Τεστ Γυναικών – Apla + Andrika #080

Κύριοι, έχετε διαβάσει αρκετά ή θα απογοητεύσετε; Οι γυναίκες μας βάζουν διαγώνισμα και σίγουρα θέλουμε να περάσουμε! Ή μήπως όχι;

Τί εννοούμε τεστ; Κύριοι, έχετε διαβάσει; Οι γυναίκες μας βάζουν διαγώνισμα και σίγουρα θέλουμε να το περάσουμε!

Δες το σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, όπου σου δίνουμε τα sos!

Αν έχεις αλληλεπιδράσει με γυναίκες, θα έχεις δει σίγουρα πως πολλές από αυτές, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας, προσπαθεί να σε τεστάρει σε κάποια σημεία, ώστε να καταλάβει τι άνθρωπο έχει απέναντί της.

Ασφαλώς, ως ένα σημείο είναι φυσιολογικό. Ίσως να το κάνεις και εσύ, ως ένα σημείο, για αν δεις ποια είναι η γυναίκα με την οποία φλερτάρεις, με τι ασχολείται κτλ. Βέβαια, κάποιες φορές το σχοινί τραβιέται λίγο παραπάνω, αφού η γυναίκα σε τεστάρει, βάζοντάς σου παιχνίδια, προκειμένου να δει μέχρι που θα συνεχίσεις να παίζεις με τους όρους της.

Πώς διαχειρίζεσαι όλα τα παραπάνω, προκειμένου να αποτελέσεις πρόκληση στα μάτια της γυναίκας; Τσέκαρε το σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και μάθε περισσότερα.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla + andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Τί Έμαθες Για Τα Τεστ Των Γυναικών;

τεστ

Στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika συζητήσαμε τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να ελέγχει βασικές πληροφορίες για σένα. Επίσης, τι συμβαίνει όταν αυτό καταλήγει ένα τεστ για να δει μέχρι που θα φτάσεις και πόσο θα υποχωρήσεις για να την κερδίσεις. Το σημαντικό έιναι να μπεις κι εσύ σε μια διαδικασία να σκεφτείς τι παργματικά έχει σημασία για σένα.

Να περάσεις το τεστ ή να φλερτάρεις με μια γυναίκα που θα ανταποκριθεί και να το απολαύσετε και οι δύο; Οι προσεγγίσεις σου σε διδάσκουν με τον καιρό όλο και περισσότερα για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αλληλεπιδράς με τις γυναίκες. Τις εμπειρίες σου αυτές μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μας.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Κλείνοντας, το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία) Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Kαλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.