Τα 4 Κλειδιά Επιτυχίας με τις Γυναίκες : Προθέσεις, Συναισθήματα, Αξία, Σεξουαλικότητα

Τα 4 Κλειδιά Επιτυχίας με τις Γυναίκες

Η επικοινωνία και κατ’ επέκταση η επιτυχία σου με τις γυναίκες θα εξαρτηθεί από τέσσερις καθοριστικούς παράγοντες:
1. Ελέγχοντας και γνωρίζοντας τα συναισθήματα σου,
2. Γνωρίζοντας την αξία σου,
3. Προβάλλοντας την σεξουαλικότητα σου και
4. Πράττοντας στηριζόμενος στις προθέσεις σου.

Λόγω κοινωνικού προγραμματισμού, οι περισσότεροι άντρες στηρίζουν το πως αισθάνονται με βάση τις τροφές που περνούν από τα Social Media. Ας κόψουμε τις μπούρδες: στο παιχνίδι μετράνε τα πάντα. Ο χαρακτήρας, η αυτοπεποίθηση, η εξωτερική εμφάνιση, η φήμη, το χρήμα.

Όπως στον αντίποδα, έχουμε γνωρίσει πολλές φορές στην ζωή μας ανθρώπους, που χωρίς να έχουν όλα τα παραπάνω, είχαν ένα μαγνητισμό που μας έλκυε στο να θέλουμε να τους μιλήσουμε. Και αυτό ήταν ποιότητα χαρακτήρα και σχετίζεσαι άμεσα με το πόσο καλά αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Τα πάντα είναι συντελεστές που θα αυξήσουν την μετοχή σου όμως αν στηρίζεσαι σε αυτά υπάρχει κίνδυνος να μην μάθεις ποτέ ποιες είναι οι πραγματικές σου δυνατότητες με τις γυναίκες.

Κλειδιά Επιτυχίας:

#1. Γνωρίζοντας Την Συναισθηματική Σου Κατάσταση

κλειδιά επιτυχίας με τις γυναίκες


Οι άνθρωποι και κατά συνέπεια οι γυναίκες θα σε κρίνουν με βάση το πως κρίνεις τον εαυτό σου και τι είσαι διατεθειμένος να δεχτείς αλλά και να προσφέρεις. Όλα τα άλλα είναι απλά βοηθητικές για να ενισχύσουν μια ήδη πεσμένη αυτοπεποίθηση. Όμως να θυμάσαι: δεν χρειάζεται να στηρίζεις τις πράξεις σου ανάλογα με το πως αισθάνεσαι και αν έχεις αυτοπεποίθηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις μια απόλυτα ξεκάθαρα άποψη του πως θέλεις να αισθανθείς.

Τα συναισθήματα σου προέρχονται από νοητικά υποθετικά σενάρια που κάνεις και αν συνεχίσεις να τα πιστεύεις θα έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα που είχες μέχρι τώρα. Να θυμάσαι: H κάθε συναισθηματική σου αντίδραση ελέγχεται από εσένα.

#2. Γνωρίζοντας Την Αξία Σου


Όταν μιλάς με μια γυναίκα δεν βρίσκεσαι σε διαγωνισμό επίδειξης αξίας. Είσαι εκεί απλά για να εκφράσεις τις δικές σου επικοινωνιακές ικανότητες, τον τρόπο που εσύ θέλεις να γνωρίζεις γυναίκες και τα πράγματα που σε παθιάζουν. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το πόσο σημαντικός είσαι μέχρι να αποδείξεις ότι θεωρείς του άλλους εξίσου σημαντικούς. Ξέχασε μοτίβα του στυλ : ‘’είμαι το βραβείο’’.

Το σημαντικό στο φλερτ είναι να δίνεις αξία εσύ, όπως και σε κάθε μορφή επικοινωνίας.

Τί είναι όμως αξία;

Μέσα σε ένα club ένα θηλυκό ξεχωριστής εμφάνισης έχει πολύ υψηλή αξία είτε μας αρέσει είτε όχι. Το να διαφωνούμε με την πραγματικότητα απλά την κάνει πιο άσχημη και εμάς πιο αντιδραστικούς, δεν σημαίνει ότι την αλλάζει!

Η επίγνωση όμως ότι κάποιο θηλυκό, σε κάποιο συγκεκριμένο κοινωνικό πλαίσιο, έχει μεγαλύτερη αξία, δεν την κάνει ούτε πιο σημαντική από σένα ούτε κάποιον ανταγωνιστή που πρέπει να του μειώσεις την αξία. Είσαι αυτός που είσαι και αν θεωρείς ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να δείξεις πιο ξεχωριστός απ’ ότι είσαι, τότε ξεκινάς με αρκετούς βαθμούς μείον.

Κλειδιά Επιτυχίας

#3. Προβάλλοντας Σεξουαλικότητα (Sexual State)


Για να μπορέσεις να εκφράσεις Sexual State υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι στην pick up community. Όμως είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται από την ανάλογη γλώσσα σώματος. Χωρίς το non – verbal(γλώσσα σώματος) ως θεμέλιο, οτιδήποτε πεις θεώρησε ότι θα πρέπει να στηρίζεται σε calibration και Σκοπό. Τι εννοώ;

Αν η γλώσσα σώματος σου, στην οποία στηρίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρώπινης επικοινωνίας, προβάλλει sexual state, στιγμιαία το εισάγεις, με χαμηλές πιθανότητες να ανεβάσει anti – slut – defense(ASD) η γυναίκα που σου αρέσει, από την πρώτη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι είναι κομμάτι σου και πως αισθάνεσαι άνετα όχι μόνο με την δική σου σεξουαλικότητα αλλά και με την γυναίκα που έχεις απέναντι σου.

κλειδιά επιτυχίας με τις γυναίκες

Ταυτόχρονα, κάνεις δύο πράγματα:
1.Τοποθετείς Stealth Frame από την αρχή της κουβέντας
2.Κάνεις Screening από την αρχή στο set και στο target για το πόσο σεξουαλικές είναι και αυτές γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο!!!

Μην Ξεχνάς Για Τα Κλειδιά Επιτυχίας:

Ο καλύτερος τρόπος για να εισάγεις Sexual Frame από την αρχή είναι :
Eye Contact
KINO (να την αγγίζεις συχνά)
Τονικότητα φωνής (μην μιλάς γρήγορα και μην φωνάζεις)

Σε περίπτωση όμως όπου η γλώσσα σώματος σου χρειάζεται ακόμα εξάσκηση ή θέλεις να εισάγεις στο interaction verbal sexual tension απαιτούνται δύο πολύ σημαντικά στοιχεία:

-CalibrationΕίναι εξαιρετικά σημαντικό να παρατηρείς το πως αντιδρά το set και ο στόχος σου σε αυτά που λες. Ο χρόνος στον οποίο αντιδρούν σε αυτά που λες και ο τρόπος, είναι καθοριστικοί παράγοντες για να εντοπίσεις πότε χρειάζεται να κάνεις Sexual Tension. Μην βιαστείς. Δεν υπάρχει λόγος. Όταν όμως το set αρχίζει και ακούει με προσοχή αυτά που λες, διατηρεί οπτική επαφή σε αυτά που λες και ταυτόχρονα γελάει εύκολα κάνοντας σου και προσωπικές ερωτήσεις, τότε έχεις σημαντικά σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αρχίζεις να βάζεις στο παιχνίδι κλιμακωτή σεξουαλική ένταση.

Σκοπός

 

Άμεσα συνδεδεμένος με τις προθέσεις, που είναι το τέταρτο κλειδί της επικοινωνίας, ο σκοπός που εκφράζεις ή όχι μια σεξουαλική αύρα είναι πολύ σημαντικός.

Συνήθως έχουμε κάποιους συνδυασμούς εξέλιξης:
A. Το κάνεις για να το μάθεις και δεν αισθάνεσαι άνετα ακόμα με αυτού του είδους την έκφραση και στηρίζεσαι σε δομές και Calibration και είναι εκτός της ζώνης άνεσης σου.
Β.To κάνεις για να το μάθεις + έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό + το κάνεις έπειτα από αποτελεσματικό Calibration.
Γ. Έχει αρχίσει να γίνεται κομμάτι έκφρασης της πρόθεσης σου και της θεμελιώδους επικοινωνίας σου με τις γυναίκες + το κάνεις ασυνείδητα, αποτελεσματικά + και χωρίς να το σκέφτεσαι.

#4. Πράττοντας Στηριζόμενος Στις Προθέσεις Σου

κλιειδιά επιτυχίας με τις γυναίκες


Οι προθέσεις και το πως εκφράζονται είναι προέκταση των εμπειριών σου, το κατά πόσο έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις μέσα στο κεφάλι σου τι θέλεις από την γυναίκα που μιλάς και με ποιο τρόπο έχεις αποφασίσει να τις εκφράσει. Οι περισσότεροι είτε βιάζονται είτε δεν το κάνουν ποτέ. Οποιαδήποτε μορφή βιασύνης όμως, να θυμάσαι ότι δείχνει και επικοινωνεί όχι ξεκάθαρες προθέσεις αλλά ανασφάλεια!

Γνώριζε τον ρόλο σου και μην βιάζεσαι να τον επικοινωνήσεις. Είσαι αρσενικό και είναι θηλυκό. Δεν απολογείσαι για τις επιθυμίες σου, απαιτείς ακριβώς όσο σεβασμό δείχνεις και ανά πάσα στιγμή αναλαμβάνεις την ευθύνη για το που θα οδηγηθεί η συζήτηση. Δεν είσαι εκεί για να γίνεις φίλος της.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να τι κάνεις ξεκάθαρο από την αρχή της γνωριμίας σας.

Είσαι εκεί γιατί θέλεις η συζήτηση και η γνωριμία να οδηγήσει στο sex. Μην αισθάνεσαι ενοχές ή πίεση γι’ αυτό. Αν η γυναίκα που μιλάς δεν αισθάνεται άνετα με την σεξουαλικότητα της ή δεν μπορεί να την εκφράσει, μην επηρεάζεσαι.

Γι’ αυτό σου είναι απαραίτητα τα κλειδιά επιτυχίας. Δες τι άλλο είναι απαραίτητο να κάνεις στο φλερτ στο βίντεο εδώ.

Η κοινωνία και η εμπειρίες της έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Δεν πειράζει όμως. Αν κάποια δεν μπορεί να διαχειριστεί τις προθέσεις σου ακόμα καλύτερα. Έτσι και αλλιώς είναι πιο σώφρον να το μάθεις από την αρχή της γνωριμίας παρά να περιμένεις πέντε ή δέκα ραντεβού και μετά να χτυπάς το κεφάλι σου για χαμένο χρόνο ή χρήμα.

Επομένως, ξεκαθάρισε ποιες είναι οι προθέσεις σου και κάτω από ποιες συνθήκες εσύ θέλεις να τις εκφράσεις. Διότι θα υπάρξουν γυναίκες που απλά δεν θα σε εμπνεύσουν να εκφράσεις τις προθέσεις σου.

Οπότε οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτός σου πριν καν ξεκινήσεις μια κουβέντα με μια γυναίκα είναι:
Γιατί θέλω να την προσεγγίσω;
Χρειάζεται να περιμένω συγκεκριμένες αντιδράσεις για να εκφράσω τις προθέσεις μου;
Το χρειάζεται να συμβεί για να εκφράσω ή όχι τις προθέσεις μου;

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr