσεις που έχεις, τα ταξίδια που έχεις κάνει, οι επιτυχίες σου και τα σημάδια από την ζωή σου και όλα όσα σε κάνουν ξεχωριστό. Ιδανική παρέα, εραστή και σύντροφο για να σε θέλει μια γυναίκα.

Να Δίνω Περισσότερη Σημασία Στο Στυλ Ή Στην Ουσία;

στυλ

Στα πρώτα σου βήματα, ακόμα και αν η ουσία σου είναι στα καλύτερά της και είσαι ο καλύτερος που μπορεί να βρεθεί μπροστά της για τα επόμενα 100 χρόνια της ζωής της, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ακόμα τις επικοινωνιακές δεξιότητες ή την ψυχική ηρεμία που χρειάζεται κατά την προσέγγιση για να καταφέρεις να επικοινωνήσεις αυτή σου την ουσία. Ο στόχος σου τότε, η γυναίκα, δεν θα είναι σε θέση να αντιληφθεί πλήρως το τι πρεσβεύεις ή πόσο καλός είσαι για να το πούμε πιο απλά, και έτσι, με ενδεχόμενο το γεγονός να μην έχεις δώσει σημασία στο στυλ σου, τότε να σε απορρίψει.

Για αυτό είναι σημαντικό το περιτύλιγμα. Το ανδρικό στυλ, για το οποίο μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα στο MenOfStyle.gr, είναι το περιτύλιγμα για να δώσεις εξ’ αρχής μια σπουδαία εικόνα και να κερδίσεις μια θετική προδιάθεσή της. Ακόμα μπορεί να σου κερδίσει χρόνο παραπάνω σε σχέση με το να παρουσιαστείς με απρόσεκτο στυλ, ώστε με την ησυχία σου να μπορέσεις να εκφραστείς και να δείξεις πιο εύκολα την ουσία σου.

Μάθε πως να φτιάξεις μια βασική γκαρνταρόμπα, αλλά με άπειρους συνδυασμούς χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Δες το βίντεο.

Σκοπός, ειδικά στις αρχές σου, δεν πρέπει να είναι να δώσεις σημασία κάπου παραπάνω, όπως το στυλ, αλλά να προσέχεις και τα δύο παράλληλα, παρουσιάζοντας πριν και μετά έναν άνδρα με τον οποίο, οποιαδήποτε γυναίκα θα ήθελε να στέκεται δίπλα του.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν τα παρατάει, μέχρι να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Εάν έχεις δυσκολευτεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σου και θέλεις να αποκτήσεις κάτι καλύτερο, δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .