Συναισθήματα Vs Λογική Το Μεγαλύτερο Λάθος που Μπορείς να Κάνεις

Τα συναισθήματα που δημιουργείς σε μια γυναίκα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έλξη που θα νιώσει για εσένα. Χωρίς συναισθήματα, δεν υπάρχει φλερτ.

Αυτό το άρθρο έχει ένα αγαπημένο μου θέμα συζήτησης: Τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι γυναίκες και την κύρια διαφορά τους στον τρόπο σκέψης και έκφρασης σε σχέση με τους άνδρες.

Μην Προσπαθείς να Εκλογικεύσεις τα Συναισθήματά σου

Ένα από τα πιο σοβαρά αλλά και συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες, είναι να προσπαθούν να πείσουν με λογικά επιχειρήματα τις γυναίκες να βγουν ραντεβού. Προσπαθούν με τις ώρες να τους αποδείξουν ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι. Με τον ίδιο τρόπο θα προσπαθήσουν και να την κερδίσουν πίσω πολλές φορές.

Η οποιαδήποτε γνωριμία σου με μία γυναίκα, κλιμακώνεται επειδή η γυναίκα σου λέει “ναι”. Στο να ανταλλάξετε κινητά, στο να πάτε για ποτό ή καφέ ή φαγητό. Πρέπει να πει ναι. Για να φτάσετε στο ναι, όμως, πρέπει να της έχεις δημιουργήσει κάποια έντονα συναισθήματα.

Τα συναισθήματα αυτά δεν προκαλούνται με τη λογική ούτε με τα επιχειρήματα. Καλώς ή κακώς, η γυναίκα επιλέγει με το συναίσθημα για το αν θα βγει μαζί σου ή όχι. Φυσικά εμπλέκεται και η λογική σε ένα βαθμό, αλλά δεν είναι η λογική που εν τέλει θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει η γυναίκα που σου αρέσει.

Παράδειγμα: μπορεί μία γυναίκα να νιώθει ότι θέλει να σε ξαναδεί και να την ενδιαφέρεις ερωτικά, αλλά η λογική της να της λέει ότι δεν είσαι σωστή επιλογή, γιατί σε ένα μήνα μετακομίζεις σε άλλη πόλη και μπορεί να δεθεί και να πληγωθεί μαζί σου.

Όπως και να έχει πάντως, μία γυναίκα εν τέλει, όσο λογικά και αν σκέφτεται σε σχέση με άλλες γυναίκες, θα αποφασίσει να προχωρήσει ερωτικά μαζί σου στηριζόμενη κατά κύριο λόγο σε ένα συναίσθημα που της έχεις δημιουργήσει, όχι στη λογική.

Εκλογικεύοντας τα Συναισθήματα της Γυναίκας

Όσο ενδιαφέρουσα ή προκλητική μπορεί να είναι η πρότασή σου για έξοδο (ή για ανταλλαγή κινητών), αν δε δημιουργήσεις συναισθήματα στη γυναίκα, δε θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί η γυναίκα που σε ενδιαφέρει όντως να έχει “πειστεί” σε ένα βαθμό, ότι είσαι μία σωστή επιλογή και θα έπρεπε να βγει μαζί σου. Ωστόσο δεν μπορεί να πείσει τον εαυτό της να νιώσει έλξη, εφόσον εσύ ο ίδιος δεν της το προκάλεσες. Η έλξη δεν είναι συνειδητή επιλογή.

Μπορείς να παρομοιάσεις τον τρόπο που αισθάνεται μία γυναίκα για εσένα, με τον τρόπο που ιππεύει ένα άλογο. Αν νιώσει η γυναίκα ότι το άλογο έχει χτυπημένο πόδι, ξέρει ότι αν συνεχίσει να το ιππεύει θα κάνει το πόδι του αλόγου χειρότερα και υπάρχει κίνδυνος να πέσει και η ίδια από το άλογο.

Ομοίως, αν τα συναισθήματα της γυναίκας είναι ανεπαρκή, γνωρίζει ότι το πιο πιθανό είναι να μην αναπτυχθούν αν συνεχίσει να το παλεύει.

Από την άλλη μεριά, αν τα συναισθήματά της για σένα είναι πολύ δυνατά, ανεξάρτητα από το πόσο αυτό την τρομάζει και πόσο φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό μαζί σου, θα ελπίζει ότι θα μάθει να δαμάζει τα συναισθήματά της και θα τα εξημερώσει. Αυτή άλλωστε είναι και η λογική σειρά των συναισθημάτων: Στην αρχή είναι ανεξέλεγκτα και άγρια, στη συνέχεια “ημερεύουν”, καθώς η σχέση φθίνει συναισθηματικά.

Δημιούργησε Έλξη

Η γυναίκα, όσο άνετα και αν νιώσει μαζί σου, αν δε νιώσει ερωτική έλξη και σύνδεση, δεν πρόκειται η γνωριμία σας να προχωρήσει ερωτικά.

Ερωτική έλξη: Η γυναίκα πρέπει να νιώσει ότι είσαι πρόκληση και ότι πρέπει και η ίδια να προσπαθήσει για να σε κερδίσει. Ποτέ να μην είσαι αυτός που κυνηγά άνευ όρων. Μόνο σε κακό θα σε οδηγήσει κάτι τέτοιο.

Τι μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις έλξη;

  1. Γίνε απρόβλεπτος.
  2. Πείραξε την.
  3. Μην προσπαθείς να παίρνεις το μέρος της και να ταυτίζεσαι με τις απόψεις της μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις.

Δημιούργησε Σύνδεση και Χημεία

Μόλις η γυναίκα νιώσει έλξη, ήρθε η ώρα να την κάνεις να νιώσει ότι έχετε χημεία και επικοινωνείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να την προκαλέσεις να σου ανοιχτεί σε συναισθηματικό επίπεδο. Να σου μιλήσει για πιο προσωπικά της θέματα, όπως τις απόψεις της για τις σχέσεις, για το σεξ, για τη ζωή. Πού και πώς μεγάλωσε, πώς τα πηγαίνει με τους φίλους της και την οικογένειά της. Τι την ενθουσιάζει, τι την ξενερώνει, τι την αναστατώνει, τι την κάνει να ζηλεύει, τι την χαλαρώνει.

Μεταξύ Έλξης και Σύνδεσης

Η έλξη όπως είπαμε προηγείται της σύνδεσης. Ωστόσο, δεν σταματώ ποτέ να δημιουργώ έλξη. Τα στάδια της έλξης και της σύνδεσης είναι αλληλένδετα και πρέπει να συνεχίσει να διαδέχεται το ένα το άλλο κατά τη διάρκεια της γνωριμίας σου με μία γυναίκα.

Μετά την έλξη, δημιουργείς σύνδεση. Μόλις νιώσεις ότι έχεις πετύχει σύνδεση και χημεία, πρέπει να γυρίσεις πάλι στο στάδιο της έλξης, για λίγο.

Αν αναρωτιέσαι γιατί, η απάντηση είναι απλή: Η γυναίκα βαριέται εύκολα. Η μονοτονία είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Πρέπει να την κρατάς σε εγρήγορση. Η μία κατάσταση να διαδέχεται την άλλη, με έναν ευχάριστα απρόβλεπτο τρόπο. Αυτό της προσφέρει αδρεναλίνη και δημιουργεί ακόμα περισσότερη έλξη και ενθουσιασμό.

Θα νιώθει ότι έχει μπει σε τρενάκι του λούνα παρκ μαζί σου. Διαδρομή γεμάτη συγκινήσεις, ενθουσιασμό και αγωνία. Ωστόσο, με την απαραίτητη δόση χημείας και σύνδεσης, θα γνωρίζει ότι όσο και αν νιώθει αγωνιά στη διαδρομή, θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Φρόντισε να απολαύσεις και εσύ τη διαδρομή. Το φλερτ είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με μία γυναίκα που σου αρέσει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την έλξη, τότε δες εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Να είσαι καλά

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link