Τα Καλύτερα Μέρη για Ερωτικές Γνωριμίες

Ποια Είναι Τα Πιο Κατάλληλα Μέρη Για Να Κάνεις Ερωτικές Γνωριμίες;

Αν έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση ή αν απλά θέλεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να γνωρίσεις γυναίκες και να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ, είναι λογικό να ψάχνεις για πιθανά μέρη για  ερωτικές γνωριμίες.

Μια προφανής απάντηση, θα ήταν ότι μπορείς να φλερτάρεις σε ένα μπαρ.

Εκεί σίγουρα θα βρεις γυναίκες που θα σου αρέσουν εμφανισιακά και θα έχουν βγει και αυτές με σκοπό να κάνουν γνωριμίες και να διασκεδάσουν.

Όμως, δεν είναι μόνο τα μπαρ και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Τα μέρη για ερωτικές γνωριμίες, όπου θα βρεις γυναίκες που θα σου ταιριάζουν μπορεί να είναι πολλά περισσότερα.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Μέρη Για Να Συναντήσεις Γυναίκες;

Το ιδανικό μέρος για φλερτ εξαρτάται από το προσωπικό σου στιλ, αλλά και από το στιλ των γυναικών που θα ήθελες να γνωρίσεις.

Από τα κριτήρια σου λοιπόν θα εξαρτηθεί ποιο είναι το ιδανικότερο μέρος για τις γνωριμίες σου.

Ας δούμε τις κυριότερες από τις επιλογές σου.

 #1. Σε Μπαράκια

τα μπαρ είναι μέρη που μπορείς να κάνεις γνωριμίες

Τα μπαρ της πόλης σου και τα άλλα νυχτερινά μαγαζιά είναι το πιο συνηθισμένο μέρος για γνωριμίες.

Πρόσεξε μόνο όταν πας σε ένα μπαρ όχι μόνο να κάθεσαι μόνος σου, πίνοντας το ποτό σου, αλλά να θυμάσαι για ποιο λόγο είσαι εκεί.

Διασκέδασε με τους φίλους σου και μίλα στις γυναικείες παρέες.

#2. Σε Πάρτι Και Βραδιές Σε Σπίτια Φίλων

Κάποιος φίλος μπορεί να διοργανώσει ένα πάρτι ή μια συγκέντρωση στο σπίτι του, για επιτραπέζια παιχνίδια ή φαγητό.

Φυσικά, τίποτε δεν σε εμποδίζει να διοργανώσεις εσύ μια τέτοια βραδιά στο δικό σου σπίτι και να καλέσεις την παρέα σου και κάποια γυναίκα που σου αρέσει και θέλεις να φλερτάρεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα κάποιος φίλος, θα φέρει μια φίλη του και έτσι έχεις μια καλή ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις γνωριμίες. 

#3. Φλερτ Σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Πιθανά μέρη για ερωτικές γνωριμίες μπορεί να είναι και μέρη που ο σκοπός τους δεν είναι αυτός.

Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να κάνεις ενδαιφέρουσες γνωριμίες σε κάποια κοινωνική εκδήλωση της σχολής, της δουλειάς, ενός συλλόγου ή κάποιας ομάδας στην οποία είσαι μέλος κλπ.

Επιπλέον, μπορείς να βρεις εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν και είναι ανοιχτές για το κοινό, όπως παρουσιάσεις βιβλίων ή άλλα πολιτισμικά δρώμενα.

#4. Γνωριμίες Σε Συναυλίες

Σε μια συναυλία θα βρεις γυναίκες με κοινά μουσικά ενδιαφέροντα, κάτι που είναι μια καλή αρχή για να πιάσεις την κουβέντα.

Όποιο είδος μουσικής και αν προτιμάς, σίγουρα θα γίνονται πολλές συναυλίες εκεί που μένεις.

Όποιο από τα μέρη για ερωτικές γνωριμίες και αν είναι κατάλληλο για εσένα, θα πρέπει να χτίσεις το δικό σου πλάνο προσέγγισης. Δες πώς, στο παρακάτω βίντεο του Θέμη.

#5. Γνωριμίες Σε Καφετέριες

Οι καφετέριες είναι επίσης μέρη για ερωτικές γνωριμίες.

Σε μια καφετέρια θα δεις αμέτρητες παρέες γυναικών που πάνε για να συζητήσουν ή και γυναίκες μόνες τους που πάνε για να δουλέψουν.

Ακόμη στις περισσότερες καφετέριες θα βρεις επιτραπέζια παιχνίδια.

Μπορείς λοιπόν να προσκαλέσεις κάποια γυναίκα που σου αρέσει, να παίξει μαζί σου και να γνωριστείτε καλύτερα.

#6. Σε Εθελοντικές Ομάδες

Υπάρχουν πολλές εθελοντικές ομάδες που σκοπό έχουν να προσφέρουν στην κοινωνία και να βοηθήσουν κάποια κοινωνική ομάδα που το έχει ανάγκη ή ακόμη και τα ζώα.

Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει εθελοντική εργασία μπορείς να γίνεις μέλος σε κάποια τέτοια ομάδα και μπορείς να κάνεις γνωριμίες με γυναίκες που έχουν παρόμοιες αξίες, επιτελώντας κοινωνικό έργο ταυτόχρονα.

#7. Γνωριμίες Σε Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες 

Αν έχεις καλλιτεχνική φλέβα και θέλεις να βρεις μια γυναίκα με αντίστοιχα ενδιαφέροντα υπάρχουν μέρη για ερωτικές γνωριμίες, όπου θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Υπάρχουν θεατρικές ομάδες, μουσικές μπάντες, κινηματογραφικές λέσχες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σχετικά με τις τέχνες.

Σε τέτοιες ομάδες θα βρεις πολλές γυναίκες – μέλη.

Μάλιστα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους, διοργανώνουν σχετικές εκδηλώσεις, όπου μπορείς να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να φλερτάρεις με γυναίκες.

#8. Μαθαίνοντας Κάτι Καινούριο 

μέρη για να κάνεις γνωριμίες

Σε κάθε είδους μαθήματα και σεμινάρια μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ερωτικές γνωριμίες.

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μαθήματα χορού και διάφορα σεμινάρια μπορεί να είναι μέρη για ερωτικές γνωριμίες, με γυναίκες με τις οποίες μοιράζεσαι κάποιο κοινό ενδιαφέρον.

Επομένως, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις μια συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε μια πετυχημένη γνωριμία.

#9. Γνωριμίες Στο Σούπερ Μάρκετ

Ένα από τα μέρη για ερωτικές γνωριμίες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί είναι το σούπερ μάρκετ.

Εκεί είναι πολύ  εύκολο να φλερτάρεις με μια όμορφη γυναίκα, καθώς κάνεις τα ψώνια σου ή αξιοποιώντας τον χρόνο που περιμένεις στην ουρά για να πληρώσεις στο ταμείο.

Αν νομίζεις ότι δεν έχεις χρόνο για φλερτ, τότε πρέπει να παρακολουθήσεις το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast για Άντρες, Apla+Andrika και θα αλλάξεις γνώμη.

#10. Γνωριμίες Στη βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη είναι ένας μέρος στο οποίο επικρατεί ησυχία, αλλά αυτό δεν αποκλείει το φλερτ.

Πολλές γνωριμίες φοιτητών έχουν ξεκινήσει από το αναγνωστήριο, όπου συναντήθηκαν και στην συνέχεια κανόνισαν ραντεβού για καφέ ή ποτό.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής, για να πας σε μια βιβλιοθήκη. 

Υπάρχουν βιβλιοθήκες ανοιχτές για το κοινό, όπου μπορεί να πάει οποιοσδήποτε.

Αν σου αρέσει το διάβασμα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία.

#11. Σε Αθλητικές Δραστηριότητες Και Εκδρομές

Αν εξασκείς κάποιο άθλημα είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν γυναίκες που κάνουν το ίδιο.

Πιθανά μέρη για ερωτικές γνωριμίες είναι τα γυμναστήρια, τα γήπεδα, τα κολυμβητήρια οι σχολές πολεμικών τεχνών, γιόγκα κλπ.

Ακόμη, αν αθλείσαι σε εξωτερικό χώρο, κάνοντας ποδηλασία, τρέξιμο ή πεζοπορίες, μπορείς να γίνεις μέλος σε αθλητικούς συλλόγους που διοργανώνουν ομαδικές προπονήσεις, αλλά και εκδρομές.

Τέτοια γκρουπ είναι ιδανικά για μια νέα γνωριμία και ιδιαίτερα μερικές συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως η ζούμπα ή το τρέξιμο είναι ιδιαίτερα προσφιλείς στις γυναίκες.

#12. Στον Δρόμο 

μπορέις να κάνεις γνωριμίες στο δρόμο

Οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι και οπουδήποτε και αν πηγαίνεις είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθείς κοντά σε μια ελκυστική γυναίκα με την οποία θα ήθελες να γνωριστείς.

Μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα ακόμη και περπατώντας στον δρόμο ή στα ΜΜΜ,αρκεί βέβαια ο τρόπος που θα το κάνεις να μην την τρομάξει ( για παράδειγμα, ένας σκοτεινός δρόμος δεν είναι και το καλύτερο μέρος).

Συνοψίζοντας

Πριν κλείσουμε, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που θα βρεις εδώ, όπου είχαμε συζητήσει για όλα τα πιθανά μέρη που μπορείς να φλερτάρεις.

Όλα τα μέρη που μπορείς να φανταστείς και στα οποία κυκλοφορούν γυναίκες μπορεί να είναι μέρη για ερωτικές γνωριμίες, αρκεί να κινηθείς αποφασιστικά, να κάνεις το πρώτο βήμα και να τις προσεγγίσεις.

Το να φλερτάρεις πετυχημένα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχει τρόπος όμως να το καταφέρεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.