Θα Ενδώσεις στο Φόβο ή στην Επιθυμία;

Θα Ενδώσεις στο Φόβο ή στην Επιθυμία;

Το Καλύτερο Που Έχεις Να Κάνεις Είναι Να Ενδώσεις Στην Επιθυμία

Όταν νιώθουμε την επιθυμία να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, αυτομάτως μόλις σκεφτούμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια, δημιουργείται και ο φόβος της αρχής. Το μυαλό μας θέλει να μας μπλοκάρει. Θέλει να μας κρατήσει στη ρουτίνα μας, όπου νιώθουμε ασφαλείς με τις ενέργειές μας και τις πράξεις μας. Μας είναι οικεία.

Πρόκειται για ένα συναίσθημα που έχω ζήσει στο παρελθόν αμέτρητες φορές. Στην προσπάθειά μου να γίνω καλύτερος, πίεζα τον εαυτό μου να προσεγγίζει γυναίκες συνέχεια. Η πίεση αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιουργεί επιπλέον άγχος κατά περιόδους, στα πρώτα μου βήματα.

Ξεπέρασε όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω.

Ποιο Ήταν Το Αποτέλεσμα Αυτής Της Διαδικασίας;

Υπήρχαν βράδια που ήμουν κουρασμένος. Έβγαινα έξω ενω ίσως αυτό που πραγματικά να ήθελα, ήταν να μείνω σπίτι μου και να χαλαρώσω. Ήμουν όμως έξω, αποφασισμένος να προσεγγίζω γυναίκες και να γίνομαι καλύτερος. Όμως η κούραση και ο φόβος, έκαναν την εμφάνισή τους. Σκέψεις βασανιστικές.

  • Γιατί να πρέπει πάλι να πάω εγώ να τους μιλήσω;
  • Και αν δεν πάει καλά, γιατί να το υποστώ να μου μιλήσουν αρνητικά; Το έχω ανάγκη; Έχω αρκετές κοπέλες.
  • Θέλω να πάω σπίτι μου να χαλαρώσω,στην τηλεόραση και στο κρεβάτι μου. Κάθε μέρα έξω; Κάθε μέρα να εκτίθεμαι; Άντε να τελειώσει η βραδιά.

Εμπόδια στο μυαλό μου παντού!

Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν εμπόδια.

Το μυαλό μας παίζει επικίνδυνα παιχνίδια. Όταν είσαι στο πεδίο της μάχης (όπου πεδίο της μάχης -> οπουδήποτε έχει γυναίκες) και είσαι στη διαδικασία προσέγγισης, τα συναισθήματά σου δηλώνουν ένα βροντερό παρόν για να σε μπερδέψουν. Αγχώνεσαι και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Αρχίσει να σε πλημμυρίζει ο φόβος και όλα θολώνουν. Κολλάς. Δεν ξέρεις τι να πεις. Και ξεχνάς το λόγο για τον οποίο τα ξεκίνησες όλα αυτά: για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ!

Για Να Ενδώσεις Στην Επιθυμία…

Το να μιλάς με γυναίκες, το να γνωρίζεις γυναίκες και από το μηδέν να δημιουργείς μία όμορφη γνωριμία που μπορεί να καταλήξει και σε ερωτική συνεύρεση, είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. ΟΧΙ κάτι που πρέπει να σε φοβίζει.

Πώς Ξεμπλοκάρω Την Επιθυμία; Τι Σκέψεις Πρέπει Να Κάνω;

σκέψεις γθα την επιθυμία

Η διαδικασία να προσεγγίσω μία άγνωστη γυναίκα μου δημιουργεί ακόμα και σήμερα ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. Πότε; Όταν επιτρέπω να κλιμακωθεί. Πώς γίνεται αυτό; Αναβάλλοντας την προσέγγιση, ώστε να αρχίσει το μυαλό να φτιάχνει σενάρια. Για αυτό και δεν το επιτρέπω να συμβεί τα τελευταία χρόνια, ποτέ.

Μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που θες. Και μπορείς να παρακολουθήσεις το σχετικό βίντεο εδώ.

Η Καλύτερη Θεραπεία Είναι Η Πρόληψη

Ο κανόνας των 3 δευτερολέπτων, να προσεγγίσεις δηλαδή μία γυναίκα ή μία παρέα γυναικών μέσα σε 3 δευτερόλεπτα που θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία, είναι μακράν ο πιο σημαντικός κανόνας για αρχή. Το άσχημο συναίσθημα του άγχους προσέγγισης, ξεπερνιέται αν πας να μιλήσεις αμέσως. Τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι άσχημα, όμως μόλις πάρεις το πρώτο χαμόγελο και την πρώτη τους αντίδραση / ανταπόκριση, όλα είναι ωραία.

Το παιχνίδι αρχίζει. Ώρα να ενδώσεις στην επιθυμία. Μόλις πλησιάσεις την παρέα ή τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει και αρχίσεις να μιλάς, όλα τα αρνητικά συναισθήματα αρχίζουν να εξανεμίζονται. Δεν αρκεί όμως μία φορά και μία προσέγγιση. Τελείωσες τη μία γνωριμία. Είσαι “ζεστός”. Περνάς καλά, η ψυχολογία είναι ψηλά. Κράτησέ την. Μην αφήσεις το ρυθμό σου να πεσει. Προσέγγισε ξανά, αμέσως, την πρώτη παρέα γυναικών που θα δεις και θα σου αρέσει.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάνω από όλα αυτό το γεγονός: ο μαθητής, θέλουμε να περάσει φανταστικά. Θα πιεστεί, θα αγχωθεί αλλά θέλουμε να βιώσει μία αξέχαστη εμπειρία. Θέλουμε να συνειδητοποιήσει ότι το να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες, μπορεί να είναι κάτι υπερβολικά εύκολο και διασκεδαστικό. Του δείχνουμε πώς να το πετύχει εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας κακοτοπιές που εμείς που δεν είχαμε κάποιον να μας βοηθήσει δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε.

Το πρώτο κομμάτι για να γίνει σωστά, είναι να κρατήσει το ρυθμό του προσεγγίζοντας συνέχεια. Τα υπόλοιπα, σε προσκαλούμε να έρθεις για να τα ζήσεις μαζί μας.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.