Τα Βασικά του Φλερτ: Ξεκινώντας Συζήτηση

Το φλερτ δεν είναι εύκολη διαδικασία. Απαιτεί προετοιμασία, συγκέντρωση και ασφαλώς, χρειάζεται πρώτα να γνωρίζεις κάποια βασικά.

Για να ξεκινήσεις το φλερτ με μια γυναίκα που σου αρέσει πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πρώτο βήμα και να ξεκινήσεις μια συζήτηση που θα οδηγήσει κάπου μαζί της.

#1. Τα Βασικά του Φλερτ: Μην Διστάσειςμη δισταζεις στο φλερτ

Σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας στο φλερτ είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα.

Το πρώτο και κύριο λοιπόν είναι να κάνεις την κίνηση σου, άμεσα και χωρίς δισταγμό.

Μην αφήσεις τις δικαιολογίες και τον φόβο της απόρριψης να σε κυριεύσουν και να σε αποτρέψουν.

#2. Τα Βασικά Του Φλερτ: Δώσε Μια Καλή Πρώτη Εντύπωσηφλερτ

Η πρώτη εντύπωση μετράει και μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για μια ποιοτική αλληλεπίδραση.

Ό,τι και αν είναι να πεις, βγάλε όλη σου την γοητεία και προσπάθησε να προβάλλεις τα θετικά, αρρενωπά σου χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό πάντα με μια καλή εξωτερική εμφάνιση.

Δες τις συμβουλές του Θέμη, για να κάνεις το ντύσιμο σου περισσότερο δυναμικό.

#3. Φλερτ Και Ποιοτική Θεματολογίασυζητηση

Έχοντας στον νου σου μερικά θέματα προς συζήτηση είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις το φλερτ με μια κοπέλα.

Σκέψου από πριν μερικά θέματα που βρίσκεις ενδιαφέροντα και ρίξ’ τα στην κουβέντα για να την προχωρήσεις.

Μπορείς να συζητήσεις πρακτικά οτιδήποτε, αρκεί να είναι κάτι θετικό που της κινεί το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κατά το φλερτ θέματα με αρνητική χροιά ή θέματα που δεν έχουν ενδιαφέρον ή που μπορεί να φέρουν διαμάχες.

#4. Τα Βασικά Του Φλερτ: Κάνε Ερωτήσεις Για να Την Γνωρίσεις Καλύτεραερωτησεις

Οι περισσότερες συμβουλές σχετικά με το φλερτ υποστηρίζουν ότι πρέπει να κάνεις στην κοπέλα ερωτήσεις.

Αυτό είναι εν μέρει σωστό, καθώς μια συζήτηση που καταλήγει να παίρνει την μορφή συνέντευξης δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Αυτό λοιπόν που παίζει ρόλο είναι το είδος των ερωτήσεων και ο τρόπος που τις κάνεις. Οι ερωτήσεις που είναι επιφανειακές δεν πρόκειται να φέρουν αποτέλεσμα.

Αντιθέτως, ερωτήσεις με βάθος και συναίσθημα είναι ιδανικές και όχι μόνο συμβάλλουν στην δημιουργία οικειότητας, αλλά και στην διατήρηση του ενδιαφέροντος.

#5. Φλερτ Και Κομπλιμένταενδιαφερον

Τα κοπλιμέντα δεν μπορούν να λείπουν από το φλερτ και βέβαια τα κορίτσια τα λατρεύουν.

Είναι πολύ όμορφο για μια γυναίκα να ακούει κοπλιμέντα. Πρόσεξε όμως! Δεν θέλει να ακούει συνεχή κοπλιμέντα, καθώς αυτά από την μια αρχίζουν και μοιάζουν ανειλικρινή και από την άλλη, σε κάνουν να δείχνεις απελπισμένος.

Αν λοιπόν  νιώθεις την ανάγκη να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, φρόντισε να είναι ειλικρινές και προσπάθησε να το αφήσεις για το τελευταίο μέρος του φλερτ. Ένα κοπλιμέντο λειτουργεί όταν είναι αληθινό.

Επιπλέον, η συμπεριφορά της όταν το ακούσει, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν πράγματι ενδιαφέρεται. Θα δείξει να το αποδέχεται, θα χαμογελάσει, θα σε ευχαριστήσει ακόμη μπορεί να κάνει και εκείνη με την σειρά της ένα κομπλιμέντο.

Με λίγα λόγια, δείξε το ενδιαφέρον σου, αλλά κάν’ το με μέτρο.

#6. Τα Βασικά Του Φλερτ: Πάρε Ιδέες Από το Περιβάλλονφλερτ

Ο περιβάλλοντας χώρος, κάτι που συμβαίνει τριγύρω και σας τραβά την προσοχή μπορεί να αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο, για να ξεκινήσεις το φλερτ και την κουβέντα με μια γυναίκα που σου αρέσει.

Τα πράγματα που μπορείς να σχολιάσεις είναι απεριόριστα. Ο καφές, τα καθίσματα, ένα λεωφορείο που αργεί, ο καιρός και ούτω καθεξής.

Κάτι που συμβαίνει δίπλα σας εκείνη τη στιγμή αποτελεί στην ουσία μια κοινή εμπειρία που θα δημιουργήσει μια άμεση οικειότητα μεταξύ σας και θα σου δώσει την δυνατότητα να προχωρήσεις το φλερτ.

#7. Ζήτησε Μια Μικρή Χάρηπροσεγγιση

Για κάποιον λόγο, όταν ζητάς κάποια μικρή χάρη από έναν άνθρωπο, εκείνος γίνεται πιο ανοιχτός στο να σε ακούσει και δημιουργείται ένα είδος σύνδεσης.

Φυσικά, η χάρη δεν χρειάζεται να είναι κάτι τρομερό ή περίεργο. Μπορείς να ζητήσεις να δανειστείς ένα στυλό ή ρωτήσεις κάποια πληροφορία.

#8. Ξεκίνησε Με Ένα Αστείοφλερτ

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να γελούν. Το χιούμορ θα προωθήσει το φλερτ σου σε άλλο επίπεδο. Ένα έξυπνο αστείο θα κάνει την γυναίκα να χαμογελάσει και θα δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση.

#9. Στο Φλερτ Μίλησε Για Τον Εαυτό Σουθεμα συζητησης

Πολλές φορές στην προσπάθεια να προχωρήσεις το φλερτ και να μάθεις περισσότερα για εκείνη, την βομβαρδίζεις με ερωτήσεις, ξεχνώντας όμως να προσφέρεις πληροφορίες για τον εαυτό σου.

Αυτό κάνει την γυναίκα να αισθανθεί ότι την πιέζεις στο φλερτ, ιδιαίτερα αν είστε άγνωστοι. Το καλύτερο λοιπόν είναι να πιαστείς από κάτι που είπε και να μιλήσεις και για τον εαυτό σου.

Επίσης, όταν θα θέλεις να προχωρήσεις την κουβέντα, μην κάνεις ακόμη μια ερώτηση, αλλά προτίμησε να κάνεις μια δήλωση.

Έτσι, θα μάθει περισσότερα για εσένα και θα της πυροδοτήσεις το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα θα την κάνεις να αισθανθεί πιο άνετα.

#10. Βρες “Πού Το Πάει”φλερτ

Αυτό είναι κάτι που λίγοι άντρες μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Οι γυναίκες, και όχι μόνο αυτές, λένε κάτι, θέλοντας να πάνε την κουβέντα κάπου αλλού.

Αν μπορείς να καταλάβεις πού το πάει, θα την κάνεις να εκφραστεί πιο άνετα και παράλληλα θα δείξεις ότι είσαι ενεργός ακροατής κάτι που θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη του φλερτ, καθώς είναι μια εξαιρετικά ελκυστική ικανότητα.

Κάνε λοιπόν εύστοχες ερωτήσεις που θα της δείξουν το πραγματικό σου ενδιαφέρον και έτσι θα προχωρήσεις την κουβέντα ακόμη παραπέρα.

Μερικές γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες “δεν ξέρουν να ακούν”. Δες στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, άλλα γυναικεία παράπονα.

#11. Στο Φλερτ Μην Αγχώνεσαι Με Την Σιωπήμην αγχωνεσαι μα τη σιωπη

Η σιωπή μπορεί να κάνει κάποιον να νιώσει αρκετά άβολα, ειδικά στην περίπτωση του φλερτ.

Εκείνη την ώρα αρχίζεις να σκέφτεσαι “γιατί δεν μιλάει”, “τι να πω τώρα” και ενστικτωδώς μπορεί να προσπαθήσεις να πεις απλά οτιδήποτε.

Μην αφήσεις την σιωπή να σε πανικοβάλει. Σκέψου ότι την ώρα που δεν μιλάτε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο τι συμβαίνει γύρω σας και να επανέλθεις με ένα δυνατό θέμα συζήτησης.

Επίσης, κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι άνθρωποι που αισθάνονται άνετα μεταξύ τους, δεν προβληματίζονται από την σιωπή. Αν δείξεις ότι είσαι άνετος, θα φανεί ότι υπάρχει μεταξύ σας οικειότητα και όχι ότι είστε απλά δύο άγνωστοι.

#12. Μάθε Πότε Να Δίνεις Τέλος Στην Κουβέντατελος στην κουβεντα

Εξίσου σημαντικό με την έναρξη μιας συζήτησης είναι να ξέρεις πότε πρέπει να αποχωρήσεις.

Βέβαια, το να αποχωρήσεις από μια κουβέντα, ιδιαίτερα όταν πηγαίνει πολύ καλά, είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Όταν το φλερτ φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και βλέπεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ζήτησε τον αριθμό της, για να κανονίσετε ένα ραντεβού.

Άλλωστε, δεν μπορείς να συζητήσεις τα πάντα την πρώτη φορά! Πρέπει να έχεις κάτι και για την επόμενη.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

«Η Ρώμη δε χτίστηκε μέσα σε μια μέρα», είπε κάποιος κάποτε. Ξεκίνα από τα βασικά εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.