Τα Νέα Ρολόγια της Seiko τα Σπάνε και Αξίζουν την Προσοχή σου

Το ρολόγια δεν είναι διόλου κακή επιλογή, όσον αφορά για τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις στο υπόλοιπό σου στυλ. Επέλεγε σωστά!

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής ρολογιών SEIKO είναι παγκοσμίως γνωστός για τα ποιοτικά και στιλάτα ρολόγια που σχεδιάζει και παράγει.

Η εταιρεία αρχικά είχε εστιάσει στην αντοχή και στις ευανάγνωστες ενδείξεις με τελικούς αποδέκτες κυρίως τους επαγγελματίες δύτες, με μοντέλα που έγιναν κλασσικά, όπως το Tuna Can, το Samurai και το Turtle.

Αυτά τα θρυλικά πλέον ρολόγια αποτέλεσαν την βάση για την νέα σειρά Prospex. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να πούμε ότι τα ρολόγια Prospex αντιπροσωπεύουν τις αξίες και  την ταυτότητα της εταιρείας.

Tuna Can

Ιδιαίτερα το Tuna Can, το οποίο έμοιαζε με κονσέρβα τόνου, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια της SEIKO. Παρόλο που μπορεί να φορεθεί σαν καθημερινό ρολόι, είναι ιδανικό και για τα μεγάλα βάθη. Αυτή την λογική υιοθέτησε η SEIKO και στην σειρά Prospex. Φτιάχνοντας ρολόγια ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες και παράλληλα κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Όπως είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη του ο Eric Hofmann, αντιπρόεδρος της SEIKO USA τα ρολόγια αυτά ήταν τόσο ισχυρά που έμοιαζαν να αντέχουν ακόμη και αν τα πατήσει ένα άρμα μάχης.

Το ρολόι είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το προσωπικό σου στιλ. Δες στο βίντεο του Θέμη, τι άλλο μπορεί να καθορίσει το στιλ σου.

Τι Καθορίζει Το Προσωπικό Σου Στυλ!

Τα Χαρακτηριστικά της Σειράς Prospex StreetΤο ρολόγια δεν είναι διόλου κακή επιλογή, όσον αφορά για τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις στο υπόλοιπό σου στυλ. Επέλεγε σωστά!

Η τελευταία σειρά με το όνομα Prospex Street Series αποτελεί έναν συνδυασμό του γνωστού και πετυχημένου old-school σχεδιασμού με σύγχρονα υλικά.

Η σειρά Street αποτελείται από τρία μοντέλα με διαφορετικούς χρωματισμούς. Συγκεκριμένα,σε μπλε με τον κωδικό SNEE533, σε πράσινο το SNE535 και σε γκρι το SNE537.

Τα τρία ρολόγια της σειράς Prospex ξεχωρίζουν με τον σχεδιασμό και τα χρώματα τους και είναι πολύ άνετα (το λουράκι τους είναι επίσης πολύ βολικό και η υφή του είναι εντυπωσιακή).

Το ελκυστικό τους στιλ δεν είναι όμως το μόνο θετικό χαρακτηριστικό τους.

Η σειρά Prospex Street βασίζεται στο μοντέλο Tuna, σε λίγο μικρότερο μέγεθος, Baby Tuna, όπως το αποκαλούν οι φίλοι της εταιρείας. Έρχεται με μια πλήρη σειρά ποιοτικών χαρακτηριστικών, όπως το Solar Diver, περιστρεφόμενη στεφάνη και LumiBrite δείκτες.

Χρησιμότητα των χαρακτηριστικών

Οι αριθμοί και οι ενδείξεις είναι εύκολο να διαβαστούν και έχουν το απαιτούμενο βάθος χάρη στο LumiBrite. Αυτό κάνει τους δείκτες να φωσφορίζουν αρκετά και να είναι ευανάγνωστοι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και στο σκοτάδι.

Ο μηχανισμός του είναι ο δοκιμασμένος V157 Solar Quartz που έχει αποδειχτεί πρακτικός και αξιόπιστος.

Παίρνει την ενέργεια του από τον ήλιο και έτσι δεν χρειάζεται μπαταρίες για να λειτουργήσει. Όταν φορτιστεί πλήρως μπορεί να λειτουργεί χωρίς να εκτεθεί σε φως για 10 ολόκληρους μήνες.

Το ρολόι είναι επίσης αδιάβροχο έως τα 200 μέτρα και ακολουθεί τα πρότυπα ISO για τις καταδύσεις και άλλες δραστηριότητες στο νερό που σημαίνει ότι τα ρολόγια της καινούριας σειράς Prospex Street είναι αξιόπιστα και κατάλληλα για καταδύσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Ένα καλό ρολόι μπορεί να είναι απωθημένο για κάποιους άντρες. Τσέκαρε στο βίντεο που ακολουθεί το επεισόδιο του Apla+Andrika, στο οποίο συζητάμε για τα αντρικά απωθημένα.

Ανδρικά Απωθημένα - Apla + Andrika #015

Αστικό και Περιπετειώδες ΤαυτόχροναΤο ρολόγια δεν είναι διόλου κακή επιλογή, όσον αφορά για τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις στο υπόλοιπό σου στυλ. Επέλεγε σωστά!

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της SEIKO κατάφεραν να ενσωματώσουν στα ρολόγια Prospex όλα εκείνα τα δυνατά χαρακτηριστικά που έκαναν θρυλικές τις προηγούμενες σειρές. Έτσι, τα ρολόγια της σειράς Prospex Street μπορούν να φορεθούν στο αστικό περιβάλλον, σαν μια δυνατή προσθήκη στο στιλ σου. Επίσης, είναι κατάλληλα για πιο περιπετειώδεις συνθήκες, καθώς συνδυάζουν την πρακτικότητα με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό.

Ο σχεδιασμός των ρολογιών της σειράς τα κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Αυτό καθώς έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα SEIKO να ξεχωρίζει και σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου.

Με την σειρά Street η Seiko θέλει να εισάγει μια νέα αστική προσωπικότητα στα ρολόγια της και ανταγωνίζεται την αντίπαλο Casio στην κατηγορία του G-Shock. Αν συγκρίνουμε τους δύο ανταγωνιστές, θα λέγαμε ότι αν και οι δύο είναι άξιοι, η Street σειρά της Seiko είναι πιο ώριμη και στιλάτη.

Η τιμή λιανικής για τα ρολόγια Street ανέρχεται στα 400 ευρώ.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η σωστή επιλογή ρολογιού είναι ένας από τους τρόπους να βελτιώσεις το στυλ σου. Μάθε τους υπόλοιπους εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.