Τελικά Τα Καλά Παιδιά Τερματίζουν Τελευταία; Τα Εμπόδια Όταν Είσαι Καλό Παιδί

Στο σημερινό video ο Χρήστος, υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, αναφέρεται σε αυτή τη “μάστιγα” που λέγεται “καλό παιδί”.

Κάποια χαρακτηριστικά που έχεις, σε κάνουν να φαίνεσαι ως ένας πολύ καλός άνθρωπος, με αγαθές σκέψεις και προθέσεις και αυτό είναι πολλές φορές θετικό. Όμως στη διαδικασία της επικοινωνίας και ειδικότερα του φλερτ, ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εμπόδια.

Τι ρόλο παίζουν οι προθέσεις;
Πώς εκφράζεις τις προθέσεις σου όταν είσαι καλό παιδί;
Γιατί υπάρχει φόβος και πως λειτουργεί όταν φλερτάρεις;
Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που δημιουργείται ο φόβος απόρριψης;
Πώς συνδέεται ο φόβος απόρριψης με την κριτική και τις ανασφάλειές μας;
Ποιες είναι οι επικίνδυνες πεποιθήσεις που η απόρριψη μπορεί να χτυπήσει;
Ποια είναι τα τρία χαρακτηριστικά του καλού παιδιού και πως σε σαμποτάρουν πρακτικά;
Ποια είναι η διαφορά του κυνηγάω και του διεκδικώ στην διαδικασία του φλερτ;
Πώς γίνεται μέσα μας να ενισχύουμε τις ελπίδες που έχουμε με μια γυναίκα, ενώ ουσιαστικά δεν έχουμε σημάδια θετικής ανταπόκρισης;
Πότε το να προσφέρεις δεν είναι ελκυστικό;
Πώς τελικά μπορείς να είσαι ένας άνθρωπος που προσφέρει αξία;

**————————-**

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : fb.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : instagram.com/MenOfStyle.gr

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.