Τα Βασικότερα Μέρη που Μπορείς να Κάνεις Ερωτικές Γνωριμίες

Τα Βασικότερα Μέρη που Μπορείς να Κάνεις Ερωτικές Γνωριμίες

Που Να Κάνεις Ερωτικές Γνωριμίες

Πολλοί από τους μαθητές μας που έρχονται στο Men Of Style αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα: Δεν ξέρουν πού μπορούν να κάνουν ερωτικές γνωριμίες με τις γυναίκες που τους αρέσουν.

Οι γνωριμίες είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας προκειμένου να υπάρχει επιτυχημένο φλερτ.

Εάν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έλλειψη από μέρη στα οποία μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν, τότε ξεκινούν διάφορα θέματα.

Σε αυτό το σενάριο, το πιθανότερο είναι ότι θα “κολλήσεις” στην πρώτη γυναίκα που βρίσκεις ελκυστική και ενδεχομένως να υποπέσεις σε συμπεριφορές που δεν σε ωφελούν, όπως το να την παρακαλάς ή να ανέχεσαι άσχημες συμπεριφορές από εκείνην.

Το να νιώθεις ότι έχεις αφθονία στον ερωτικό τομέα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας, καθώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει πιο ανεξάρτητο. Συνήθως, οι άντρες οι οποίοι έχουν ερωτικές επιλογές γίνονται και πιο ελκυστικοί, γιατί είναι περισσότερο ο εαυτός τους και δεν φοβούνται μην χάσουν τη γυναίκα που φλερτάρουν.

Επομένως, εάν έχεις θέμα γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις μέρη για να κάνεις ερωτικές γνωριμίες, σε αυτό το άρθρο θα συνειδητοποιήσεις ότι οι επιλογές σου είναι πραγματικά απεριόριστες.

Είτε βρίσκεσαι σε μια επαρχιακή πόλη είτε στην πρωτεύουσα, οι παρακάτω λύσεις θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις γνωριμίες σου με γυναίκες, ώστε να έχεις και καλύτερα αποτελέσματα στο φλερτ.

 

#1. Μπορείς Να Γνωρίσεις Γυναίκες Στον Δρόμο

Η πιο απλή και αποτελεσματική λύση είναι να κάνεις γνωριμίες στον δρόμο.

Μπορείς να βγεις μια βόλτα, μόνος ή με κάποιον φίλο σου, και να φλερτάρετε έξω!

Όσο περίεργο κι αν μπορεί να σου φανεί αυτό στην αρχή, το έχουμε δοκιμάσει και είναι η μέθοδος που λειτουργεί πάντα καλύτερα.

Υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες γυναίκες που πάνε βόλτα, έχουν βγει για ψώνια ή γυρνούν από την εργασία τους.

Το καλύτερο είναι να είσαι σε κάποιον κεντρικό δρόμο της πόλης σου.

Εάν θέλεις να μάθεις πώς μπορείς κι εσύ να φλερτάρεις αποτελεσματικά στον δρόμο και στο μπαρ και ποιο μέρος είναι το ιδανικότερο για προσεγγίσεις και φλερτ, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το θέμα.

Φλέρταρε γυναίκες κυρίως το απόγευμα γύρω στις εφτά ή οχτώ το βράδυ, που συνήθως γυρνούν από την εργασία τους και είναι πιθανότερο να μην βιάζονται και να έχουν καλή διάθεση ώστε να ανοίξετε μια συζήτηση.

Επίσης, μια πολύ καλή μέρα για να εφαρμόσεις αυτό το πλάνο είναι το Σάββατο, σε γυναίκες που έχουν βγει για βόλτα ή για ψώνια.

Σε κάθε περίπτωση, το να φλερτάρεις και να κάνεις ερωτικές γνωριμίες στον δρόμο είναι η πρακτικότερη και αποτελεσματικότερη λύση, καθώς υπάρχει μεγάλη αφθονία σε γυναίκες.

 

#2. Μπορείς Να Κάνεις Γνωριμίες Σε Μπαρ Ή Σε Κλαμπ

Η δεύτερη καλύτερη λύση που σου προτείνουμε είναι το μπαρ ή το κλαμπ.

Αν και έχουν τις διαφορές τους όσον αφορά το πώς προσεγγίζεις μια γυναίκα σε κάθε ένα από τα δύο αυτά μέρη, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι το εξής:

Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες που βγαίνουν σε μπαρ ή σε κλαμπ έχουν βγει για να φλερτάρουν.

Περιμένουν να ζήσουν φλερτ στις εξόδους τους, οπότε ενδέχεται να είναι και πολύ θετικές σε μια νέα ερωτική γνωριμία.

Δεν χρειάζεται να βρεις την τέλεια ατάκα. Απλά πήγαινε και μίλησε της, λέγοντας κάτι τύπου “Καλησπέρα, ήρθα να γνωριστούμε, είμαι ο Κώστας”.

Είναι πιο απλό, και τα απλά πάντα λειτουργούν καλύτερα.

#3. Μπορείς Να Κάνεις Νέες Γνωριμίες Μέσω Διαδικτύου

Σε περίπτωση που δεν έχεις πολύ χρόνο ή είσαι πιο εσωστρεφής, μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες μέσω διαδικτύου.

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οι οποίες δίνουν στα μέλη τους ευκαιρίες γνωριμιών. Για να δεις ποιες είναι αυτές, πάτα εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, έχε στο μυαλό σου ότι μια γνωριμία μέσω διαδικτύου:

α) Δεν έχει αξία εάν δεν γνωριστείτε πολύ σύντομα από κοντά.

β) Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαρά και τα μαθήματα που παίρνεις μέσω μιας γνωριμίας στον πραγματικό κόσμο.

Το διαδίκτυο προορίζεται για να λειτουργεί συνδυαστικά με τις προσωπικές προσεγγίσεις, και όχι ως βασικό μέσο φλερτ.

Ενώ λειτουργεί, δεν προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα που θα προσφέρει μια προσέγγιση στον δρόμο ή στο μπαρ.

Θα χρειαστεί επίσης να στείλεις και το κατάλληλο μήνυμα προκειμένου να έχεις ερωτική επιτυχία. Δες εδώ.

#4. Μπορείς Να Γνωρίσεις Γυναίκες Μέσω Κοινωνικού Κύκλου

Ο κοινωνικός κύκλος έρχεται τέταρτος στην λίστα, γιατί έχει κάποια όρια ως προς το πόσο κόσμο μπορείς να έχεις στον κύκλο σου προκειμένου να σου γνωρίσουν και τις κατάλληλες γυναίκες.

Ωστόσο, ο κοινωνικός κύκλος είναι πολύ σημαντικός στο φλερτ.

Πολλές φορές, για διάφορους λόγους οι γυναίκες είναι λίγο πιο ανοιχτές στο να γνωρίσουν κάποιον μέσω κοινωνικού κύκλου.

Ενδεχομένως νιώθουν περισσότερη ασφάλεια γιατί ξέρουν ότι έχετε κοινούς γνωστούς. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μάθεις να φλερτάρεις αποτελεσματικά, ακόμα κι αν πρόκειται για μια γυναίκα που την ξέρεις μέσω κοινωνικού κύκλου.

Δες το βίντεο του Χρήστου για να αυξήσεις τις ερωτικές σου επιτυχίες και να αλλάξεις προς το καλύτερο τον τρόπο που φλερτάρεις.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να περιοριστείς στο να γνωρίζεις γυναίκες μόνο μέσω κοινωνικού κύκλου, καθώς κάποια στιγμή οι επιλογές σου θα τελειώσουν.

 

#5. Μπορείς Να Ξεκινήσεις Ένα Νέο Χόμπι Ή Μια Νέα Δραστηριότητα

Ένας καλός τρόπος για να κοινωνικοποιηθείς και να αυξήσεις τις ερωτικές σου γνωριμίες είναι να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι.

Μπορεί αυτό να είναι μια πολεμική τέχνη, χορός, ή γυμναστική.

Σε κάθε περίπτωση, εάν κάθεσαι στο σπίτι σου διαρκώς είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις γυναίκες.

Πήγαινε σε μέρη που συχνάζει κόσμος και κάνει κάποια δραστηριότητα και σίγουρα θα κάνεις πιο εύκολα γνωριμίες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι το να κάνεις ερωτικές γνωριμίες είναι αρκετά απλό και υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες.

Μην περιορίζεσαι.

Ακολούθα τις λύσεις που προτείνω σε αυτό το άρθρο και είμαι σίγουρος ότι θα δεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα να αλλάζουν ραγδαία.

 

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.