Τα Καλύτερα Tech Προϊόντα που Βγήκαν το 2018

Η τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς χρόνο με τον χρόνο και όλο και περισσότερα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας είναι διαθέσιμα για το ευρύ κοινό.

Τα tech προϊόντα υπάρχουν πλέον παντού και είναι εδώ για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη και πιο διασκεδαστική.

Το 2018 ήταν μια χρονιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν πολλά tech προϊόντα, αρκετά πρωτοποριακά και εξελιγμένα. Σε αυτό το άρθρο ξεχωρίσαμε μερικά από αυτά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο.

#1. Βραχιόλι – ΑλκοτέστΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που εντοπίζουν την ποσότητα αλκοόλ με την κλασσική μέθοδο του φυσήματος, αλλά σίγουρα δεν είναι και το ωραιότερο θεάματα.

Αυτό το βραχιόλι αλκοτέστ της Proof είναι μια μοδάτη λύση που αναλύει διακριτικά τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα σου, μετά από μια έξοδο, για να ξέρεις κατά πόσο μπορείς ή όχι να οδηγήσεις.

#2. Σύστημα Εντοπισμού με GPS NutaleΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Πόσες φορές έχεις βρεθεί να μην θυμάσαι που έχεις αφήσει κάποιο σημαντικό προσωπικό σου αντικείμενο.

Με το Nutale μπορείς να εντοπίζεις οτιδήποτε. Είναι συμβατό τόσο με Android, όσο και με iOS. Μπορεί να σου δίνει την θέση του αντικειμένου που αναζητάς σε πραγματικό χρόνο.

Η μπαταρία του διαρκεί 30 ημέρες και έχει μνήμη τοποθεσιών 4 εβδομάδων. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναχάσεις κλειδιά ή συσκευές.

#3. Ρομπότ Βοηθός KuriΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Οι προσωπικοί βοηθοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους, με ποιο γνωστή την Alexa. Αυτά τα tech προϊόντα, αν και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμα στάδια, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα.

Το Kuri δεν είναι ένας απλός βοηθός, αλλά έχει πλήρεις δυνατότητες κίνησης στον χώρο.

Τα μάτια του διαθέτουν κάμερες, για να μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες, ενώ διαθέτει και ηχεία, ώστε να ακούς την μουσική σου οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

#4. Samsung Odyssey Z LaptopΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Αυτό το laptop της Samsung είναι ένα tech προϊόν σχεδιασμένο ειδικά για να είναι φιλικό προς τους gamers.

Έχει μεγάλη οθόνη 15,6 ινστών και ειδικό σύστημα ψύξης για να μην υπερθερμαίνεται μετά από πολλές ώρες gaming. Φυσικά, δέχεται εξωτερικά χειριστήρια με USB, για πιο δυνατές εμπειρίες παιχνιδιού και παρόλο που είναι λογικό ότι η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ, μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιείς με παροχή ρεύματος από την πρίζα.

Για το gaming έχουμε συζητήσει με τον καλεσμένο μας στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#5. Plume Flow – Φορητός Μετρητής ΡύπανσηςΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Για όλους εκείνους που ζουν σε μεγάλες πόλεις, το νέφος και η ρύπανση είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους.

Με αυτή την φορητή συσκευή, η οποία είναι αρκετά μικρή, ώστε να χωρά στην παλάμη του χεριού σου, μπορείς να μετρήσεις άμεσα την ποιότητα του αέρα.

Οι πανίσχυροι αισθητήρες του λειτουργούν σε συνδυασμό με εφαρμογή στο κινητό σου και μπορεί να σου δείχνει, όπου αυτό υποστηρίζεται, ποιες είναι οι διαδρομές με την πιο καθαρή ατμόσφαιρα.

#6. Το Καινούριο Αδιάβροχο Kindle PaperwhiteΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Το Kindle είναι ένα από τα αγαπημένα μας tech προϊόντα, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να διαβάζουμε οποιοδήποτε βιβλίο, όπου και αν βρισκόμαστε.

Με την καινούρια έκδοση του Kindle, πέραν από κάποια νέα χαρακτηριστικά του software και του hardware, οι χρήστες δεν θα ανησυχούν αν πέσει πάνω του νερό, αν κινούνται στην βροχή ή αν το ξεχάσουν στο ντους.

#7. Το Καινούριο Macbook Air με Οθόνη RetinaΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Είτε είσαι οπαδός της Apple, είτε όχι πρέπει να παραδεχθείς ότι τα tech προϊόντα της εταιρείας είναι κορυφαία.

Το καινούριο Macbook Air είναι μικρότερο από τον προκάτοχο του, διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών με τεχνολογία Retina και η μπαταρία του διαρκεί μια ολόκληρη μέρα, με την δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών για έως και 13 ώρες.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, κάτι που το καθιστά το πιο φιλικό προς το περιβάλλον laptop της Apple.

#8. Samsung Galaxy S9 PlusΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Το κορυφαίο κινητό τηλέφωνο της Samsung με μεγάλη οθόνη και καταπληκτική κάμερα είναι ένα απίστευτο tech προϊόν για όποιον ψάχνει ένα δυνατό smartphone και μπορεί να διαθέσει τα ανάλογα χρήματα.

Η ποιότητα των συσκευών της εταιρείας είναι δεδομένη και το S9 θεωρείται από πολλούς το κορυφαίο κινητό τηλέφωνο και όχι άδικα.

Δεν χρειάζεται όμως να διαθέτεις πολλά χρήματα, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Δες πώς, στο παρακάτω βίντεο του Θέμη.

#9. Samsung Q9FN QLEDΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Ακόμη ένα tech προϊόν της Samsung που δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο κατάλογο.

Σύμφωνα με πολλούς πρόκειται για την κορυφαία τηλεόραση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Η ναυαρχίδα των τηλεοράσεων της Samsung έχει ένα διαφορετικό σύστημα φωτισμού, που αντιμετωπίζει με επιτυχία τα προβλήματα που εμφάνιζαν προηγούμενα μοντέλα με την αντίθεση.

Η τελική εικόνα είναι ακόμη πιο ζωντανή και τα χρώματα είναι καταπληκτικά και σε αυτά προστίθεται και η νέα τεχνολογία  Q HDR EliteMax που ανεβάζει την εμπειρία του θεατή σε άλλα επίπεδα.

#10. Nikon Z6Η τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Η Ζ6 της Nikon είναι μια mirrorless φωτογραφική μηχανή που χαρακτηρίζεται για την ποιότητα και την χρηστικότητα της.

Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια καλή φωτογραφική μηχανή για αν αποδώσει. Ο αισθητήρας ανάλυσης 24.5 ΜΡ προσφέρει εκπληκτική απόδοση χρωμάτων και λεπτομέρεια.

Το σώμα της είναι επίσης εργονομικά σχεδιασμένο, με τα κουμπιά τοποθετημένα καριβώς όπως πρέπει.

Είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση, είτε απλά για κάποιον που είναι λάτρης της φωτογραφίας, η Nikon Z6 είναι ένα από τα tech προϊοντα του 2018 που έκαναν την διαφορά.

#11. HTC ViveΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Η HTC κέρδισε την πρώτη μάχη στον πόλεμο της εικονικής πραγματικότητας. Το Vive είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο VR headset στον κόσμο.

Η ανάλυση του είναι εκπληκτική, με 1080p οθόνη για κάθε μάτι και σταθμό βάσης 4χ4μ. που σου δίνει αρκετό χώρο για να ευχαριστηθείς παιχνίδι.

Βέβαια είναι ένα premium tech προϊόν που ακόμη κοστίζει ακριβά, καθώς η τεχνολογία VR είναι ακόμη καινούρια, αλλά αν θέλεις την καλύτερη συσκευή αυτή τη στιγμή, τότε το Vive είναι η καλύτερη επιλογή.

#12. Sony WH-1000XM3Η τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Η Sony έκανε (ξανά) το θαύμα της με αυτά τα noise-cancelling ακουστικά.

Παρόλο που τα WH-1000XM3 κυκλοφόρησαν το 2018 είναι εδώ και 2 χρόνια τα καλύτερα στο είδος τους. Πώς γίνεται αυτό;

Πολύ απλά αποτελούν μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου WH-1000XM2 που κυκλοφόρησε το 2017.

Η αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι η χρήση νέου πρότυπου φόρτισης USB-C που συμβάλλει στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άρα κάνει τα ακουστικά ακόμη καλύτερα!

#13. SAGE By Heston Blumenthal Oracle Touch Next GenerationΗ τεχνολογία υπάρχει για να εξυπηρετεί εμάς και τις ανάγκες μας, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα καλύτερα tech προϊόντα του 2018.

Ένας καλός καφές μπορεί να σου φτιάξει την μέρα. Και αν θέλεις να φτιάξεις καλό καφέ στο σπίτι, τότε αυτή η high-tech καφετιέρα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου είδος (Latte, Espresso, Americano, Flat White ή Cappuccino).

Η καφετιέρα λειτουργεί με πίεση 15 bar, έχει χωρητικότητα 2,5 λίτρων και το τελείωμα της από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μοντέρνο και στιλάτο. Παρόλο που είναι κάπως ογκώδης, το σχέδιο της είναι κάτι που θα θέλεις να φαίνεται και θα ξεχωρίζει στην κουζίνα σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η τεχνολογία υπάρχει για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Κάνε τη δική σου ευκολότερη εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.