Συγκεντρώσου στα Θεμελιώδη του Φλερτ, Όχι σε Υποθέσεις

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στο φλερτ, θα χρειαστεί να βελτιωθείς πρώτα στα βασικά. Διάβασε ποια είναι.

Ποια Είναι Τα Θεμελιώδη Του Φλερτ

Πολλές φορές επικεντρωνόμαστε σε λάθος σημεία στο φλερτ και αφήνουμε στην άκρη την ουσία που εν τέλει μας οδηγεί στο αποτέλεσμα.

Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια και αρνείται να δει την πραγματικότητα (κυρίως για να μας προστατεύσει από τον πόνο), όμως έτσι δεν μας αφήνει να εξελιχθούμε μέσα από την δύσκολη πορεία της βελτίωσης, που ναι μεν θα μας αγχώσει, θα μας πονέσει, ίσως μας απογοητεύσει προς στιγμήν, αλλά μακροπρόθεσμα θα μας βγάλει ωφελημένους.

Έτσι λοιπόν και στο φλερτ, ισχύουν οι κανόνες που βρίσκουμε σε κάθε τομέα της ζωής.

Αν είχες μόνο μία ευκαιρία να προσεγγίσεις μια πολύ όμορφη γυναίκα που στεκόταν απέναντι σου και περίμενε, θα πήγαινες να της μιλήσεις ή θα σκεφτόσουν πάλι ότι μπορεί να περιμένει κάποιον και πολλές ακόμα δικαιολογίες που θα μπορούσες να βρεις;

Αν δεν το έκανες, θα έφευγες και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι και θα αναρωτιόσουν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν πήγαινες να της μιλήσεις, απλά και μόνο με ένα χαμόγελο.

Τότε, θα έχεις χάσει την ουσία και με αυτόν τον τρόπο φέρνεις τον εαυτό σου ξανά σε δύσκολη θέση.

Πολλές φορές έκανα το λάθος να αναλύω καταστάσεις στη θεωρία παρά να ενεργώ, με αποτέλεσμα:

  • Να χάνω πολύτιμο χρόνο.
  • Nα μπαίνω σε περισσότερες σκέψεις που δεν είχαν καμία αξία ώστε να με βοηθήσουν αποτελεσματικά.
  • Να μην μπορώ να συγκεντρωθώ στη διαδικασία που ήθελα να επενδύσω
  • Nα επηρεάζουν την ψυχολογία μου και να παγιώνουν σε βάθος χρόνου μία αρνητική υπόθεση ως φυσιολογική αντίδραση μου σε παρόμοιες συνθήκες.

Η δράση απέχει πολύ από την θεωρία και όσο δύσκολη φαίνεται στην αρχή τόσο εύκολη αποδεικνύεται στην πράξη.

Εκπαίδευσε Το Μυαλό Σου Να Λειτουργεί Άμεσα Στο Φλερτ
αμεσότητα στο φλερτ

Η ικανότητα σου να πράττεις αμέσως αυτό που σκέφτεσαι, δεν σημαίνει ότι θα πετύχεις αμέσως το αποτέλεσμα, όμως το γεγονός ότι δεν αφήνεις το μυαλό σου να παγιδεύεται σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το φλερτ, σε βοηθάει να συγκεντρωθείς στα βασικά.

Αν σε επηρεάζει η συναισθηματική σου κατάσταση κάθε φορά που σκέφτεσαι να εκφράσεις τις προθέσεις σου, θα στέκεσαι στο αποτέλεσμα και θα εξαρτάσαι αποκλειστικά από αυτό για να περάσεις καλά.

Αν βέβαια θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να εκφράζεις τo ενδιαφέρον σου, δες το παρακάτω βίντεο:

Η συγκέντρωση σου, σε όσα πραγματικά εξαρτώνται από εσένα, παίζει μεγάλο ρόλο για να δεις βελτίωση στο φλερτ.

Όσο δύσκολο και αν είναι, μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες και ερεθίσματα να σε επηρεάζουν την στιγμή που θέλεις να κάνεις αυτό που νιώθεις, αλλά προσπάθησε να αφοσιωθείς μόνο σε εσένα και στην γυναίκα που σου αρέσει.

Άλλωστε, δεν είμαστε πάντα όλοι στην κατάλληλη ψυχολογία για να έχουμε διάθεση για φλερτ, αλλά μόλις ξεκινήσεις να μιλάς με μία γυναίκα και μπορείς να επικεντρώνεσαι στον στόχο σου, δημιουργείς ευφορία στον ίδιο σου τον εαυτό και τον επηρεάζεις θετικά.

Ας δούμε τα σημεία που πρέπει να δουλέψεις και να είσαι συγκεντρωμένος αφήνοντας τις υποθέσεις στην άκρη.

Θεμελιώδη Του Φλερτ: Κράτα Οπτική Επαφή
οπτικη επαφη

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστή επαφή με τα μάτια της γυναίκας που συνομιλείς, καθώς δείχνει έναν άνδρα που είναι άνετος και έτσι μπορείς να δημιουργήσεις έλξη.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να χτίσεις καλύτερη σύνδεση μαζί της και αφού είσαι ένας άνδρας που δεν έχει κάτι να φοβηθεί και είναι σίγουρος για τον εαυτό του, δημιουργώντας πολύ γρήγορα οικειότητα.

Είναι κάτι που χρειάζεται εξάσκηση για να το αποκτήσεις και κάτι που θα πρέπει να το δουλεύεις με όλους τους συνομιλητές σου, είτε τους γνωρίζεις είτε όχι.

Στην αρχή, ενδεχομένως πρέπει να το κάνεις μελετημένα και συνειδητά, μέχρι να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να γίνει μια φυσική σου ικανότητα.

Θεμελιώδη Του Φλερτ: Η Γλώσσα Σώματος Παίζει Καθοριστικό Ρόλο 
φλερτ

Έχει πολύ μεγάλη αξία για όλους και μπορείς να διακρίνεις τους ανθρώπους από το πώς αισθάνονται την άνεση με την οποία κινούνται και πόσο κοινωνικοί είναι αλλά και την αυτοπεποίθηση τους.

Α) Αν παρατηρήσεις συχνά τους ανθρώπους από τον τρόπο που στέκονται μπορείς να καταλάβεις πολλά περισσότερα για αυτούς, από τον αέρα που διαθέτουν ή από το πόσο μαζεμένοι είναι και έτσι έχεις μια πολύ καλή άποψη για το πώς νιώθουν.

Β) Ένας από τους τρόπους για να τη βελτιώσεις είναι να προσέξεις στον καθρέφτη τον τρόπο που στέκεσαι και να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το εαυτό σου.

Γ) Κράτα ψηλά το κεφάλι σου και ίσια τους ώμους, αντί να κοιτάς το έδαφος, με την πλάτη σου σε ευθεία γραμμή, σαν να τεντώνεσαι ελαφρά.

Αυτή είναι και η φυσιολογική στάση του σώματος μας, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι υπερβολικό, αλλά ούτε και να καμπουριάζεις χαλώντας την κορμοστασιά σου.

Συγκεντρώσου Στην Ομιλία
συγκεντρώσου στην ομιλία

Η επικοινωνία είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο θα μπορέσεις να εκφράσεις τις προθέσεις στη γυναίκα που σου αρέσει.

Ένα από αυτά που θα πρέπει να προσέξεις όταν μιλάς είναι να ακούγεσαι καθαρά, γι’αυτό προσπάθησε να μιλάς αργά.

Ο σκοπός δεν είναι να τα πεις γρήγορα και να φύγεις, αλλά να προκαλέσεις στους συνομιλητές σου το ενδιαφέρον για αυτά που θα ακούσουν από εσένα.

Αν θέλεις να αποφύγεις τα σημαντικότερα λάθη στην επικοινωνία, δες το παρακάτω βίντεο:

Καθώς μιλάς μαζί της, μη διστάζεις να εκφράζεσαι και με τα χέρια, για να γίνεσαι περισσότερο κατανοητός  και να μεταδίδεις καλύτερα το μήνυμά σου.

Σωματική Επαφή Κατά Την Διάρκεια Του Φλερτ
φλερτ

Δεν γίνεται να έχεις κάνει όλη την προσπάθεια για να της μιλήσεις και να μην την αγγίζεις.

Καταλαβαίνεις ότι είναι προϋπόθεση για να συνεχίσεις μαζί της κάπου αλλού ή να την ξαναδείς κάποια στιγμή και να δημιουργήσεις έλξη.

Έτσι αντιλαμβάνεται και εκείνη αν της αρέσεις και πιθανόν να θέλει να σε ξαναδεί αν σε αγγίζει συχνά.

Ξεκίνα να εξασκείσαι σταδιακά, όποτε φλερτάρεις, άγγιζε σημεία όπου φυσικά δεν προσβάλλεις τη γυναίκα που έχεις απέναντι σου, όπως τα χέρια και τους ώμους.

Ανάλογα με την αντίδραση της θα συνεχίσεις την κλιμάκωση της σωματικής επαφής.

Ηγήσου Στη Διαδικασία 
ηγήσου στο φλερτ

Για να μπορέσεις να αισθανθείς άνετα με τη φύση σου πρέπει να οδηγήσεις την γυναίκα σε κάθε φάση του φλερτ και με αυτόν τον τρόπο να νιώσει και εκείνη ότι έχει να κάνει με έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση.

Είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να χτίσεις και να επικεντρωθείς στην αλληλεπίδραση που θα έχεις μαζί της.

Κλείνοντας, επιχείρησε το με απλά βήματα, όπως η επιλογή του μαγαζιού, που θα καθίσετε όταν βγείτε ή η αποφασιστικότητα με την οποία θα την διεκδικήσεις. Μόνο έτσι θα δείξεις στην γυναίκα ότι είσαι σίγουρος για το τι θέλεις και όχι επιπόλαιος.

Άσε στην άκρη υποθέσεις που θα καθυστερήσουν την ανάπτυξη σου και συγκεντρώσου στα θεμελιώδη του φλερτ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις πως να γίνεις πιο αποφασιστικός, τότε δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.