Με Χώρισε: Σημάδια ότι η Πρώην σου σε Θέλει Ακόμα

Αν έχετε χωρίσει όμως η πρώην σου συμπεριφέρεται με τρόπους που δεν καταλαβαίνεις, διάβασε αν σε θέλει ακόμα πίσω.

Με Χώρισε: Είναι Όντως Τόσο Πολύπλοκο;

Σκέφετσαι συχνά ”Με χώρισε και δεν ξέρω πώς να προχωρήσω παρακάτω” μετά από ένα χωρισμό. Και είναι αλήθεια, έχουν πολλά γραφτεί για τα στάδια ενός χωρισμού ή πως ξεπερνάς έναν χωρισμό.

Τι γίνεται όμως όταν καταλάβεις ότι η πρώην σου ενδιαφέρεται ακόμα; Οι κοπέλες έχουν τόσο περίεργη συμπεριφορά μερικές φορές, που μπορούν να μπερδέψουν και τον πιο παρατηρητικό και έξυπνο άνδρα.

Έχουν περίπλοκο τρόπο σκέψης και δίνουν πολλές φορές μικτά σήματα– πότε ενδιαφέρον, πότε αδιαφορία, ακόμα και μέσα σε μία ερωτική σχέση, όχι μόνο στα πρώτα στάδια της γνωριμίας και του φλερτ, που τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμα πιο μπερδεμένα.

Η κοπέλα σου μπορεί να σου δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον και μετά από λίγο να είναι θυμωμένη, μετά να δείχνει ξενερωμένη και μετά να σε αγκαλιάζει πάλι και να σου λέει ότι της πέρασε. Σου χτυπάνε φλασιές από το παρελθόν; Λογικό είναι.

Ας περάσουμε όμως στο σενάριο που η σχέση έχει λήξει. Δεν είναι πιά κοπέλα σου, είναι η πρώην κοπέλα σου. Ξαφνικά, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να βγάλεις άκρη και να καταλάβεις τι σκέφτεται και τι νιώθει.

Τη μια μέρα μπορεί να στέλνει ή να απαντά σε μηνύματα και να φαίνεται θετική να συναντηθείτε, να σου μιλάει “όπως τότε” που ήσασταν μαζί. Την επόμενη μέρα να είναι ψυχρή και να σου λέει ότι έχουν τελειώσει όλα.

Προσπαθώντας Να Λύσεις Τον Κύβο Του Ρούμπικ

Αν και πολλές φορές οι γυναίκες μοιάζουν με έναν κύβο του Ρούμπικ, ο κύβος του Ρούμπικ μπορεί να λυθεί. Μερικές φορές μάλιστα, αν κατανοήσεις τον τρόπο ή είσαι λίγο τυχερός, μπορεί να λυθεί και απίστευτα γρήγορα. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις καθαρή σκέψη. Να είσαι ανοιχτόμυαλος και να είσαι προετοιμασμένος να προσπαθήσεις χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου ή την υπομονή σου.

Μετά τον τέλος της σχέσης η πρώην σου μπορεί να έχει πεισμώσει, να φέρεται εγωιστικά (αναλόγως και τον λόγο για τον οποίο χωρίσατε φυσικά) και η συμπεριφορά της να είναι ακόμα πιο δύσκολη στο να ερμηνευτεί και να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα πίσω.

Πάντως αν θέλεις να την κερδίσεις πίσω υπάρχει τρόπος.

Υπάρχουν Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Η Πρώην Σου Σε Θέλει Ακόμα Πίσω;

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που δείχνει η πρώην σου όταν σε θέλει ακόμα πίσω. Τα πιο σημαντικά από αυτά, είναι:

#1. Επικοινωνεί με αστείες αφορμές ή ψάχνει αφορμή για να συναντηθείτε.

#2. Προσπαθεί να επιδιώξει “τυχαία” συνάντηση χρησιμοποιώντας κοινούς γνωστούς.

#3. Σου στέλνει μήνυμα μετά τις 10-11 το βράδυ.

με χώρισε αλλά με θέλει πίσω

#4. Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις.

#5. Προσπαθεί διαρκώς να μάθει τι κάνεις, πού είσαι.

#6. Ρωτάει κοινούς σας φίλους για εσένα.

#7. Συχνάζει σε μέρη που μπορεί και να απέφευγες όσο ήσασταν μαζί ή πριν σε γνωρίσει, επειδή ξέρει ότι εκεί μπορεί να σε πετύχει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η πρώην σου πιθανότατα σε θέλει πίσω. Αν δεν πέσεις με τα μούτρα, αν δεν το χειριστείς απότομα και δείξεις άνετος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Με Χώρισε: Κι Αν Δε Με Θέλει Πίσω Στ’ Αλήθεια

Ωστόσο, ενδέχεται η πρώην σου να μη σε θέλει πίσω και ας δείχνει όλα αυτά ή μερικά από αυτά τα σημάδια. Ενδέχεται να θέλει απλά τον χρόνο της να σε ξεπεράσει, να το βλέπει εγωιστικά αν σε παρατηρεί να προχωράς τη ζωή σου. Ή μπορεί να θέλει να δει αν θα ανταποκριθείς και αν ακόμα ΕΣΥ την θέλεις πίσω, για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της.

Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μην ξαναγυρίσεις σε πρώην. Ποτέ. Δες το σχετικό βίντεο εδώ.

Μην υποτιμήσεις το σενάριο αυτό, καθώς είναι μεν η μειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά είναι σημαντική μειοψηφία.

Υπάρχουν όμως φορές που η πρώην σου δε θα δείξει τις πραγματικές τις προθέσεις. Μπορεί να σε θέλει πίσω, αλλά για τους δικούς της λόγους (έχει πληγωθεί / εγωισμός / υπερηφάνια) να μη δείξει το παραμικρό σημάδι.

Μπορεί και να φοβάται ότι την έχεις ξεπεράσει, οπότε να μη θέλει να ενοχλήσει. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να καταλάβεις μόνος σου αν σε θέλει πίσω;

Παίρνοντας Την Κατάσταση Στα Χέρια Σου

Σίγουρα ένα σοβαρό ερώτημα εδώ, είναι το εξής:

Γιατί χωρίσατε;

Και υπάρχουν τρία σενάρια:

  • Την χώρισες εσύ
  • Σε χώρισε η κοπέλα
  • Χωρίσατε

Αν εσύ την χώρισες, το να την καλέσεις να συναντηθείτε σύντομα μετά τον χωρισμό είναι υπέρ σου, αφού πιθανότατα η πρώην σου να σε θέλει ακόμα. Το αρνητικό εδώ είναι μόνο ότι πρέπει να της εξηγήσεις τι σε οδήγησε στον χωρισμό και ότι οι λόγοι αυτοί πια δεν υφίστανται (να δείξεις αξιόπιστος!).

Στην περίπτωση που σε χώρισε ή ήταν κοινή απόφαση, το θέμα γίνεται πιο περίπλοκο.

Πριν συνεχίσω :
Μην αμελήσεις να δεις την νέα μας σειρά από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με τους Σπύρο, Χρήστο και Θέμη όπου τα λένε Απλά Και Ανδρικά για ότι απασχολεί εμάς τους Άνδρες.

Πώς Να Επικοινωνήσεις Με Την Πρώην Σου Ξανά
Για Να Εκμαιεύσεις Πληροφορίες

Ακόμα λοιπόν και αν η πρώην σου δε σου δείχνει σημάδια ότι σε θέλει πίσω, υπάρχει τρόπος να το ανακαλύψεις μόνος σου.

Καταρχάς, υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις. Κατά δεύτερον, βρες κάτι που θέλεις να της επιστρέψεις, που της ανήκει. Ας μην είναι κάτι ασήμαντο, τύπου τσιμπιδάκι για τα μαλλιά. Ας είναι κάτι πιο σημαντικό κατά προτίμηση, αλλιώς θα καταλάβει ότι ο πραγματικός λόγος της συνάντησης είναι άλλος και λογικά θα ενοχληθεί από την έλλειψη ευθύτητας από μεριάς σου.

Πώς Παίρνω Την Κατάσταση Στα Χέρια Μου Αφού Με Χώρισε

#1. Πάρε την τηλέφωνο, απογευματινή ώρα καλύτερα, 18:00 – 20:00, να της πεις για το αντικείμενο που θες να της επιστρέψεις. Μπορείς να στείλεις και μήνυμα.

ΌΧΙ μετά τις 22:00. Μη δείξεις διαθέσιμος βραδινή ώρα. Ας αναρωτιέται τι κάνεις τα βράδια και με ποιούς / ποιά μπορεί να είσαι.

με χώρισε αλλά με θέλει πίσω

#2. Στη συνάντηση, πρώτα δώσε της το “αντικείμενο” για το οποίο συναντηθήκατε. Από το τηλέφωνο και τα μηνύματα ακόμη, θα “κόψεις” αν την ενδιαφέρει να πιείτε και καφέ μαζί ή ποτό ή να τα πείτε λίγο.

#3. Εσύ μην αναφέρεις ούτε ότι βιάζεσαι και έχεις κανονίσει, ούτε όμως και ότι θέλεις να τα πείτε. Δείξε ουδέτερος προς θετικός. Δεν την αποθαρρύνεις, αλλά ούτε προτείνεις πριν συναντηθείτε.

#4. Σε μια στιγμή ξαφνικά, αν η ίδια δεν αναφέρει τίποτα για εσάς και την όλη κατάσταση, ρώτησέ την: “Πώς περνάς αυτές τις μέρες μακριά μου;” Με χαμόγελο, χωρίς ένταση στη φωνή, σαν να την ρωτάς “τι έφαγες σήμερα”.

Πιθανές Απαντήσεις

Εδώ υπάρχουν αρκετές πιθανές απαντήσεις:

Η διπλωματική (ναι μεν μου λείπεις αλλά το έχω πάρει απόφαση και έτσι πρέπει να είναι), η εγωιστική ή ειλικρινής “Μια χαρά είμαι” και η επιθυμητή απάντηση: “Δεν είμαι καλά / μου λείπεις / σε σκέφτομαι / σε θέλω”.

Αν δώσει την τρίτη απάντηση, μπορείς να απαντήσεις με παρόμοιο τρόπο. Οπότε ξαναπροσπαθείτε.

Αν δώσει την πρώτη ή δεύτερη απάντηση, δε χάθηκε ο πόλεμος ακόμη. Το πιο πιθανό είναι να σε ρωτήσει την ίδια ερώτηση. Πώς περνάς δηλαδή μακριά της. Και απαντάς:

Είμαι μια χαρά… (και μικρή παύση ώστε να δεις αντίδραση… μετά συνεχίζεις) αλλά μαζί σου ήμουν καλύτερα.

Με Χώρισε: Τί Έμαθα Για Τον Εαυτό Μου.

Κάπου εδώ πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Λοιπόν, όταν αναφερόμαστε σε στάδια του χωρισμού είναι λίγο ασυνήθιστο να μιλάμε για πισωγύρισμα σε μια σχέση που έχει οριστικά τελειώσει. Αν όμως σε θέλει ακόμα; Από τη μία πλευρά, μπορείς να επιδιώξεις μια συνάντηση με δικούς σου όρους και να διαπιστώσεις αν θέλετε και οι δύο να συνεχίσετε.

Από την άλλη, ένας χωρισμός μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξεις μέσα σου. Από έναν χωρισμό μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου. Σίγουρα μπορείς να μάθεις να αξιολογείς καλύτερα πότε μια γυναίκα σε θέλει. Και αν όχι μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη καλύτερη εμπειρία που θα ζήσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

12 Γυναικείες Ερωτογενείς Ζώνες που Πρέπει να Δώσεις Προσοχή

Πως Ελκύεις Γυναίκες Όταν Ξαναχτίζεις από την Αρχή την Ζωή σου

Αν η σχέση σου σε χώρισε και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.