Συμπεριφορές που Αποκαλύπτουν πως Καλύτερα να την Αποφύγεις

Είναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Το φλερτ μπορεί να γίνει δύσκολο, καθώς μπορεί μια γυναίκα που βρίσκεις ελκυστική να έχει υιοθετήσει συμπεριφορές που είναι προβληματικές και αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσουν θέμα στην σχέση.

Κάποιες γυναίκες, με τις εγωιστικές συμπεριφορές και τις κακές συνήθειες τους, μπορεί να καταλήξουν επιζήμιες για όποιον κάνει σχέση μαζί τους. Υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που όταν τις εντοπίσεις, είναι καλό να τις αποφύγεις, αν θέλεις να διασφαλίσεις την συναισθηματική σου ευημερία.

Ας δούμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις.

#1. Δεν Έχει Ρεαλιστικές ΠροσδοκίεςΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Μια γυναίκα που δεν έχει ρεαλιστικές προσδοκίες, δεν έχει ρεαλιστική εικόνα του εαυτού της και δεν αποδέχεται τα μειονεκτήματα της.

Αυτός ο τρόπος σκέψης την οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις της.

Βγαίνοντας με μια τέτοια γυναίκα, θα έρθεις αντιμέτωπος με εγωιστικές συμπεριφορές.

Θα περιμένει από εσένα να κάνεις τα πάντα για να προχωρήσει η σχέση, χωρίς να κάνει κάτι η ίδια.

Θα σε κατηγορεί για όλα τα προβλήματα τα δικά της και της σχέσης σας και θα παραπονιέται συνεχώς.

#2. Θέλει να Παίζει με τους ΆντρεςΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Μια γυναίκα που παίζει με τους άντρες, θα σε γοητεύσει, θα σε αποπλανήσει και ίσως θα επιδιώξει να βγει ραντεβού μαζί σου, χωρίς όμως ποτέ να ξεκινήσει μια πραγματική σχέση.

Την ώρα που φλερτάρει μαζί σου, μπορεί να φλερτάρει με αρκετούς ακόμη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς να ενδιαφέρεται να προχωρήσει.

Αυτές οι γυναίκες συνήθως είναι ελκυστικές και θα τις καταλάβεις γρήγορα καθώς προβάλλουν συμπεριφορές, όπως τα μεικτά σήματα.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις τι σημαίνουν τα μεικτά σήματα.

Μεικτά Σήματα : ΔΕΙΧΝΕΙ να Με Θέλει (Αλλά ΤΕΛΙΚΑ με Απορρίπτει!)

#3. Ζει Καθημερινά Ένα ΠάρτιΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο σωματικά και συναισθηματικά να μπεις σε μια σχέση με μια γυναίκα που ξενυχτά και πίνει κάθε βράδυ, πηγαίνοντας από πάρτι σε πάρτι, ιδιαίτερα αν είσαι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.

Θα αναγνωρίσεις μια τέτοια γυναίκα εύκολα, αν σου λέει για τα πάρτι που πάει κάθε σαββατοκύριακο, αλλά και καθημερινές.

Ακόμη οι περισσότερες ιστορίες της θα ξεκινούν ως εξής “Μια φορά σε ένα πάρτι είχα πιει τόσο πολύ που…” , συχνά θα είναι σε φάση hang over και οι περισσότερες γνωριμίες της θα είναι με ανθρώπους που δουλεύουν σε μπαρ και κλαμπ.

Είναι κακό;

Φυσικά, δεν είναι κακό το κορίτσι να περνά καλά. Όμως μια σχέση μαζί της σημαίνει ότι θα πρέπει να δεχθείς μερικές παρενέργειες και κάποιες συμπεριφορές, που ενδέχεται να μην είναι αποδεκτές από εσένα.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα ντύνεται προκλητικά και θα καταναλώνει αλκοόλ, κάτι που ίσως την οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Αν δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τον τρόπο ζωής της, τότε καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της.

#4. Η Γυναίκα Gold-DiggerΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Αν διαθέτεις οικονομική άνεση, η γυναίκα gold-digger μπορεί να γίνει μια μεγάλη απειλή. Αυτές οι γυναίκες εκτιμούν πολύ το χρήμα, την καλή ζωή και τα υλικά αγαθά, σε βαθμό τέτοιο που θα έκαναν μια σχέση με έναν άντρα, μόνο και μόνο για τα χρήματα του.

Συμπεριφορές της που θα την κάνουν να την αντιληφθείς είναι οι παρακάτω:

– Περιμένει από εσένα να πληρώνεις τα πάντα

– Δείχνει την απογοήτευση της, όταν δεν ξοδεύεις χρήματα για εκείνη

– Σε κυνηγά επιθετικά

– Ζει με έναν τρόπο ζωής που οι πόροι της δεν μπορούν να υποστηρίξουν

Οι εν λόγω γυναίκες δεν ψάχνουν για μια αληθινή σχέση, παρά μόνο για την ικανοποίηση των υλικών τους αναγκών, κάτι που, αν πέσεις, στην παγίδα, μπορεί να σου κοστίσει σε χρήμα.

#5. Η Ψυχολογικά ΔιαταραγμένηΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και μικρά προβλήματα, που συνήθως δεν αποτελούν εμπόδιο σε μια σχέση. Μερικές συμπεριφορές όμως ξεφεύγουν και εισέρχονται στην σφαίρα των περιπτώσεων που χρίζουν μεγάλης προσοχής και ενδεχόμενης αντιμετώπισης από ειδικό.

Μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα θα είναι ανασφαλής. Θα προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε χειραγωγήσει και θα είναι απελπισμένη, έχοντας ως κίνητρο πάντα τον εαυτό της και μόνο.

Σε μια σχέση αρχίζουν και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον άντρα και ένας χωρισμός μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος. Ακόμη και επικίνδυνος για την συναισθηματική και σωματική σου υγεία.

Πρακτικά τώρα

Συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να την αναγνωρίσεις είναι μερικές από τις παρακάτω:

– Θέλει να ξέρει συνέχεια πού είσαι και τι κάνεις

– Δεν θέλει να βλέπεις την παρέα σου, και ιδιαίτερα τις φίλες σου

– Δεν σε εμπιστεύεται

– Το κλάμα είναι η διέξοδος της, προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό της

– Είναι συναισθηματικά ασταθής

Μια τέτοια γυναίκα μπορεί να κάνει κόλαση την ζωή σου, καθώς δεν θα σου δώσει ποτέ χώρο και ελευθερία, οπότε θα ήταν καλό να την αποφύγεις, το συντομότερο δυνατόν.

#6. Μιλά Από την Πρώτη Στιγμή για ΔεσμεύσειςΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Συνήθως, πρόκειται για μια γυναίκα που αναζητά την τέλεια ζωή, την οποία δεν βρίσκει και φτάνει σε ένα σημείο στο οποίο θέλει απελπισμένα να παντρευτεί.

Το πρώτο πράγμα που αναφέρει είναι ο γάμος και οι δεσμεύσεις, καθώς νιώθει ότι την πιέζει ο χρόνος.

Το καλό με αυτή την περίπτωση είναι ότι θα την καταλάβεις αμέσως και αν της δείξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει μια τέτοιου είδους σχέση, θα σε αφήσει από μόνη της.

#7. Η Θυμωμένη με Όλους και Με ΌλαΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Μια ακόμη από τις συμπεριφορές που θα αποτελέσουν ένδειξη ότι η εν λόγω γυναίκα θα σου δημιουργήσει προβλήματα είναι όταν βλέπει την ζωή σαν μια μάχη, στην οποία όλοι της αντιτίθενται.

Καθετί που της συμβαίνει και ό,τι της λένε το παίρνει σαν προσβολή για το άτομο της και είναι διαρκώς εκνευρισμένη με κάτι.

Συνήθως ερμηνεύει τα λεγόμενα των άλλων με μια δική της οπτική γωνία και είναι έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

#8. Η Ανασφαλής ΓυναίκαΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Η ανασφαλής γυναίκα είναι το γυναικείο ανάλογο του Καλού Παιδιού. Φέρεται σε όλους πολύ καλά, όμως αυτό προκαλεί μέσα της μια ενόχληση, γιατί το κάνει όχι επειδή είναι ειλικρινής, αλλά διότι κάτι επιδιώκει.

Κάθε της απόφαση της δημιουργεί φοβερό άγχος, γιατί πιστεύει ότι κάτι κάνει λάθος και έτσι σκέφτεται δύο και τρεις φορές προτού αποφασίσει τι να φορέσει, τι να φάει, πού να φάει και χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση, για να βεβαιωθεί ότι είναι ελκυστική και ότι οι ανησυχίες της είναι αβάσιμες.

#9. Το Κορίτσι του ΜπαμπάΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Συνήθως είναι ευκατάστατη, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Θεωρεί πως ότι έχει είναι καλύτερο και προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τριγύρω της το γνωρίζουν.

Ψάχνει να βρει κάποιον άντρα αντίστοιχου βεληνεκούς, με δυσκολία καθώς ψάχνει για κάτι ιδανικό, που δεν υπάρχει.

Είναι εγωίστρια και εγωκεντρική, θέλοντας να είναι παντού και πάντα το επίκεντρο της προσοχής.

Αν δεν είσαι ο πρίγκηπας που ψάχνει, δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, οπότε αυτό σε βγάζει από τον κόπο και έτσι δεν θα χρειαστεί να την αποφύγεις!

#10. Συμπεριφέρεται Σαν Μικρό ΚορίτσιΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Οι συμπεριφορές μιας τέτοιας γυναίκας περιλαμβάνουν το κλάμα, το οποίο είναι η πρώτη αντίδραση σε κάθε σχόλιο και σε κάθε προσπάθεια κριτικής. Αισθάνεται ότι όλα της προκαλούν πόνο και το κλάμα είναι η διέξοδος της και ο τρόπος της να καταφέρει αυτό που θέλει.

Μια τέτοια γυναίκα θα σε φέρει σε μια κατάσταση διαρκούς απολογίας για καθετί και, αν την αφήσεις μετά από μια μακροχρόνια σχέση, θα έχεις δράματα και φυσικά το φταίξιμο θα είναι όλο δικό σου.

#11. Φοβάται να Ξεκινήσει Μια Νέα ΣχέσηΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Μπορεί πράγματι κάποια γυναίκα να έχει πληγωθεί στο παρελθόν, όμως δυσκολεύεται να το ξεπεράσει.

Αυτό την φέρνει σε μια κατάσταση κατά την οποία υποσυνείδητα αποφεύγει ή σαμποτάρει νέες σχέσεις, ενώ αρχικά δείχνει ενδιαφέρον. Στην συνέχεια όμως αλλάζει άποψη και καταλήγει να στέλνει μεικτά σήματα, δυσκολεύοντας οποιαδήποτε προσπάθεια κατανόησης από μέρους σου.

#12. Λέει Συνέχεια ΨέμματαΕίναι συμπεριφορές που τις βλέπεις και πέφτεις με τα μούτρα και είναι και αυτές που καλά θα κάνεις να εξαφανιστείς τρέχοντας.

Είτε άντρας είτε γυναίκα, το να ψεύδεται διαρκώς κάποιος είναι από τις χειρότερες και πιο απωθητικές συμπεριφορές που μπορεί κανείς να συναντήσει.

Όλοι μπορεί να έχουμε πει μερικά μικρά ψέμματα κατά καιρούς. Όμως αυτές οι γυναίκες έχουν το ψέμα σαν μέρος της καθημερινότητας τους και το χρησιμοποιούν για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να εμπιστευτείς μια τέτοια γυναίκα, όταν μάλιστα το ψέμα συνοδεύεται και από άλλες συμπεριφορές, όπως το κουτσομπολιό.

Για τους κουτσομπόληδες έχουμε συζητήσει εκτενώς στο επεισόδιο του Apla+Andrika που μπορείς να παρακολουθήσεις στην συνέχεια.

Κουτσομπόληδες! - Apla + Andrika #014

Όταν λοιπόν γνωρίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει, βεβαιώσου ότι διαθέτει θετικές συμπεριφορές, είναι φιλόδοξη, έχει αξίες συμβατές με τις δικές σου, είναι ειλικρινής, δείχνει κατανόηση και επενδύει εξίσου στην σχέση σας.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε θα συνεχίζεις, αλλά και πότε θα το βάλεις στα πόδια. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.