Τα Σημάδια που θα σου Δώσει Όταν της Αρέσεις Πραγματικά

Δεν είναι πάντοτε ξεκάθαρο το αν της αρέσεις ή όχι. Πολλές φορές η ανικανότητά μας αυτή να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει, στοιχίζει.

Πως Θα Ξέρεις Ότι Της αρέσεις Πραγματικά

Για κάποιους είναι εύκολο να κρίνουν πότε αρέσουν πραγματικά σε μια γυναίκα. Για άλλους αυτό είναι πιο δύσκολο.

Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, εκπέμπουν μηνύματα τα οποία αν γνωρίζεις, θα καταλάβεις ότι της αρέσεις πραγματικά.

#1. Σου Μιλάειαν της αρέσεις θα σου μιλήσει

Υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας απλής συνομιλίας και μιας συνομιλίας με γυναίκα που της αρέσεις.

Αν ξεκινήσει και διατηρήσει η ίδια την συζήτηση είναι βέβαια ένα σημάδι ότι της αρέσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να έχουν οποιαδήποτε θεματολογία.

Όταν της αρέσεις, θα θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα, οπότε θα κάνει ερωτήσεις και θα δείχνει ενδιαφέρον για τα χόμπι, την δουλειά σου και τις άλλες ασχολίες σου.

#2. Γελάει Με Τα Αστεία Σου Γιατί Της Αρέσεις Πραγματικά

Το χιούμορ είναι κάτι ελκυστικό για τις γυναίκες. Αν της αρέσεις, θα την δεις να γελάει με τα αστεία σου και να είναι πιο ανοιχτή.

Ισχύει επίσης και το αντίθετο. Αν και εκείνη προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις, είναι καλό σημάδι ότι της αρέσεις.

Δες παρακάτω πως να έχεις την γυναίκα που σου αρέσει.

#3. Επιδιώκει Tην Οπτική Επαφή

Αρκετές γυναίκες αποφεύγουν να επιδιώκουν οπτική επαφή, ώστε να μην αποκαλυφθεί εύκολα ότι τους αρέσεις.

Γενικά, οι άνθρωποι διατηρούν οπτική επαφή με κάποιον για διάφορους λόγους. Είναι όμως αρκετά ασφαλές να πούμε ότι αν μια γυναίκα σε κοιτάζει στα μάτια, της αρέσεις.

Αν συζητάς μαζί της, το επίπεδο επαφής με τα μάτια, θα σου δείξει πόσο πολύ ενδιαφέρεται. Αν κοιτάζει συνεχώς αλλού ή κοιτάζει το κινητό της, τότε δεν της αρέσεις και τόσο. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από μέρους της.

#4. Σου Χαμογελάει Γιατί Της Αρέσεις Πραγματικά

της αρέσεις και σου χαμογελάει

Όταν η οπτική επαφή συνοδεύεται και με ένα αυθεντικό χαμόγελο, τότε της αρέσεις.

Κι όμως πολλοί άντρες, πιστεύουν ότι μια γυναίκα μπορεί να τους χαμογελά, απλά επειδή είναι πολύ φιλική, κάτι που σύμφωνα με τις μελέτες, τις περισσότερες φορές δεν ισχύει.

Μπορείς να τσεκάρεις το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, σχετικά με τη φιλία μεταξύ γυναικών και αντρών εδώ.

Ένας τρόπος να διαπιστώσεις αν το χαμόγελο δείχνει ότι πράγματι της αρέσεις είναι να προσέξεις αν το χαμόγελο είναι αυθεντικό ή αν μοιάζει σαν να είναι “στημένο”, όπως για παράδειγμα όταν βγάζουμε φωτογραφίες.

Το αυθεντικό χαμόγελο μοιάζει σαν να προέρχεται από τα μάτια, και έτσι μπορείς να το ξεχωρίσεις.

#5. Σημάδια Της Γλώσσας Του Σώματος

Μια γυναίκα που της αρέσεις μπορεί υποσυνείδητα να δείξει το ενδιαφέρον της με διάφορους ακόμη τρόπους, μέσω της γλώσσας του σώματος.

Μπορεί να γλείφει τα χείλη της ή να την δεις να χαϊδεύει τα μαλλιά της. Ακόμη η στάση του σώματος της και ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα πόδια της σε σχέση με εσένα, μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι της αρέσεις. Για παράδειγμα τα πόδια της δείχνουν προς εσένα, ακόμη και αν εκείνη κοιτάζει αλλού.

#6. Σε Αγγίζει Γιατί Της Αρέσεις Πραγματικά

Πολλές γυναίκες ακουμπούν τον ώμο ή τον αγκώνα του άντρα που τους αρέσει.

Το άγγιγμα είναι ένα δυνατό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις έλξη, και οι γυναίκες το χρησιμοποιούν εξίσου, για να σου δείξουν ότι τους αρέσεις.

Μπορεί να σε αγγίζει, όταν γελάει με κάποιο αστείο που είπες ή να σε αγγίζει για να σε πειράξει.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου με τα σημάδια που δείχνουν ότι την ελκύεις.

Ακόμη, αν κάθεστε δίπλα δίπλα και κάθεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα πόδια ή οι ώμοι σας να είναι σε επαφή, είναι καλό σημάδι.

Τέλος, ένα σημάδι ότι της αρέσεις μπορεί να είναι αν σε ένα μέρος με κόσμο περάσει μπροστά σου και σε αγγίξει “τυχαία”. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου.

#7. Σε Αναζητά Και Είναι Τριγύρω Γιατί Της Αρέσεις Πραγματικά

Σε ένα μέρος με αρκετό κόσμο, μπορεί η γυναίκα που της αρέσεις να σε αναζητά μέσα στο πλήθος, θα προσπαθήσει να δείξει το ενδιαφέρον με το βλέμμα της και θα κινείται κοντά σου, ώστε να τραβήξει την προσοχή σου και να σου δώσει το μήνυμα ότι είναι διαθέσιμη και περιμένει να την προσεγγίσεις.

#8. Το Σημάδι Του Χορού

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον χορό σαν εργαλείο, για να τραβήξουν την προσοχή. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι χορεύουν με αυτόν τον σκοπό.

Είναι κάτι αντίστοιχο με έναν άντρα που δείχνει την δύναμη του, τα ταλέντα ή τον πλούτο του.

Αν δεις μια γυναίκα να είναι η μοναδική στην παρέα της που χορεύει, σημαίνει ότι ψάχνει να τραβήξει το βλέμμα κάποιου. Αν λοιπόν δεις και άλλα από τα σημάδια ότι της αρέσεις σε συνδυασμό με αυτό, μάλλον πρέπει να κάνεις την κίνηση σου.

#9. Λέει Συχνά Το Όνομα Σου

λέει το όνομά σου

Αυτό είναι κλασσικό. Είναι δύσκολο να δώσουμε μια εξήγηση, αλλά όταν αρέσεις σε μια γυναίκα, της αρέσει να λέει το όνομα σου δυνατά!

Με αυτό τον τρόπο σου δείχνει τον ενθουσιασμό της.

Αν λοιπόν, όταν μιλάτε λέει συχνά το όνομα σου και αν μιλάει για εσένα στην παρέα της, αναφέροντας συνέχεια το όνομα σου είναι ένα σημάδι ότι της αρέσεις.

Γενικά, αν αντιληφθείς ότι μια γυναίκα έχει μιλήσει για εσένα στην παρέα της, είσαι σε καλό δρόμο!

#10. Ασχολείται Με Το Προφίλ Σου Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Αν της αρέσουν οι δημοσιεύσεις που κάνεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει και δείχνει ενδιαφέρον και σε αυτό το επίπεδο, είναι ένα ακόμη σημάδι ότι της αρέσεις.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο ότι όποια γυναίκα σχολιάζει κάποια δημοσίευση σου έχει ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά αν αυτό συνοδεύεται και από άλλα σημάδια, οι πιθανότητες να της αρέσεις αυξάνεται.

Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια που σου δείχνει μια γυναίκα, ξεκινώντας από εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.