Τα Χρήματα δε σε Βοηθάνε να Κρατήσεις την Κοπέλα σου

Τα Χρήματα δε σε Βοηθάνε να Κρατήσεις την Κοπέλα σου

Μη σε παραπλανήσει ο τίτλος εντελώς. Τα χρήματα φυσικά και σε βοηθάνε να κάνεις μία σχέση ποιοτική και να έχεις ένα lifestyle το οποίο η κοπέλα θα θέλει να γνωρίσει αλλά και έναν κόσμο στον οποίο θα θέλει να μπει. Τα χρήματα όμως δε σε βοηθάνε να κρατήσεις την κοπέλα σου αν τα επιδείξεις ή τα ξοδεύεις με λάθος τρόπο.

Ο ευκατάστατος φίλος μου

wealthy-man

Πριν λίγες μέρες βγήκα με έναν συνάδελφο για ποτό, φίλο μου από το 2013. Πολύ ωραίος τύπος. Αθλητικός, περιποιείται τον εαυτό του, μοντέρνος, με παιδεία, τρόπους και πολλά ενδιαφέροντα όπως extreme sports και πολλά ταξίδια. Κάνει surfing, προσέχει πολύ τη διατροφή του και τον εαυτό του, σέβεται το γυναικείο φύλο και είναι υπέρ των σχέσεων. Στην προσέγγιση δεν έχει κάποιο θέμα. Είναι πολύ κοινωνικός, επικοινωνιακός και εξωστρεφής. Έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει, και, αν και δε φλερτάρει όταν μιλάει με γυναίκα, της τραβάει την προσοχή – αν έχεις ενδιαφέροντα πράγματα να πεις, είσαι ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ! –

Έτυχε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο λοιπόν μετά από αρκετό καιρό και να κανονίσουμε να πιούμε ένα ποτό να πούμε τα νέα μας. Πραγματικά τον χαίρομαι αυτόν τον άνθρωπο, έχει πολλή θετική ενέργεια. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι έχει οικονομική άνεση, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και του αρέσει να ζει καλά. ΔΕΝ είναι πλούσιος αλλά είναι αρκετά άνετος.

Η τελευταία σχέση του

Σύντομα άρχισε να μου λέει για την κοπέλα με την οποία μόλις χώρισε. Ήταν γύρω στους 4 μήνες μαζί. Άρχισε να μου λέει λοιπόν πως έχει χάσει τις ελπίδες του να γνωρίσει μία σωστή κοπέλα, καθώς η ιστορία βλέπει να επαναλαμβάνεται και όλες να του φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Χρειάστηκε μεγάλη συζήτηση για να καταλήξει στο ότι παρουσιάζει το ίδιο μοτίβο με όλες τις γυναίκες που γνωρίζει, οπότε και η παρακμή στη σχέση του είναι δεδομένη, εκτός και αν αποφασίσει να ακολουθήσει άλλη τακτική.

Ο φίλος μου όταν είναι εργένης

bachelor

 • Πηγαίνει γυμναστήριο τακτικά.
 • Είναι κοινωνικός, έχει πολλές παρέες – και των δύο φύλων – και πολλές καλές γνωριμίες.
 • Κάνει surfing και είναι χειμερινός κολυμβητής.
 • Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύει πολλές ώρες και τα καταφέρνει καλά για τον εαυτό του.
 • Πηγαίνει ταξίδια, του αρέσουν τα κυριλέ κλαμπ, τα καλά εστιατόρια, το καλό φαγητό, τα καλά ξενοδοχεία.
 • Έχει ωραίο στιλ.

Ο φίλος μου όταν γνώρισε την κοπέλα

man-begging-girlfriend

 • Τον έκανε να σταματήσει το γυμναστήριο. Ισχυριζόταν ότι πήγαινε στο γυμναστήριο μόνο για να “γκομενίζει” οπότε αν την ήθελε έπρεπε να το σταματήσει.
 • Τον έκανε να σταματήσει να βγαίνει με πολλούς φίλους του καθώς τους θεωρούσε κακή επιρροή. Ότι βγαίνουν με μικρότερες κοπέλες σε ηλικία (η ίδια 30 κάτι οπότε η 25άρα δεν της καθόταν καλά στο στομάχι).
 • Τον έκανε να σταματήσει να χαιρετά και να μιλάει με κοπέλες που γνώριζε αρκετά χρόνια γιατί “αφού συχνάζουν σε αυτό το κλαμπ θα είναι πουτάνες”, στο οποίο κλαμπ όμως και η ίδια σύχναζε αλλά “εγώ είμαι κυρία δεν είμαι σαν αυτές”.
 • Τον έπεισε να σταματήσει το surfing επειδή είχε και πολλές κοπέλες που έκαναν surfing και δεν ήταν σωστό γιατί είναι πονηρός και ύπουλος (έλεγε η κοπέλα του).
 • Πήγαν μαζί διακοπές 8 μέρες. Γύρω στα 1400 ευρώ, ο φίλος μου έβαλε τα 1200. Είχε απίστευτες απαιτήσεις στις διακοπές σαν κακομαθημένο μοναχοπαίδι, τις οποίες αν ο φίλος μου δεν ικανοποιούσε τον αποκαλούσε εγωιστή και ότι δεν την νοιάζεται ούτε την εκτιμά. Φυσικά όπου πάνε για φαγητό, ποτό κτλ κερνούσε πάντα ο φίλος μου. Η κυρία δεν έκανε ποτέ καν την κίνηση να πληρώσει για τα μάτια του κόσμου.

Φτάνοντας στην προηγούμενη εβδομάδα, όπου η κοπέλα του δέχεται πρόσκληση από πρώην της που δουλεύει dj να πάει σε ένα πάρτι. Ενώ ισχυρίζεται ότι είναι φιλικές και μόνο οι σχέσεις τους πια, δεν προσκαλεί τον φίλο μου μαζί της. Αντιθέτως του λέει “θα πάω μόνη μου και ντροπή σου που δε με εμπιστεύεσαι”. Στην απάντηση του φίλου μου ότι ο ίδιος μετά από δική της επιμονή δε μιλάει όχι σε πρώην του αλλά ούτε καν σε γνωστές του, του απάντησε: οι δικές σου είναι τσούλες, εγώ είμαι κυρία και οι πρώην μου έχουν επίπεδο.”

Τι μας διδάσκει αυτή η ιστορία;

cartman

 • Μπορείς να κερνάς συνέχεια ποτά και φαγητό την κοπέλα σου, αυτό δε θα γεννήσει σεβασμό.
 • Μπορείς  να την καθησυχάσεις υποχωρώντας σε όλες τις τρελές της απαιτήσεις περί χόμπι και τρόπου ζωής. Αυτό δε θα γεννήσει εμπιστοσύνη αλλά τρόπο ελέγχου. Παράλληλα αυτό δε σου εγγυάται ότι η ίδια θα κάνει το ίδιο για σένα.
 • Μπορείς να την πας διακοπές και να είναι οικονομικό δώρο από σένα για την κοπέλα αλλά και πάλι να μην το εκτιμήσει και να περάσεις άσχημα.

Το MenOfStyle ετοίμασε κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό.Ήδη μερικά άτομα έχουν κλείσει τη θέση τους με προνομιακή έκπτωση. Προλαβαίνεις να είσαι ένας από αυτούς. Άλλες δύο θέσεις έχουν μείνει για το πιο πλήρες ίσως πρόγραμμα που δημιουργήσαμε ποτέ. Επικοινώνησε εδώ μαζί μας και γίνε ένας από τους δύο τυχερούς.

 

 

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.