Τα 3 Πιο Συχνά Λάθη που Κάνουν οι Άνδρες στα Ραντεβού

Τα 3 Πιο Συχνά Λάθη που Κάνουν οι Άνδρες στα Ραντεβού

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα 3 Πιο Συχνά Λάθη που Κάνουν οι Άνδρες στα Ραντεβού. Οι περισσότεροι άνδρες, όταν έρχονται στην αρχή σε εμάς, πιστεύουν ότι τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα στα ραντεβού τους με τις γυναίκες από ό,τι τα πηγαίνουν στην πραγματικότητα. Είναι φυσιολογικό να νιώθουν έτσι. Και εσύ που διαβάζεις τώρα το άρθρο. Μπορεί να έχεις άγχος προσέγγισης, να δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις έλξη, αλλά εάν μία γυναίκα δεχθεί να βγει ραντεβού μαζί σου, τα πράγματα συνήθως πηγαίνουν αρκετά καλά γιατί ξέρεις ότι ενδιαφέρεται ερωτικά. Σωστά; Μπορείς να ταυτιστείς με αυτό που μόλις περιέγραψα;

Παλαιότερα μπορούσα να ταυτιστώ και εγώ με αυτή την περιγραφή. Και είναι παγίδα! Μόλις αρχίσεις να γίνεσαι πραγματικά καλός με τις γυναίκες, η παλιά σου τακτική στα ραντεβού δε θα είναι πια αρκετή. Παράδειγμα:  Μπορεί για μια βολτα στα Goodys να είναι ΟΚ να είσαι με σαγιονάρα και σορτσάκι, αν όμως βγεις σε ένα ποιοτικό κλαμπ, μάλλον θα φας πόρτα. Παρομοίως, εάν αρχίσεις να βγαίνεις με πιο ποιοτικές και όμορφες γυναίκες, το παιχνίδι σου στα ραντεβού πρέπει επίσης να αναβαθμιστεί. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα περιγραφούν τώρα τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες στα ραντεβού.

  • Λάθος #1: Θέτουν λάθος στόχους (ή καθόλου στόχους)

Γιατί βγαίνεις ραντεβού με μία κοπέλα; Ίσως ακόμα είσαι στη φάση που τη γνωρίζεις, αλλά υποθέτοντας ότι περνάει τα τεστ σου ή ας υποθέσουμε ότι ήδη σου αρέσει – που στους άνδρες έτσι είναι συνήθως εφόσον ήδη είναι να βγούνε ραντεβού με κάποια – προφανώς και θέλεις να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της, που θα είναι η αφετηρία ίσως για ένα είδος ερωτικής σχέσης μαζί της. Και όπως αναφέρουμε στους μαθητές στα Bootcamps, όποιο είδος σχέσης και αν επιθυμείς με μία κοπέλα, η αφετηρία πάντα είναι η σεξουαλική σχέση μαζί της. Είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να γίνεις η σχέση της (εάν φυσικά αυτό επιθυμείς με τη συγκεκριμένη) εάν ήδη κάνεις σεξ μαζί της τακτικά, από το να είσαι ο τύπος που βγαίνει μαζί της ραντεβού αλλά το πηγαίνει αργά και δεν οδηγεί τη γνωριμία στο κρεβάτι. Επομένως, ο στόχος στο ραντεβού είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι.

Μπορεί αυτό να σου φαίνεται δεδομένο και αρκετά προφανές, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από το πώς διαχειρίζονται τα ραντεβού τους οι περισσότεροι άνδρες. Επομένως ο στόχος σου στο ραντεβού με την κοπέλα, είναι να κάνετε σεξ ή τουλάχιστον να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό το αποτέλεσμα. Δηλαδή, να κλιμακώσεις τη σωματική επαφή όσο περισσότερο μπορείς, χωρίς η κοπέλα να νιώσει στο ραντεβού άβολα. Πάντα να στοχεύεις να φιληθείτε από το πρώτο ραντεβού. Ποτέ μην αφήνεις το φιλί στο τέλος του ραντεβού, σε μία αδέξια στιγμή γεμάτη αμηχανία όταν την αφήνεις σπίτι της. Να το προγραμματίζεις στη μέση του ραντεβού, ή λίγο μετά την αρχή του.

 

  • Λάθος #2: Δε φροντίζουν να υπάρχει εύκολη κατάληξη σε χώρο που μπορούν να κάνουν σεξ

Τα λεγόμενα logistics, όπως αποκαλούμε στους μαθητές μας. Ποια είναι αυτά; “με ποιους έχεις έρθει στο μαγαζί; Πού μένεις; Έχεις δικό σου αυτοκίνητο;” Καταστάσεις που είτε σε βοηθάνε είτε σε δυσκολεύουν στο να την απομονώσεις και να καταλήξετε μαζί το βράδυ ώστε να κάνετε σεξ.  Τα logistics υπάρχουν όμως και στο ραντεβού. Είναι σημαντικό να προνοείς να έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας, να βγείτε κάπου κοντά στο σπίτι σου ή σπίτι σας – καλό είναι να μένεις μόνος σου φυσικά – και να υπάρχει περιθώριο ξενυχτιού και για τους δύο το βράδυ που έχετε κανονίσει το ραντεβού.

Αν λοιπόν θέλεις να βελτιώσεις τα logistics στα ραντεβού σου, να το κάνεις με το σωστό τρόπο. Ξεκινάς ανάποδα: Εάν θέλεις να καταλήξετε στο κρεβάτι, φρόντισε να μπορεί να τελειώσει η βραδιά σπίτι σου ή σπίτι της. Επομένως για αρχή, μη σχεδιάζεις ραντεβού στο οποίο πρέπει να πάρετε ο καθένας το δικό του αυτοκίνητο και επομένως ο καθένας θα φύγει χωριστά. Μην καλέσετε άλλους να έρθουν να σας βρούνε και μην κανονίσετε κάτι σε αντίθετη κατεύθυνση από τα σπίτια σας, ώστε να μην απαιτείται έξτρα χρόνος για να πάτε στο σπίτι, δημιουργεί αμηχανία και άβολη κατάσταση ως επί το πλείστον.

 

  • Λάθος #3: Αδυνατούν να ηγηθούν και να προγραμματίσουν σωστά

Έχεις ραντεβού λοιπόν απόψε με μία κοπέλα. Συναντιέστε, την ρωτάς τι θέλει να κάνετε ή τι διάθεση έχει και τότε αποφασίζετε τι θα κάνετε, σωστά; ΟΧΙ! Πάντα να έχεις ένα σχέδιο. Οι γυναίκες το βρίσκουν ελκυστικό και σέξι να έχεις κανονίσει και να παίρνεις πρωτοβουλίες. Αυτό φυσικα δε σημαίνει ότι αν δεν της αρέσει η σκέψη σου να την αναγκάσεις να κάνετε αυτό που θέλεις εσύ. Φυσικά και θα σεβαστείς τις επιθυμίες της. Ωστόσο, μην της πετάξεις το μπαλάκι για το τι θα κάνετε. Εσύ θα προτείνεις. Εάν δεν της αρέσει η πρότασή σου, θα αντιπροτείνεις. Είναι καλό λοιπόν να έχεις και ένα Plan B, μιας και ο όρος είναι αρκετά επίκαιρος. Αν π.χ. μετά το πρώτο ποτό της πεις “πάμε για παγωτό” και δεν έχει όρεξη ή δε θέλει να πάρει τόσες θερμίδες αργά.. είναι πιο ωραίο να πεις “ΟΚ, πάμε εδώ κοντά σε ένα μπαράκι τότε που έχει ωραία κοκτέιλ” από το να πεις “μμμμ.. ΟΚ… τι να κάνουμε τότε;….”

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, έλα μαζί μας και ετοιμάσου για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σου.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.