Τα πιο Συχνά Πράγματα που θα Κοιτάξει μια Γυναίκα στο Πρώτο Ραντεβού

Τι Παρατηρεί Μια Γυναίκα στο Πρώτο Ραντεβού

Σκέψου ένα σενάριο για το πρώτο ραντεβού. Την έχεις προσεγγίσει. Την φλερτάρεις εδώ και ώρα και τελικά ανταλλάζετε τηλέφωνα. Όταν την παίρνεις τηλέφωνο της λες ότι θέλεις να την δεις και της ζητάς να βγείτε ραντεβού. Εκείνη αντιδράει πολύ θετικά σε αυτό και κανονίζετε να βρεθείτε σε δύο μέρες.

Όταν φτάνει τελικά εκείνη η μέρα νιώθεις χαρά, αγωνία, ενθουσιασμό και λίγο άγχος. Σου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη γυναίκα και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ θετικό από όλο αυτό. Δεν κάνεις συχνά κίνηση οπότε για εσένα είναι σημαντικό  να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Αφού ετοιμάζεσαι πας και την βρίσκεις. Είναι πανέμορφη και φαίνεται να χάρηκε που σε είδε. Κάθεστε για ποτό και ξεκινάτε να μιλάτε. Την ακούς προσεκτικά, λες κάποια πράγματα για εσένα και σε κάποια στιγμή της κάνεις ένα αστείο  με το οποίο ξεκαρδίζεται.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι. Καθώς η ώρα κυλάει η έλξη δείχνει να ανεβαίνει. Την έχεις αγγίξει δυο-τρεις φορές και δεν φάνηκε να ενοχλείται. Προς το τέλος, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή που σε κοιτούσε πολύ έντονα, έκανες την κίνηση να την φιλήσεις.

Γυρνώντας σπίτι σου ήσουν ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Είχε πάει καλύτερα απ’ ότι περίμενες. Ίσως αυτή να ήταν η αρχή μιας σχέσης ή ενός πολύ έντονου φλερτ.

Όμως !

Την άλλη ημέρα επικοινωνείς ξανά μαζί της. Βασικά, την παίρνεις τηλέφωνο. Εκείνη δεν απαντάει. Αναστατώνεσαι λίγο αλλά λες ότι μπορεί να ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού. Της στέλνεις μήνυμα. Τίποτα.

Την ξαναπαίρνεις το βράδυ. Καμία απάντηση.

Αυτό συνεχίζεται για τρεις μέρες. Μέχρι που την τρίτη μέρα σου στέλνει ένα τυπικότατο μήνυμα στο οποίο σου ζητάει συγγνώμη που χάθηκε αλλά έχουν συμβεί κάποια πράγματα τώρα στη ζωή της και δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. “Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω” και τα συνηθισμένα.

Και είναι η τρίτη φορά που σου συμβαίνει αυτό μέσα σε τρεις μήνες.

Τι Πήγε Λάθος;

Μήπως έκανες κάποιος λάθος εσύ; Μήπως δεν συμπεριφέρθηκες με ελκυστικό τρόπο; Δες το παρακάτω βίντεο του Χρήστου και ανακάλυψε τα λάθη που κάνει ένας άντρας και δεν δημιουργεί έλξη.

Έχω βγει αρκετά ραντεβού στη ζωή μου όπως όλοι άλλωστε. Ωστόσο, μου πήρε περίπου τρία χρόνια να κατανοήσω και να αναλύσω τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να εξαφανίζεται μετά το πρώτο ραντεβού και τι είναι αυτό που την κάνει να ανυπομονεί για το δεύτερο.

Ξέρω ότι έχουμε τις ίδιες απορίες.

Από τι έλκεται μια γυναίκα σε ένα ραντεβού και της μειώνει την έλξη προς έναν άντρα; Γιατί κάποιες γυναίκες συμπεριφέρονται θετικά  σε κάποιους άντρες ενώ σε κάποιους άλλους όχι; Και τελικά, τι κοιτάει μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού;

Αυτές τις τρεις απορίες είχα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και στο τελευταίο ραντεβού που βγήκα με έναν άντρα που με προσέγγισε κατάφερα να τις λύσω.

Γιατί; Γιατί μου δημιουργούσε έλξη και άρχισα να βλέπω πιο ξεκάθαρα τους λόγους που συνέβαινε αυτό.

πρώτο ραντεβού

Το παιχνίδι της έλξης δεν είναι τόσο περίπλοκο και δύσκολο όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Είναι περισσότερο ένα ταξίδι με τον εαυτό μας και ένα μονοπάτι προς νέες εμπειρίες. Το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξής μας και είναι κρίμα να το βγάζουμε βίαια από τη ζωή μας επειδή έχουμε βιώσει την απόρριψη.

Είναι απαραίτητο να το κατανοήσεις αυτό πριν συνεχίσεις να διαβάζεις.

Και ο λόγος είναι απλός: όσο πιστεύεις ότι το να δημιουργήσει ένας άντρας έλξη σε μια γυναίκα είναι εξαιρετικά σπάνιο ή δύσκολο ή προνόμιο των λίγων τόσο θα εμποδίζεις τον εαυτό σου να κερδίζει έδαφος στο πρώτο ραντεβού.

Ως γυναίκα αντιμετωπίζω την ίδια απόρριψη όταν φλερτάρω και τα ίδια εμπόδια με κάθε άλλον άνθρωπο. Δεν εξαιρείται ο γυναικείος πληθυσμός από την απόρριψη και τον πόνο της απώλειας. Μέσα από την απόρριψη και τον χωρισμό έχω μάθει τα πιο σημαντικά μαθήματα και έχω εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Τι Σχέση Έχει Όμως Η Απόρριψη Με Το Πρώτο Ραντεβού;

Για εμένα τεράστια. Μετά από εκείνο το ραντεβού είχα την εξής απορία: γιατί απέρριψα τον άντρα με τον οποίο είχα βγει ραντεβού μόλις μια μέρα πριν και όχι τον άντρα που βγήκα εκείνη τη μέρα; Τι διαφορετικό είχε πραγματικά ο ένας από τον άλλον; Και γιατί πέρασα τόσο καλά στο ραντεβού που βγήκα σήμερα σε σχέση με το χτεσινό;

ραντεβού

Τελικά, Τι Κοιτάει Μια Γυναίκα Στο Πρώτο Ραντεβού;

Θα καταλάβεις διαβάζοντας τις επόμενες γραμμές.

#1. Θετικά Συναισθήματα Και Θετικές Συζητήσεις.

Καταρχάς, από τη δική μου εμπειρία μια γυναίκα η οποία ετοιμάζεται περίπου τρεις με τέσσερις ώρες πριν βγει το πρώτο της ραντεβού με έναν άντρα έχει και κάποιες συγκεκριμένες προσδοκίες από το συγκεκριμένο αρσενικό. Η πρώτη και πρωταρχική είναι να περάσει καλά. Τη σχέση σου με τη γυναίκα την καθορίζει σε τεράστιο βαθμό η συναισθηματική σου κατάσταση.

Εάν με κάνεις να γελάσω και να διασκεδάσω μου δημιουργείς ευχάριστα και θετικά συναισθήματα και θέλω να σε ξαναδώ. Εάν ωστόσο συζητάμε διαρκώς για αρνητικές καταστάσεις και προβλήματα είναι επόμενο να πέσει η ενέργεια της συζήτησης και όταν φύγω να νιώθω χειρότερα απ’ ότι ήρθα.

#2. Το Εάν Έχει Κριτήρια Ο Συγκεκριμένος Άντρας Και Το Εάν Είναι Υψηλά Ή Χαμηλά.

Οκ, εγώ έχω κάποιες προσδοκίες, εσύ;

Α) Εάν βγω με κάποιον που από τα λόγια του κα τη συνολική συμπεριφορά του μου δείχνει ότι δεν έχει κριτήρια και θα φλέρταρε την οποιαδήποτε γυναίκα αμέσως πέφτει η έλξη και ακολουθεί η απόρριψη. Η έλξη είναι μια διαδικασία κατά την οποία πρέπει να νιώθει και η γυναίκα ότι ο άντρας που έχει απέναντί της είναι πρόκληση.

Β) Εάν δεν συμβαίνει αυτό και ο άντρας δεν έχει κριτήρια και δεν βάζει όρια στις σχέσεις του με τις γυναίκες τότε αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαμηλή αξία.

Με πιο απλά λόγια: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λες σε όλα ναι στο πρώτο σας ραντεβού !  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να της δείχνεις ότι την θέλεις πριν ακόμα την γνωρίσεις. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχει μόνο εκείνη προσδοκίες και κριτήρια και να περιμένει από εσένα τα πάντα.

Θέσε κριτήρια και όρια. Δείξτης ότι έχεις επιλογές και ότι δεν έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη γυναίκα αλλά έχεις επιλέξει να γνωριστείτε καλύτερα γιατί σου άρεσε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι αγενής. Σημαίνει ότι κατανοείτε και οι δύο ότι έχετε το δικαίωμα να απορρίψετε το άλλο άτομο ή να το αποδεχτείτε γιατί παίζετε με ίσους όρους.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για το αν απορρίπτουν οι άντρες ή όχι. Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζαμε τελικά;

Και με αυτό περνάμε στο επόμενο σημαντικό στοιχείο που κοιτάει μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού.

Καλοί Τρόποι, Ευγένεια Και Σεβασμός.

Κι εδώ θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό για αυτό δώσε προσοχή: ο σεβασμός έρχεται και από τις δύο πλευρές. Εάν η γυναίκα με την οποία έχεις βγει ραντεβού είναι αγενής καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της.

Εάν αντίθετα εσύ είσαι αγενής ή προσβλητικός, είναι λογικό να μην ασχοληθεί εκείνη.

Η ευγένεια είναι ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Η Εύγένεια Σου Μπορεί Να Καθορίσει Το Πρώτο Ραντεβού

Πρωτοβουλίες, Αποφασιστικότητα, Θάρρος, Δυναμισμός.

– Που θα πάμε;

– Όπου θέλεις.

«Κατάλαβα…», σκέφτομαι. «Έχουμε θέμα στη λήψη αποφάσεων.»

Επειδή από μια τέτοια φράση μπορείς να καταλάβεις πολλά, για εμένα το να μπορεί ένας άντρας να αποφασίσει το που θα πάμε ή γενικότερα να πάρει τις πιο μικρές και φαινομενικά ασήμαντες αποφάσεις δείχνει ότι: αναλαμβάνει ευθύνες, παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις, είναι δυναμικός και έχει άποψη.

Δε σημαίνει φυσικά ότι θα τον απορρίψω επειδή δεν σκέφτηκε το που να πάμε. Αλλά εάν αυτό συνεχιστεί όλο το βράδυ τότε σίγουρα σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Έχει αξία και προσδίδει αξία και σε εμένα.

Αυτό που ουσιαστικά με καίει να μάθω και να διαπιστώσω ως γυναίκα στο πρώτο ραντεβού είναι πόση αξία έχει ο άντρας που συναναστρέφομαι και πόση αξία προσδίδει στους γύρω του. Εάν έχει μεγάλη αξία σαν άνθρωπος και είναι ισχυρό αρσενικό θα έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και κυρίως θα κοιτάει κι εκείνος αντίστοιχα σε εμένα το εάν έχω υψηλή αξία ή όχι.

Θα μου δημιουργεί μια αίσθηση ότι θέλω να τον κερδίσω. Ότι είναι πρόκληση και ότι έχει επιλογές. Ότι θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε αλλού εκείνο το βράδυ αλλά επέλεξε να βγει μαζί μου.

Έτσι είναι πολύ πιο απίθανο να τον απορρίψω την επόμενη μέρα. Η απόρριψη είναι η συνέπεια της έλλειψης των αρρενωπών χαρακτηριστικών που χρειάζεται μια γυναίκα για να νιώθει ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα.

Το παιχνίδι της έλξης και της απόρριψης, κατά τη δική μου οπτική γωνία, παίζεται και από τις δύο πλευρές. Το πρώτο ραντεβού δείχνει πολλά για την έκβαση της σχέσης. Πριν βγεις ραντεβού μαζί της θυμήσου ότι έχεις κι εσύ δικαίωμα να την απορρίψεις. Αυτό θα σου δημιουργήσει μια νοοτροπία αφθονίας και θα καταλάβεις ότι είστε ισότιμοι, ώστε την πρώτη φορά που θα βγείτε οι δυο σας να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και να το απολαύσεις στο έπακρο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρώτο ραντεβού, δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Μάθε πως να το αποκτήσεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.