Τα πιο Μοδάτα Ανδρικά Κουρέματα για το 2018

Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό μέρος της εικόνας σου και υπάρχουν πολλά ανδρικά κουρέματα για να επιλέξεις. Και ναι, τα μαλλιά σου μπορούν να πουν πολλά για την προσωπικότητα σου.

Διαλέγοντας ένα από τα μοδάτα ανδρικά κουρέματα που προτείνουμε παρακάτω, θα μεταμορφώσεις το στυλ σου και θα ανανεωθείς. Ο κομμωτής σου ή ο μπαρμπέρης θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να βρεις ποιο από τα κουρέματα ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπο σου. Είναι επίσης σημαντικό να βρεις από μόνος σου, τι είναι αυτό που καθορίζει το προσωπικό σου στυλ, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί:

#1. Undercut – Το Μοντέρνο Κούρεμα

Το undercut συνδυάζει κοντά και μακριά ανδρικά κουρέματα. Το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι πολύ κοντά κουρεμένα ενώ τα πάνω είναι μακριά και με φορά προς τα πίσω ή την μια πλευρά.

Είναι από τα πιο εύκολα και γρήγορα κουρέματα και μπορείς να το διατηρήσεις με λίγο τζελ.

Το κούρεμα αυτό ξεκίνησε από την εργατική τάξη στις αρχές του 1900, οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνουν στον μπαρμπέρη.

Όμως, τελευταία έγινε μόδα και πολλοί άντρες πειραματίστηκαν με αυτό το κούρεμα. Διασημότητες όπως ο David Beckham υιοθέτησαν το συγκεκριμένο κούρεμα και έτσι έχει γίνει μόδα και έχει μεγάλη απήχηση.

#2. Το Κούρεμα του Elvis

Το κούρεμα του Elvis είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά ανδρικά κουρέματα και προσδίδει όγκο στα μαλλιά ενός άντρα.

Τα πλαϊνά είναι κομμένα ελαφρώς πιο κοντά και τα πάνω είναι χτενισμένα μπροστά, με εξαίρεση το μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Οι τούφες είναι ασύμμετρα χτενισμένες και θα χρειαστείς κερί για να τις διατηρήσεις έτσι.

Το κούρεμα του Elvis ήταν στις δόξες του την εποχή του rock n roll, αλλά είναι στην μόδα ακόμη και σήμερα. Οι άνθρωποι το βλέπουν σαν ένα πιο επαναστατικό κουρέματό και το ατημέλητο look είναι κάτι που αρέσει στις γυναίκες.

#3. Το Κλασσικό Crew Cut

Τα ανδρικά κουρέματα τύπου crew cut είναι πάντοτε στην μόδα και παρέχουν μεγάλη ευελιξία, μιας και μπορούν να είναι αρκετά κοντά έως και μετρίου μήκους. Τα μαλλιά στην πάνω πλευρά είναι όρθια και μπορείς να προσθέσεις τζελ ή κερί για να τα κάνεις καρφάκια.

Το θετικό είναι ότι το crew cut είναι από εκείνα τα κουρέματα που δεν χρειάζονται συντήρηση και τακτικές επισκέψεις στον κουρέα.

Οι γυναίκες το βρίσκουν ελκυστικό, ιδιαίτερα αν ο άντρας φοράει και ένα εκπληκτικό κοστούμι.

#4. Το Στρατιωτικό Κούρεμα
Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Σε αυτό το κούρεμα τα μαλλιά είναι πολύ κοντά καθ’ όλο το μήκος τους με τα πλαϊνά ελαφρώς πιο κοντά, ώστε να φαίνεται ένα «σβήσιμο».

Από όλα τα ανδρικά κουρέματα, η διατήρηση του στρατιωτικού κουρέματος είναι η απλούστερη, αφού δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο, πέραν του τακτικού λουσίματος.

Το στρατιωτικό κούρεμα δείχνει πειθαρχία και αρρενωπότητα. Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι στρατιωτικός για να έχεις το συγκεκριμένο κούρεμα και να σου ταιριάζει. Οι γυναίκες ανταποκρίνονται θετικά στο στρατιωτικό κούρεμα, βλέποντας την κυριαρχική εικόνα ενός αρρενωπού άντρα.

#5. Το Επαγγελματικό Κούρεμα με Χωρίστρα στο Πλάι
Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Αυτό είναι ένα από τα ανδρικά κουρέματα που μπορείς να υιοθετήσεις αν έχεις αραιωμένα τμήματα.

Τα πλαϊνά κόβονται αρκετά κοντά και τα μαλλιά που είναι πάνω μένουν πιο μακριά και γίνονται χωρίστρα αριστερά ή δεξιά.

Φυσικά, μπορείς να κάνεις αυτό το κούρεμα χωρίς να θέλεις να κρύψεις κάποιο αραιό κομμάτι. Με ένα καλό τζελ θα καταφέρεις να κρατήσεις τα μαλλιά όπως τα θέλεις και να δείχνουν υπέροχα.

Αυτό το στυλ είναι μοδάτο και θα δεις μοντέλα να έχουν έτσι τα μαλλιά τους σε επιδείξεις αντρικής μόδας. Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο που έχουν έτσι τα μαλλιά τους διασημότητες, όπως ο George Clooney ή ο Leonardo di Caprio.

Ακόμη, είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει πάρα πολύ, σε απασχολημένους άντρες που ντύνονται με κοστούμι στον χώρο εργασίας τους. Θα θυμάσαι τους χαρακτήρες του Mad Men, που είναι μια από τις αγαπημένες μας σειρές, και το πόσο στιλάτοι έδειχναν.

Αν τώρα θέλεις περισσότερες προτάσεις για σειρές και ταινίες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το βίντεο της εκπομπής μας Apla+Andrika:

Το Επαγγελματικό Κούρεμα είναι από εκείνα τα κουρέματα που μοιάζουν φυσικά και δεν θα σε κάνουν να δείχνεις σαν να προσπαθείς πάρα πολύ.

#6. Το Ανακατεμένο
Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Στα αντρικά κουρέματα υπάρχει χώρος για μαλλιά που μοιάζουν σαν να μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι.

Για να κάνεις αυτό το κούρεμα, τα μαλλιά πρέπει να είναι μεσαίου μήκους με τα πλαϊνά ελαφρώς τριμαρισμένα.

Αυτό είναι ένα δημοφιλές στυλ που απεικονίζει μια επαναστατική προσωπικότητα. Είναι νεανικό και ελκυστικό κούρεμα που βγάζει μια αύρα «κακού παιδιού».

#7. Το Χαμηλό ή Κανονικό Σβήσιμο
Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Αυτό είναι από τα δημοφιλέστερα ανδρικά κουρέματα, ειδικά για άντρες με σγουρά μαλλιά και είναι μια εναλλακτική λύση για το crew cut.

Τα μαλλιά είναι κουρεμένα κοντά και κάνουν ένα σβήσιμο χαμηλά ή ψηλότερα. Αυτό το κούρεμα είναι αρρενωπό και το προτιμούν πολλοί παίκτες του μπάσκετ και άλλες διασημότητες.

#8. Το Ξυρισμένο Κεφάλι

Αν έχεις πρόβλημα τριχόπτωσης ή έντονης αραίωσης και φαλάκρας, τότε το ξυρισμένο κεφάλι είναι από τα πιο ιδανικά ανδρικά κουρέματα για να επιλέξεις. Δείχνει καθαρό όλη την ώρα και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό ενυδατικό προϊόν – conditioner.

Είναι απλό σαν στυλ και δεν χρειάζεται κάποια άλλη περιποίηση. Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood, και όχι μόνο, είχαν ξυρισμένο κεφάλι και αυτό είναι κάτι πολύ αρρενωπό και cool, που δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση, έχοντας μετατρέψει ένα θεωρητικό μειονέκτημα, σε ελκυστικό πλεονέκτημα.

#9. Το Tapered Κούρεμα
Αν θέλεις να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο μοδάτα κουρέματα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Αυτό είναι ένα από τα ανδρικά κουρέματα που αποτελούν τάση στο αντρικό κούρεμα για αυτή την χρονιά. Το καλό με αυτό το κούρεμα είναι ότι ταιριάζει σε κάθε περίπτωση και σε κάθε ντύσιμο.

Επίσης, ταιριάζει με κάθε τύπο μαλλιών, είτε είναι σγουρά, είτε είναι ίσια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις ήδη αρκετά μακριά μαλλιά , ώστε να χτενίζονται προς τα πίσω.

Η ιδέα είναι ότι τα μαλλιά πάνω πρέπει να είναι μακρύτερα από τα πιο κάτω. Έτσι μπορείς να τα χωρίσεις όπως εσύ θέλεις ή να τα κάνεις χωρίστρα ή να καλύψεις πιθανές περιοχές αραίωσης.

#10. Το Tapered Κούρεμα με Σβήσιμο στον Σβέρκο

Αυτό το κούρεμα είναι μια διαφορετική ποικιλία του προηγούμενου. Η φιλοσοφία είναι η ίδια με την διαφορά ότι τα μαλλιά είναι πιο κοντά στο σβέρκο. Αυτό το κούρεμα μοιάζει περισσότερο δομημένο και καθημερινό, παραμένει όμως έξυπνο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.

Ο βαθμός του σβησίματος και το μήκος είναι κάτι που θα σου προτείνει ο κουρέας σου, αν δεν είσαι πολύ σίγουρος, επειδή το κούρεμα δείχνει διαφορετικά σε κάθε πρόσωπο και ίσως να απέχει αρκετά σε εσένα, σε σχέση με αυτό που βλέπεις σε κάποια φωτογραφία.

Αν θέλεις το πάνω μέρος να δείχνει πιο σγουρό, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο ειδικό προϊόν με θαλασσινό αλάτι, το οποίο θα συμβάλλει στην δημιουργία μικρών μπουκλών.

#11. Το Sweep Back

Το sweep back είναι ένα από τα ανδρικά κουρέματα που παρόλο που δεν είναι κάτι καινούριο, παραμένει διαχρονικό και μοδάτο. Είναι ιδανικό κούρεμα τόσο για ίσια, όσο και για σγουρά μαλλιά και ήταν πολύ της μόδας στα 90s.

Το σημαντικό είναι η κάθε πλευρά να έχει το σωστό μήκος, ούτως ώστε να ταιριάζει με το πρόσωπο σου. Το καλό είναι ότι αυτό το κούρεμα διατηρείται εύκολα, αν και δεν του φαίνεται. Αρκεί μια καλή χτένα και η ικανότητα δίνεις σχήμα στα μαλλιά με τα δάχτυλα σου.

Οι γυναίκες το λατρεύουν και σίγουρα θα τις δεις να προσπαθούν να αγγίξουν τα μαλλιά σου, αν κάνεις αυτό το κούρεμα.

Επομένως, αν έχασες την έμπνευση σου ή αν ψάχνεις μοδάτα κουρέματα για να ανανεώσεις το look σου, αυτά τα κουρέματα θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς. Όποιο από τα κουρέματα και αν επιλέξεις, μην παραβλέψεις την σωστή περιποίηση των μαλλιών σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια αλλαγή στην ζωή σου, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.