Τα τμήματα Premium Bootcamp για τον Ιανουάριο καλύφθηκαν ήδη! Πρόλαβε τώρα!

Τμήματα Premium Bootcamp – Ιανουάριος 2016

Το Flirting Bootcamp είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι προκειμένου να μάθεις να φλερτάρεις πετυχημένα και κυρίως, να το απολαμβάνεις.

Μήπως σε σοκάρει και μόνο η ιδέα να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις μια άγνωστη γυναίκα; Αν μπορούσες να μάθεις πώς να εκφράζεις ερωτικό ενδιαφέρον με ελκυστικό τρόπο, τι θα επέλεγες; Να μείνεις στάσιμος ή να εξελιχθείς σε έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς στην ζωή σου;

Θεωρία-Video Learning-Role Playing-Προσέγγιση

bootcamp infield

Στο Flirting Bootcamp θα μάθεις πώς να εκφράζεις έναν ελκυστικό εαυτό. Ποιοι τρόποι σκέψης και συμπεριφορών δημιουργούν στιγμιαία έλξη και πώς να αποφεύγεις τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι όταν φλερτάρουν και οδηγούν στην απόρριψη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις σε ασφαλές περιβάλλον με γυναίκα Coach και να μάθεις τον επικοινωνιακό κώδικα του αποδοτικού φλερτ και της αλληλεπίδρασης με μια γυναίκα.

Δες το cine vlog παρακάτω σε ένα sneak peak την ώρα του infield, και θα διαπιστώσεις ότι το ζούμε στην πράξη.

Το ενδιαφέρον σου για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, είναι εξαιρετικά τιμητικό και συνεχώς αυξανόμενο.

Σε ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να εξελισσόμαστε προς εκπλήρωση του Οράματός μας που είναι, να καταστήσουμε όλους τους Έλληνες Άνδρες ικανούς να ζήσουν το όνειρο μαζί μας.

Έτσι, όλα τα τμήματα του Δεκέμβρη 2015 και του Ιανουαρίου 2016 για τo Premium Bootcamp, έχουν καλυφθεί με ανθρώπους που επέλεξαν να αλλάξουν τους εαυτούς τους προς κάτι καλύτερο. Και αυτό θα γίνει.

Για καλύτερο προγραμματισμό σου, κλείσε τώρα θέση στα τμήματα Φεβρουαρίου.

Ερχόμενος σε επαφή μαζί μας σήμερα προλαβαίνεις να κατοχυρώσεις την θέση σου για την ημερομηνία που σε βολεύει και σε ετοιμάζουμε από νωρίς για την συγκλονιστικότερη επικοινωνιακή εμπειρία που έχεις ζήσει ποτέ.

Δες το βίντεο του Χρήστου γαι να μάθεις το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα στο φλερτ και τι να κάνεις εδώ.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και μέσα σε λίγες ώρες ο Ανέστης, Head Instructor μας, θα σε καλέσει για μια πλήρη ενημέρωση για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.