Τα Κορυφαία Ακουστικά για να Λιώσεις στο Gaming

Αν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Ένα καλό σετ ακουστικά θα απογειώσει την εμπειρία σου gaming. Οι επιλογές σε ακουστικά είναι αμέτρητες και για κάθε τσέπη. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου μπορείς να βρεις το κατάλληλο μοντέλο για εσένα.

Αναζητώντας ακουστικά το πρώτο βέβαια που θα σε απασχολήσει είναι η ποιότητα του ήχου.

Στην συνέχεια ένας καθοριστικός παράγοντας είναι η τιμή, που πρέπει να είναι μέσα στα όρια του προϋπολογισμού σου.

Ακόμη η ποιότητα κατασκευής και η άνεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως και οι επιλογές συνδεσιμότητας και ρύθμισης του EQ.

#1. HyperX Cloud Revolver SΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα Cloud Revolver είναι ίσως η κορυφαία επιλογή που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε κάποιος από ένα καλό ζευγάρι ακουστικά.

Καταπληκτικός ήχος, άνετα και σε λογική τιμή (130 ευρώ), παρά τα μικρά του μειονεκτήματα, όπως το μικρόφωνο που είναι λίγο δύσκολο στην τοποθέτηση και η έλλειψη ασύρματης σύνδεσης.

#2. SteelSeries Arctis 7 2019Αν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Αν τώρα θέλεις ένα ζευγάρι ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, τότε θα πρέπει να κινηθείς προς τα Arctis 7 της SteelSeries.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα σε βολέψει, καθώς είναι πολύ ελαφρύ. Επίσης έχει όμορφο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, κάτι που σε συνδυασμό με την προσιτή τους τιμή (130 ευρώ), τα καθιστά μια αξιόλογη επιλογή.

#3. Corsair HS50Αν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα Corsair HS50 είναι ακουστικά εστιασμένα στις ανάγκες του gamer που δεν μπορεί να διαθέσει αρκετά χρήματα. Η σύνδεση του με τυπική υποδοχή 3,5mm τα καθιστά καλή λύση ακόμη και για να ακούς μουσική από το smartphone σου, αν και η έλλειψη USB σύνδεσης μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εν λόγω μοντέλο είναι εκπληκτικό, με βάση τα όσα προσφέρει και σε σύγκριση με την τιμή του (περίπου 50 ευρώ).

#4. AUDEZE MobiusΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα Mobius της AUDEZE είναι ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός, όπως και η ποιότητα κατασκευής και οι επιλογές συνδεσιμότητας ( 3.5mm/USB/Bluetooth).

Είναι από τα πιο άνετα ακουστικά που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν θα σε προβληματίσουν ακόμη και μετά από πολλές ώρες gaming.

Αν το κόστος τους (350 ευρώ) δεν αποτελεί για εσένα πρόβλημα, είναι σίγουρο ότι δεν θα μετανιώσεις, αν τα αγοράσεις.

#5. Sennheiser GAME ONEΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα GAME ONE παρέχουν ποιοτικό ήχο, χωρίς να δίνουν πολλές περαιτέρω επιλογές συνδεσιμότητας, πέραν του κλασσικού βύσματος των 3,5mm.

Ένα μειονέκτημα τους είναι ότι το noise cancelling δεν είναι αμφίδρομο. Έτσι, ναι μεν δεν θα ακούς εξωτερικούς θορύβους, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως οι ήχοι από το παιχνίδι θα ακούγονται σε όσους είναι τριγύρω, κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα.

Αν ψάχνεις ένα σετ ακουστικά που θα λειτουργεί σε κάθε συσκευή, τότε αυτά είναι τα ιδανικά και μάλιστα θα τα βρεις σε προσιτή τιμή, στα 110 ευρώ.

#6. SteelSeries Arctis Pro WirelessΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Ακόμη ένα μοντέλο της SteelSeries που αξίζει να εξετάσεις είναι τα Arctis Pro.

Με περισσότερες δυνατότητες, στιβαρό σχεδιασμό και άνεση για πολύωρο gaming είναι μια πολύ καλή λύση, αν θέλεις να διαθέσεις παραπάνω χρήματα (κοστίζουν περίπου 300 ευρώ).

Οι μπαταρίες του φορτίζονται στην βάση, όσο παίζεις και έτσι δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνεις και σου δίνεται επίσης η δυνατότητα να ρυθμίσεις το EQ, ώστε ο ήχος να είναι ακριβώς, όπως τον θέλεις.

Αν ασχολείσαι πολλές ώρες με το gaming, πρέπει να δεις το παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika, σχετικά με το gaming και την κοινωνική ζωή.

#7. Logitech G933 Artemis SpectrumΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα προϊόντα της Logitech είναι γνωστά στους gamers. Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι μια αρκετά καλή επιλογή.

Είναι ασύρματα, αλλά παρέχουν και δυνατότητα σύνδεσης με βύσμα 3,5mm, αλλά και USB. Η ποιότητα του ήχου κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι πολύ βολικά.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης λογισμικό για την ρύθμιση τους, το οποίο είναι εκπληκτικό και παρέχει προσαρμογή στον ήχο και στο surround.

Μοναδικό μειονέκτημα, η ποιότητα κατασκευής, που μοιάζει να αντιστοιχεί περισσότερο σε πιο φθηνά ακουστικά. Τα G933 κοστίζουν 180 ευρώ.

#8. Astro A50 WirelessΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα Α50 της Astro είναι αναμφισβήτητα από τα κορυφαία ακουστικά. Ο ήχος που αποδίδουν είναι καταπληκτικός και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παραμετροποίησης έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα απογειώσει το gaming.

Σαν κατασκευή είναι πολύ βολικά και γενικώς ανταποκρίνονται στην υψηλή τους τιμή (265 ευρώ), με μοναδικό μειονέκτημα τον κακής ποιότητας ήχο από το μικρόφωνο του.

Ένα καλό ζευγάρι ακουστικά μπορεί να είναι καλό δώρο για έναν φίλο. Αν ψάχνεις άλλες ιδέες για δώρα, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο.

#9. Razer MANO’WAR 7.1Αν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα MAN’OWAR της Razer είναι ακουστικά που ξεχωρίζουν για το πολύ καλό μικρόφωνο τους, κάτι στο οποίο αρκετά άλλα μοντέλα μειονεκτούν.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά άνετα. Το σήμα τους είναι πολύ ισχυρό και το λογισμικό παραμετροποίησης πολύ φιλικό για τον χρήστη και εύχρηστο.

Ακόμη τα MAN’OWAR είναι ελαφριά, αλλά αφήνουν μια αίσθηση κακής ποιότητας κατασκευής, καθώς δεν είναι στιβαρά, όπως άλλα μοντέλα. Αυτό βέβαια, δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν είναι προσεκτικός με τον εξοπλισμό σου.

Το κόστος τους ανέρχεται στα 200 ευρώ.

#10. Corsair Void PRO WirelessΑν ασχολείσαι με το gaming, θα ξέρεις πως ο ήχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά στα κορυφαία ακουστικά (headset) για gaming.

Τα Void PRO της Corsair είναι αξιοπρεπέστατα ακουστικά. Η κατασκευή τους είναι λίγο ιδιαίτερη, καθώς ενώ το εξωτερικό μέρος μοιάζει να είναι χαμηλής ποιότητας, κρύβει έναν ισχυρό μεταλλικό σκελετό και έτσι, ενώ μοιάζουν εύθραυστα και φθηνά, στην πραγματικότητα είναι αρκετά ανθεκτικά.

Βέβαια, η φθηνή εμφάνιση συγχωρείται, με δεδομένο την χαμηλή τιμή ( περίπου 90 ευρώ) και τον αρκετά καλό ήχο, σε συνδυασμό με την δυνατότητα ασύρματης, αλλά και USB σύνδεσης.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι για συμβουλές πάνω σε θέματα φλερτ και αυτοβελτίωσης, τσέκαρε το λινκ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.