Τα πιο Εμφανή Σημάδια ότι μια Γυναίκα σε Θέλει

Όταν μια γυναίκα σε θέλει, υπάρχουν σημάδια. Σημασία έχει όμως να μπορείς να τα αναγνωρίσεις. Μάθε περισσότερα στο σημερινό άρθρο!

Πως θα Καταλάβεις Ότι Μια Γυναίκα Σε Θέλει

Οι γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν πολύ ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας.

Επικοινωνούν πολύ διαφορετικά απ’ ότι οι άντρες, με αποτέλεσμα να μας φαίνονται ιδιαίτερα περίπλοκες και να μην αντιλαμβανόμαστε στις περισσότερες περιπτώσεις το τι θέλουν από εμάς.

Παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές εκείνες κάνουν εμφανή προσπάθειες να μας περάσουν το μήνυμα που θέλουν, και να μας στείλουν συγκεκριμένα σημάδια. Απλά εμείς δεν είμαστε και πολύ καλοί μεταφραστές των σημαδιών αυτών.

Το αποτέλεσμα είναι να κολλάμε σε επικοινωνιακά θέματα, και να μην αντιλαμβανόμαστε ο ένας τον άλλον.

φλερτ

Από την πλευρά τους, αυτές νομίζουν ότι μας έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους. Από την πλευρά μας, εμείς δεν τις καταλαβαίνουμε και νομίζουμε ότι είναι πολύπλοκες και δεν εκφράζουν ξεκάθαρα αυτά που θέλουν.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Παρακάτω ακολουθούν τα 6 πιο εμφανή σημάδια ότι μια γυναίκα σε θέλει, της αρέσεις, και θέλει να προχωρήσει ερωτικά μαζί σου.

#1. Η Γυναίκα Που Ενδιαφέρεται Για Σένα Μιλάει Για Εσένα Στις Φίλες Της

Όταν μια γυναίκα σε θέλει, θα μιλάει για εσένα στις φίλες της. Και μάλιστα ΠΟΛΎ !

Θα τους λέει κάθε νέα εξέλιξη στην μεταξύ σας σχέση, και θα τους εκφράζει τα συναισθήματά της για εσένα σε πολύ συχνό επίπεδο.

Και η ερώτηση είναι, πώς θα το ξέρεις εσύ αυτό;

Νο1: Θα στο λέει η ίδια.

οι γυναίκες μιλάνε με τις φίλες τους

Πολλές γυναίκες το αναφέρουν ασυνείδητα αυτό, το ότι δηλαδή μιλάνε στις φίλες τους για τον άντρα που τους αρέσει. Μπορεί να σου πει: «Έλεγα στην κολλητή μου αυτό που είπες προχτές, και της φάνηκε πολύ αστείο».

Για περισσότερες πληροφορίες και προσεγγίσεις του θέματος, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο βίντεο του Χρήστου.

Δεν χρειάζεται να την ρωτήσεις. Είναι πολύ πιθανό να στο αναφέρει μόνη της.

Νο2: Οι αντιδράσεις που έχουν οι φίλες της απέναντί σου θα είναι ιδιαίτερα θερμές.

Όταν μια γυναίκα μιλάει θετικά για εσένα στις φίλες της, οι αντιδράσεις τους θα είναι εξίσου θετικές απέναντί σου. Μπορεί να σου χαμογελάνε πολύ, να σου κάνουν θετικά σχόλια, και γενικότερα να σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι κάποιο ιδιαίτερο άτομο.

Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα πάνω στην συζήτηση να σου πουν ότι η γυναίκα που σε ενδιαφέρει τους έχει πει για σένα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όταν μια γυναίκα μιλάει για εσένα στις φίλες της, το πιο πιθανό είναι ότι σε θέλει.

#2. Μια Γυναίκα Που Όταν Λέει Κάτι, Σε Κοιτάει Για Να Δει Την Αντίδρασή Σου

μια γυναίκα που σου λέει κάτι

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό αλλά σημαντικό σημάδι ότι μια γυναίκα σε θέλει.

Όταν αρέσεις σε μια γυναίκα, είναι λογικό να την ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου.

Επομένως, πολύ συχνά, όταν λέει κάτι, θα σε κοιτάει για να δει τις αντιδράσεις σου.

Αν πει κάτι αστείο, μπορεί να σε κοιτάξει αμέσως για να δει αν γέλασες.

Αν πει κάτι που είναι κάπως αμφίβολο, ενδέχεται να σε κοιτάξει για να δει αν εγκρίνεις αυτό που είπε.

Όπως και να έχει, μια γυναίκα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στην γνώμη κάποιου που της αρέσει και τον θέλει. Ψάξε για αυτό το πολύ σημαντικό σημάδι. Ίσως σου λύσει έναν πολύ βασικό γρίφο !

Πριν συνεχίσεις, υπάρχει πάντα σοβαρό ενδεχόμενο να της αρέσει η προσοχή που της δίνεις λίγο παραπάνω από ότι εσύ ο ίδιος. Μάθε πως να κινηθείς σε μια τέτοια περίπτωση.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις άλλους 4 τρόπους για να καταλάβεις αν σε θέλει.

#3. Αποφεύγει Να Μιλάει Μπροστά Σου Σε Άλλους Άντρες

Αυτό είναι από τα SOS. Θα είναι πάρα πολύ προσεκτική στο αν και πως μιλάει σε άλλους άντρες όταν είσαι μπροστά.

Το πιο πιθανό είναι να ντρέπεται να μιλήσει σε άλλους άντρες όταν είστε μαζί, ή, ακόμα πιο σημαντικό, να μην θέλει να σε αποθαρρύνει.

Παρατήρησέ την λίγο.

Μήπως την βλέπεις αρκετά μαζεμένη όταν της μιλάει κάποιος άλλος;

ενδιαφέρεται για σένα

Μήπως βλέπεις ότι γενικά κάνει πολύ σύντομες συζητήσεις με άλλους άντρες όταν είστε μαζί;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το πιο πιθανό είναι ότι σε θέλει.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να σε αποθαρρύνει ή να πιστέψεις ότι της αρέσει κάποιος άλλος εάν της αρέσεις.

#4. Γελάει Με Ό,τι Λες- Ακόμα Κι Αν Δεν Είναι Τόσο Αστείο, Και Σου Χαμογελάει Συχνά

Άλλο ένα πολύ σημαντικό σημάδι συμπεριφοράς μιας γυναίκας είναι οι αντιδράσεις που έχει απέναντί σου, και συγκεκριμένα το πόσο συχνά σου χαμογελάει ή γελάει με αυτά που λες.

Εάν σε θέλει, το πιο πιθανό είναι να γελάει συνέχεια με τα αστεία σου, ή ακόμα κι όταν δεν λες κάτι αστείο, και να χαμογελάει την περισσότερη ώρα της συζήτησής σας.

η γυναίκα σου χαμογελάει

Αυτό συμβαίνει γιατί νιώθει θετικά απέναντί σου, καθώς επίσης και γιατί θέλει να ενθαρρύνει το να συνεχίσετε να είστε μαζί.

Επιπλέον, όταν μας αρέσει κάποιος, ανεβαίνει σε υποσυνείδητο επίπεδο κάθε τι που κάνει, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε αστεία ακόμα και πράγματα που δεν είναι.

Εάν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο, έχε στο νου σου ότι το πιο πιθανό είναι ότι σε θέλει.

#5. Όταν Μια Γυναίκα Σου Αφήνει Υπονοούμενα Ότι Είναι Διαθέσιμη

υποννοεί ότι είναι διαθέσιμη

Οι γυναίκες συνήθως θα πουν αυτό που θέλουν, αλλά θα το πουν έμμεσα.

Μπορεί να είναι κάτι όπως: «Ψάχνω κάποιον να με κάνει να νιώθω όμορφα», ή «Έχω αρκετό καιρό να βρω κάποιον που μου αρέσει».

Αυτό που θέλει να σου πει με αυτές τις προτάσεις είναι το εξής: «Είμαι διαθέσιμη, σε θέλω, και θα ήθελα να δοκιμάσω να προχωρήσω μαζί σου».

Το μόνο δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι να αντιληφθείς αυτές τις φράσεις που σου λέει έμμεσα, και να τις μεταφράσεις στην δική σου γλώσσα.

Εάν το καταφέρεις αυτό, έχεις μπει σε έναν τελείως καινούριο κόσμο.

#6. Επιδιώκει Να Βρίσκεστε Μόνοι Σας

μόνος με μια γυναίκα

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό: Έχεις δει τους φίλους της να απομακρύνονται και να βρίσκουν χαζές δικαιολογίες για να μείνετε μόνοι σας;

Μήπως στο προτείνει η ίδια, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος;

Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ελάχιστες γυναίκες θα επιδιώξουν φανερά να μείνουν μόνες τους με κάποιον άντρα εάν δεν είναι σίγουρες ότι τους αρέσει.

Αυτό είναι ένα πολύ ξεκάθαρο σημάδι ότι σε θέλει, καθώς ουσιαστικά επιδιώκει να είστε οι δύο σας, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα και να προχωρήσετε σε ραντεβού ή σχέση.

Πριν κλείσουμε, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο για να έχεια μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τα σημάδια ότι ελκύεις μια γυναίκα.

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο περίπλοκες όσο φαίνονται. Απλά έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Το ζητούμενο είναι εσύ, και κάθε άντρας που δυσκολεύετε, να μάθει σταδιακά να αποκωδικοποιεί τα σημάδια που του στέλνουν οι γυναίκες, ώστε να είναι πιο άνετος και ήρεμος.

Ψάξε για τα παραπάνω σημάδια συμπεριφοράς στην γυναίκα που θες να έλξεις. Αν βρεις έστω και ένα από αυτά, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Θέλεις να βελτιώσεις την ικανότητά σου να φλερτάρεις αλλά δεν ξέρεις πώς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.