Τα 5 Βασικά Χαρακτηριστικά που σε Κάνουν Ελκυστικό

Τι σε κάνει ελκυστικό τελικά; Τσέκαρε τα 5 βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θα σε βοηθήσουν να δείξεις πιο ελκυστικός όταν φλερτάρεις.

Ποια Είναι Τα Χαρακτηριστικά Που Σε Κάνουν Ελκυστικό ;

Τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες στους άντρες;

Όλοι μας αναρωτιόμαστε, αλλά ελάχιστοι από μας έχουμε βρει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα:

Δεδομένου ότι η απάντηση σε αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περίπλοκη, σήμερα αποφασίσαμε να σου λύσουμε μερικές απορίες.

Επειδή το πιο σημαντικό πράγμα όταν βγαίνεις ραντεβού ή φλερτάρεις μια γυναίκα είναι το να υπάρχει μεγάλη ερωτική έλξη προκειμένου να συνεχιστεί η μεταξύ σας σχέση, το να σε βρίσκει μια γυναίκα ελκυστικό είναι το εισιτήριό σου σε μια πολύ όμορφη διαδρομή μαζί της.

Αντίθετα, όταν δεν σε βρίσκει ελκυστικό και πέφτει η ερωτική έλξη, το πιο πιθανό είναι να σε δει φιλικά και να μπεις στο friendzone.

Ή ακόμη χειρότερα να εξαφανίστηκε τελείως. Μάθε περισσότερα στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που θα δεις εδώ.

Για να το αποφύγεις αυτό, θα πρέπει η γυναίκα που σου αρέσει να έχει απορρίψει την ιδέα ότι μπορεί να σε δει σαν φίλο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ φαίνεται ότι όλα πάνε καλά, η γυναίκα έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν σε βλέπει ερωτικά και σεξουαλικά, κι ότι αντίθετα αυτό που θέλει από σένα είναι μια φιλική σχέση.

Θες να σταματήσει να σου συμβαίνει αυτό;

Θες να μπορείς να έλξεις τις γυναίκες με τέτοιο τρόπο, ώστε να σε βλέπουν ερωτικά και όχι φιλικά;

Θες να δεις πως μπορείς να γίνεις πιο ελκυστικός;

Τώρα μπορείς ! Μάθε τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που βρίσκουν οι γυναίκες ελκυστικά σε έναν άντρα, και δημιούργησε μια προσωπικότητα που θα έλκει αληθινά το αντίθετο φύλλο.

#1. Οι Γυναίκες Βρίσκουν Ελκυστικούς Τους Άντρες Που Έχουν Ηγετική Προσωπικότητα

ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν ελκυστικό

Το ήξερες αυτό;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών παραδέχονται ότι ένας άντρας με ηγετική προσωπικότητα είναι απολύτως σέξι και ελκυστικός.

Τι εννοούμε όμως όταν λέμε ηγετική προσωπικότητα;

Για τις γυναίκες υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που καταγράφονται στο μυαλό τους ως ηγετικά. Το να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να παίρνει πρωτοβουλίες είναι δύο από τα πιο ηγετικά χαρακτηριστικά μια ισχυρής αρσενικής προσωπικότητας.

Από την άλλη, ένας άντρας που ζητάει την άδεια από την γυναίκα του για να κάνει κάποια πράγματα, ή ακόμα φτάνει στο άλλο άκρο και πιστεύει ότι μόνο η δική του γνώμη μετράει, δεν είναι ελκυστικός γιατί από τον τρόπο που φέρεται γίνεται φανερό ότι είναι ανασφαλής.

Οι γυναίκες θέλουν άντρες δίπλα τους που να είναι δυναμικοί. Που να έχουν στόχους, όνειρα, την δική τους πραγματικότητα, και να ξέρουν τι θέλουν.

Γίνε μια τέτοια προσωπικότητα, και θα έλξεις πολύ περισσότερες γυναίκες.

Μάθε περισσότερα για την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις στο σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#2. Στις Γυναίκες Αρέσουν Οι Άντρες Με Υψηλή Αντίληψη

Εάν θες να γίνεις πιο ελκυστικός, τότε θα πρέπει να ακονίσεις την κοινωνική και συναισθηματική σου ευφυΐα. Σύγχρονες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που έχουν υψηλή αντίληψη.

Το 55% των γυναικών θέλουν να κυκλοφορούν με έναν άντρα ο οποίος είναι έξυπνος και ενδιαφέρων. Το να έχει κάποιος ενδιαφέροντα, να είναι κοσμογυρισμένος, διαβασμένος και καλλιεργημένος τον κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον άτομο από κάποιον που δεν έχει ιδέες και θέματα να συζητήσει όταν φλερτάρει.

Απέκτησε ενδιαφέροντα, φτιάξε μια ισχυρή πραγματικότητα, και άνοιξε το μυαλό σου με τρόπους που θα αυξήσουν την κοινωνική και συναισθηματική σου ευφυΐα.

Επίσης, θα βοηθήσει πολύ να παρατηρείς τα δικά σου συναισθήματα και των γύρω σου. Η αντίληψη περιλαμβάνει και αυτό το κομμάτι.

Άλλωστε, κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα που να νιώθει ότι την καταλαβαίνει.

#3. Το Χιούμορ Είναι Από Τα Χαρακτηριστικά Που Σε Κάνουν Ελκυστικό Στα Μάτια Της

Και όμως.

Το χιούμορ είναι πολύ ψηλά στην λίστα με τα πιο ελκυστικά σε έναν άντρα. Κάθε γυναίκα βρίσκει ελκυστικό έναν άντρα που έχει χιούμορ.

Το χιούμορ φανερώνει υψηλή αντίληψη και υψηλή κοινωνική ευφυΐα, χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα ψάχνει όταν φλερτάρει ή είναι ραντεβού με έναν άντρα.

Σύμφωνα με το 77% των γυναικών, ένας άντρα με χιούμορ είναι ιδιαίτερα ελκυστικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λες συνεχώς ανέκδοτα κατά την διάρκεια του φλερτ, ούτε να υπερπροσπαθείς να την κάνεις να γελάσει. Αυτά είναι μη ελκυστικά χαρακτηριστικά.

#4. Γενναιοδωρία Και Πάθος- Δυο Άκρως Ελκυστικά Χαρακτηριστικά

ελκυστικά χαρακτηριστικά

Το να είσαι γενναιόδωρος και να έχεις πάθος για την ζωή είναι δύο από τα βασικά πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες στους άντρες.

Μέσα σε μια κοινωνία που βυθίζεται στην συναισθηματική και οικονομική τσιγκουνιά και στην αδιαφορία, είναι μεγάλο ατού για οποιονδήποτε άντρα το να είναι γενναιόδωρος και να έχει πάθος.

Μπορεί να παθιαστείς με το οτιδήποτε. Με ένα χόμπι σου, την εργασία σου, την ίδια την ζωή, την γυναίκα που αγαπάς. Όπως και να έχει, το πάθος σε κάνει να ξεχωρίσεις από τον μέσο άντρα.

Ταυτόχρονα, η γενναιοδωρία είναι κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Και όταν λέμε γενναιοδωρία δεν εννοούμε μόνο οικονομική, αλλά κυρίως συναισθηματική. Να είσαι γενναιόδωρος με τα συναισθήματά σου προς τους άλλους, και ιδιαίτερα με τα συναισθήματά σου προς την γυναίκα που θες να έλξεις.

Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζεις την έλξη και την κάνεις να σε δει ερωτικά.

#5. Να Αναλαμβάνεις Πρωτοβουλίες Και Να Έχεις Αυτοπεποίθηση- Είναι Από Τα Χαρακτηριστικά Που Σε Κάνουν Ελκυστικό

Στην ερώτηση «Τι βρίσκεις ελκυστικό σε έναν άντρα», κάθε γυναίκα θα σου απαντήσει το ίδιο: το να παίρνει πρωτοβουλίες.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό όμως;

Το να παίρνεις πρωτοβουλίες σημαίνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Ότι έχεις μια ηγετική προσωπικότητα, και ότι μπορείς να αναλάβεις δράση σε περίπτωση που χρειαστεί.

Και επειδή κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα που να την προστατεύει, το να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και να έχεις αυτοπεποίθηση είναι δύο πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Μπορείς να τσεκάρεις τον τρόπο να φαίνεσαι πιο άνετος και με αυτοπεποίθηση στο παρακάτω βίντεο.

Η λίστα τελείωσε. Εσύ τώρα αρχίζεις.

Ξεκίνα ΤΩΡΑ να καλλιεργείς αυτά τα 5 χαρακτηριστικά τα οποία οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άντρα.

Ξεκίνα τώρα την διαδικασία βελτίωσης του εαυτού σου.

Ξεκίνα τώρα να έλκεις τις γυναίκες που θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ελκυστικό; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.