Τα τμήματα Premium Bootcamp για τον Ιανουάριο καλύφθηκαν ήδη! Πρόλαβε τώρα!

Τα τμήματα Premium Bootcamp του Men Of Style για το μήνα Φεβρoυάριο, έχουν μερικές θέσεις ανοιχτές. Πρόλαβε τώρα τη θέση σου!

Το ενδιαφέρον σου για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, είναι εξαιρετικά τιμητικό και συνεχώς αυξανόμενο.

Σε ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να εξελισσόμαστε προς εκπλήρωση του Οράματός μας που είναι, να καταστήσουμε όλους τους Έλληνες Άνδρες ικανούς να ζήσουν το όνειρο μαζί μας.

Έτσι, όλα τα τμήματα του Δεκέμβρη 2015 και του Ιανουαρίου 2016 για τo Premium Bootcamp, έχουν καλυφθεί με ανθρώπους που επέλεξαν να αλλάξουν τους εαυτούς τους προς κάτι καλύτερο. Και αυτό θα γίνει.

Για καλύτερο προγραμματισμό σου, κλείσε τώρα θέση στα τμήματα Φεβρουαρίου.

Ερχόμενος σε επαφή μαζί μας σήμερα προλαβαίνεις να κατοχυρώσεις την θέση σου για την ημερομηνία που σε βολεύει και σε ετοιμάζουμε από νωρίς για την συγκλονιστικότερη επικοινωνιακή εμπειρία που έχεις ζήσει ποτέ.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και μέσα σε λίγες ώρες ο Ανέστης, Head Instructor μας, θα σε καλέσει για μια πλήρη ενημέρωση για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα!

Μπορείς επίσης να ρίξεις μια ματιά στις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, με νεότερη προσθήκη το NLP & Dating Seminar, πατώντας ΕΔΩ!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.