Συνήθειες που Καταστρέφουν την Ελκυστικότητά σου

Η ελκυστικότητα είναι κάτι που προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι. Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις για να το πετύχεις.

Ποιες Είναι Οι Συνήθειες Που Καταστρέφουν Την Ελκυστικότητα ;

Η ελκυστικότητα δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Υπάρχουν και πολλά στοιχεία της συμπεριφοράς που καθορίζουν, αν κάποια γυναίκα θα νιώσει έλξη για έναν άντρα.

Βέβαια, η ελκυστικότητα δεν αφορά μόνο το φλερτ. Αναζητούμε ελκυστικά χαρακτηριστικά ακόμη και στους ανθρώπους με τους οποίους εργαζόμαστε, αλλά και στα μέρη όπου πηγαίνουμε. Η ελκυστικότητα είναι απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας.

Υπάρχουν ορισμένες κακές συνήθειες που μπορεί να καταστρέψουν την ελκυστικότητα ενός άντρα.

Ας δούμε αυτές τις κακές συνήθειες μία προς μία.

#1. Βλέπεις Τα Πάντα Υπό Το Πρίσμα Του Ανταγωνισμού

η ανταγωνιστική προσωπικότητα δεν είναι ελκυστική

Είναι καλό να είσαι ανταγωνιστικός κάποιες φορές, αλλά το να προσπαθείς σκληρά πάντα και για όλα δεν είναι και τόσο απαραίτητο.

Στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να καταντήσει πολύ εκνευριστικό και αγενές. Κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που συνεχώς ψάχνει για αναγνώριση και επιβεβαίωση εις βάρος των γύρω του.

#2. Το Να Είσαι Αγενής Είναι Μια Από Τις Συνήθειες Που Καταστρέφουν Την Ελκυστικότητα

Προφανώς οι άνθρωποι δεν θέλουν να συναναστρέφονται με κάποιον που είναι αγενής και δεν τους σέβεται.

Κι όμως, μερικοί άντρες νομίζουν ότι το να είναι αγενείς τους κάνει να ξεχωρίζουν. Ασφαλώς τους κάνει να ξεχωρίζουν, αλλά όχι με την θετική έννοια της λέξης. Ποιος συμπαθεί κάποιον που δεν δείχνει σεβασμό στους γύρω του και είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε για να τον προσέξουν;

Αντίστοιχα, κάποιοι γίνονται αγενείς προσπαθώντας να δείξουν ότι είναι ανώτεροι. Βέβαια, ούτε αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεχωρίσεις.

Μπορείς να δεις την συζήτηση μας για το ζήτημα της ευγένειας και της αγένειας στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που θα βρεις εδώ.

#3. Δεν Αφήνεις Τους Άλλους Να Μιλήσουν

Μια ακόμη κακή συνήθεια που καταστρέφει την ελκυστικότητα είναι οι συνεχείς διακοπές των άλλων σε μια συζήτηση.

Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι δείχνουν την παρουσία τους και τις γνώσεις τους σχετικά με το θέμα, όμως η αλήθεια είναι ότι διακόπτοντας δείχνουν μόνο έλλειψη σεβασμού.

Η επικοινωνία είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη των ανθρώπινων σχέσεων. Κάποιος που δεν ξέρει να ακούει, δείχνει ότι δεν είναι ικανός να είναι σε μια σχέση.

Αν θες η συζήτηση να έχει μια ροή, ειδικά όταν φλερτάρεις δες παρακάτω.

#4. Γκρινιάζεις Συνεχώς Και Δημιουργείς Προβλήματα Από Το Πουθενά

Αν νομίζεις ότι θα τραβήξεις την προσοχή γκρινιάζοντας και διαμαρτυρόμενος για το καθετί, τότε σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος.

Η γκρίνια δεν δουλεύει ποτέ και η ελκυστικότητα σου μειώνεται ή εκμηδενίζεται, κάθε φορά που δείχνεις μίζερος και αρνητικός. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε ένα αρνητικό περιβάλλον και ως εκ τούτου όλοι αποφεύγουν κάποιον που είναι αρνητικός και γκρινιάρης.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που ψάχνεις τρόπους να δημιουργήσεις προβλήματα, διαμάχες και δράματα. Αυτές είναι συμπεριφορές που μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορούν να έχουν στην ελκυστικότητα σου.

#5. Γλώσσα Του Σώματος Που Αντιτίθεται Σε Αυτά Που Λες

Είναι σημαντικό για την ελκυστικότητα, τα λόγια σου να υποστηρίζονται από τις κινήσεις σου (και βέβαια και από τα έργα σου).

Δεν μπορείς να μιλάς για θετικά συναισθήματα και να δείχνεις μια κλειστή και αρνητική γλώσσα του σώματος. Μια τέτοια στάση στέλνει μεικτά σήματα, τα οποία μπερδεύουν και απωθούν τελικά τον άνθρωπο που θέλεις να προσεγγίσεις.

#6. Βαριέσαι Συνεχώς Και Το Δείχνεις Με Κάθε Τρόπο

βαριέσαι και δε δείχνεις ελκυστικός

 Η ελκυστικότητα σου καταστρέφεται όταν δείχνεις ότι δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον και ότι βαριέσαι διαρκώς ή ότι κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Κάποιος που βαριέται, δεν έχει φιλοδοξίες για την ζωή του και δεν θέλει πραγματικά να επιτύχει κάτι. Όταν δείχνεις απροθυμία να κάνεις κάτι που θα ωφελήσει τον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τα όνειρα σου, τότε είναι φυσικό να χάνεται η έλξη.

Κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που περιφέρεται από καναπέ σε καναπέ και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παρακολουθεί τηλεόραση.

#7. Το Να Μην Έχεις “Παραδοσιακές” Αξίες Μπορεί Να Είναι Ένα Από Τα Στοιχεία Που Καταστρέφουν Την Ελκυστικότητα

Σίγουρα κανείς δεν περιμένει να φερθείς σαν κύριος της υψηλής κοινωνίας του 1800, όμως μερικές παραδοσιακές αξίες θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις και να αυξήσεις την ελκυστικότητα σου.

Συνόδεψε μια γυναίκα σε ένα σκοτεινό δρομάκι όπου έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο της ή άνοιξε της την πόρτα. Δείξε σεβασμό και κάνε την να αισθανθεί ασφαλής όταν είναι μαζί σου. Έτσι θα ξεχωρίσεις και θα σε θυμάται θετικά.

Βέβαια, αν νομίζεις ότι απορρίπτεσαι επειδή έχεις τέτοιες παραδοσιακές αξίες και είσαι ευγενικός, πρέπει να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις τι συμβαίνει πραγματικά.

#8. Δεν Προσέχεις Την Προσωπική Σου Υγιεινή

 Εκτός από την συμπεριφορά σου, σημαντικό ρόλο στην ελκυστικότητα παίζουν και κάποιες συνήθειες που αφορούν στην προσωπική σου υγιεινή.

Αρχικά, πρέπει να είσαι καθαρός και να φροντίζεις να μυρίζεις όμορφα. Υπάρχουν αμέτρητα αντρικά αρώματα. Σίγουρα κάποιο από αυτά θα σου ταιριάζει. Επιπλέον, υπάρχουν προϊόντα περιποίησης που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και βέβαια μην παραμελείς την στοματική σου υγιεινή

Μικρές καθημερινές συνήθειες σχετικές με την προσωπική υγιεινή μπορούν να κάνουν την διαφορά στην ελκυστικότητα σου και να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Η ελκυστικότητα είναι κάτι που χτίζεται και δεν αποκτιέται με το πάτημα ενός κουμπιού. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.