Τελικά έχεις Τσαγανό; Ο Τρόπος να Βελτιωθείς στο Φλερτ

Τελικά έχεις τσαγανό; (Ή ο βασικός τρόπος να βελτιωθείς στο φλερτ)

Τσαγανό Στο Φλερτ: Το Έχεις

Τι δεν πήγαινε καλά με το φλερτ στη ζωή του φίλου μου;

Ο φίλος μου με κοίταζε με ένα κενό βλέμμα. Δεν τον αδικώ, μόλις τον είχα ρωτήσει το ακόλουθο, ως απάντηση στην απορία του γιατί δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες:

«Σε τι από τα δύο αισθάνεσαι ότι είσαι πιο κοντά, αν σου έλεγα να διαλέξεις: άνδρας ή ένα ωραίο λευκό αθώο λαγουδάκι, με χαριτωμένα αυτιά, που περιμένει να έρθουν οι γκόμενες να το χαϊδέψουν;»

«Εχμ, είναι πολύ δύσκολο να σου το απαντήσω αυτό»

«Γιατί;»

«Εμμμμ, καταλαβαίνω τι εννοείς και η αλήθεια είναι πως νιώθω κάπου στη μέση».

«Ωραία, οπότε κατανοείς ότι καλό είναι να αποκτήσεις σύντομα, πέρα από σώμα, και ψυχισμό άνδρα».

Κάπως έτσι συνεχίστηκε η κουβέντα και σκέψου ότι ήταν απλά ένας καφές μια Κυριακή απόγευμα. Προτού όμως μου πεις ότι δεν θες ποτέ στη ζωή σου να πάμε για καφέ μαζί, θέλω να σκεφτείς το ακόλουθο:

Δες το βίντεο και τα λέμε σε λίγο:

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που διαχωρίζει αυτούς που πετυχαίνουν από αυτούς που τα παρατάνε;

Τσαγανό Στο Φλερτ

τσαγανο και φλερτ

Ή, αν βλέπεις πολλές ταινίες, τα “balls” (ο πιο επίσημος όρος είναι “resilience”). Εν ολίγοις, η δυνατότητα σου να μην τα παρατάς στις δυσκολίες, να επανακάμπτεις και να επιστρέφεις πιο δυνατός.

Και μάντεψε: είναι ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τους άνδρες από τα παιδιά, και όπως είναι φυσιολογικό είναι πολύ ελκυστικό για τις γυναίκες. Το κυριότερο όμως είναι πως αποτελεί τον βασικό τρόπο να βελτιωθείς στο φλερτ.

Δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει το τσαγανό με το φλερτ;

Σε όλα όσα ζεις καθημερινά, θα συναντήσεις εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να έχεις καθημερινά να αγωνιστείς για τα μικρά και τα μεγάλα που θέλεις να πετύχεις. Ο μόνος τρόπος να εξελιχθείς, είναι μέσα από τον αγώνα. Πάρε το ρίσκο, ξεπέρασε τα εμπόδια και κέρδισε την μάχη της ζωής. Γίνε ο ήρωας της καθημερινότητάς σου!

Έχει μεγάλη σημασία για δύο λόγους:

1. Επηρεάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την απόρριψη.

Όταν έχεις τσαγανό, η απόρριψη δεν σε επηρεάζει όσο άλλους. Την αντιμετωπίζεις σαν άνδρας. Δηλαδή δεν την παίρνεις προσωπικά και μεμψίμοιρα, αλλά την χρησιμοποιείς σαν μια ευκαιρία να μάθεις. Σφίγγεις τα δόντια, σκέφτεσαι τι λάθος έκανες ή τι μπορείς να κάνεις διαφορετικά και προσεγγίζεις εκ νέου, ακόμα πιο σοφός, έτοιμος και προετοιμασμένος.

2. Επηρεάζει τον τρόπο που θα συμπεριφερθείς κατά τη διάρκεια του φλερτ

Έχοντας τσαγανό, δεν θα τα βάλεις στα πόδια με την πρώτη αναποδιά που σου τυχαίνει στην προσέγγιση (όπως θα έκανε το μικρό αθώο λαγουδάκι του παραδείγματος). Είτε η κοπέλα νιώθει αμήχανα, είτε σε τεστάρει, είτε για οποιονδήποτε λόγο η συζήτηση δεν πάει καλά, θα έχεις την ψυχραιμία και την ηρεμία να διαχειριστείς την κατάσταση. Και φυσικά, επειδή και η κοπέλα θα το νιώσει αυτό, θα σε αντιμετωπίσει τελικά με μεγαλύτερο σεβασμό.

Αλλά και γενικά το να έχεις τσαγανό, είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει πολύ στη ζωή σου και σε κάθε πρόκληση που θα συναντήσεις: να έχεις τη δυνατότητα να ξανασηκώνεσαι πιο δυνατός και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Και κυρίως, να μην τα παρατάς.

Επιμονή Και Τσαγανό

φλερτ και επιμονη

Οπότε, σταμάτα να νιώθεις σαν ένα αβοήθητο παιδί που έχει ανάγκη από τρυφερότητα και μια «μαμά» να σε πάρει αγκαλιά. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες δεν φταίνε σε τίποτα που θες εσύ να πάρουν τέτοιο ρόλο, οι ίδιες δεν προσφέρθηκαν ποτέ για κάτι τέτοιο ούτε το αποζήτησαν.

Ξέρω ότι μερικές φορές νιώθεις σαν ένα ξεχωριστό και αθώο παιδί για το οποίο θα βρεθεί μια γυναίκα εκεί έξω να αναγνωρίσει τη μοναδικότητά του και να το έχει αγκαλιά για πάντα (με μπόλικο σεξ μαζί).

Μην με παρεξηγείς, δεν λέω πως και η τρυφερότητα δεν χρειάζεται. Και ναι, σε κάθε σχέση και οι δύο δίνουν και εισπράττουν τρυφερότητα. Ούτε με ελκύει το στερεότυπο του «μάτσο» άνδρα. Αλλά άλλο αυτό, και άλλο ο ψυχισμός του παιδιού που ψάχνει μία «μαμά» να το περιθάλψει, άλλο τσαγανό στο φλερτ.

Πρίν κλείσω, αυτό που λέω είναι πως ήρθε ο καιρός να δεις λίγο τον ψυχισμό σου. Για αυτό ας δώσουμε και οι δύο από μία υπόσχεση:

Εσύ πως θα κάνεις ότι μπορείς, γιατί ήρθε ο καιρός επιτέλους να αποκτήσεις τσαγανό.

Και εγώ πως δεν θα ξανακάνω παραλληλισμούς με μικρά χαριτωμένα ζωάκια…

Μάθε ό, τι σου χρειάζεται για να απογειωθείς στον τομέα του φλερτ. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.