Θα Κάνω Σεξ αν Είμαι Πολύ Ρομαντικός;

Θα Κάνω Σεξ αν Είμαι Πολύ Ρομαντικός; Ναι. Πότε όμως θα γίνω ρομαντικός μαζί της και κάτω από τι συνθήκες; Διάβασε αυτό το άρθρο.

Θα Κάνω Σεξ αν Είμαι Πολύ Ρομαντικός; Είναι μία απορία που έχουν αρκετοί αναγνώστες μας αλλά και μαθητές μας όταν έρχονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο του Relationship Management ή το Premium Bootcamp. Πρέπει να είμαι μόνο alpha male / Κυρίαρχο Αρσενικό; Μπορώ να είμαι ρομαντικός από την αρχή;

Καταρχήν κάτι που ξεχνά ο περισσότερος κόσμος, γιατί αυτό που συγκρατεί από την εικόνα του Κυρίαρχου Αρσενικού είναι ότι έχει πολλές γυναίκες, εκφράζεται ανοιχτά, παίρνει αυτό που θέλει. Το Alpha Male είναι ικανό και να δημιουργεί βαθιά συναισθηματική σύνδεση με την κοπέλα, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην ερωτική επαφή με τη γυναίκα που θέλει. Πότε λοιπόν ξέρω ότι μπορώ να γίνω ρομαντικός μαζί της; Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι βγάζοντας τη ρομαντική μου πλευρά δε θα την χάσω ή δε θα καθυστερήσω το “μοιραίο”;

Όσο πιο πολύ σε θέλει, τόσο πιο Ρομαντικός μπορείς να γίνεις.

Οι γυναίκες πολύ συχνά δίνουν τις χειρότερες συμβουλές σε φίλους τους άνδρες για το πώς να φερθούν σε κάποια που τους αρέσει:

 • Να είσαι τζέντλεμαν, ευγενικός, κύριος.
 • Να την πας σε ένα καλό εστιατόριο.
 • Δείξε της ότι νοιάζεσαι και να είσαι τρυφερός.
 • Να την σέβεσαι και να της δώσεις χρόνο να σου δοθεί.

Όλα αυτά, αν η κοπέλα που σου αρέσει ΗΔΗ είναι τρελή για σένα, είναι πολύ καλές συμβουλές. Αν όμως κάποια ήδη είναι τρελή για σένα, δε χρειάζεσαι συμβουλές. Ό,τι και να κάνεις σχεδόν, θα σε θέλει – και πάλι μερικά πράγματα ΠΑΝΤΑ πρέπει να τα προσέχουμε. Στρέφεσαι στις φίλες σου για συμβουλές, όταν δεν είσαι σίγουρος για την άλλη και ακόμα δεν την έχεις κερδίσει 100%. Πώς λοιπόν ξέρεις πότε ήρθε η στιγμή να γίνεις ρομαντικός αλλά και πώς θα την κάνεις να το εκτιμήσει και να εξακολουθεί να σε θέλει πολύ αφού δει και την άλλη σου πλευρά;

Έχοντας φλερτάρει με χιλιάδες γυναίκες, έχω καταλήξει με ασφάλεια στα εξής 2 βήματα που πρέπει να προηγηθούν, πριν δείξω τη ρομαντική μου πλευρά:

 1. Δυνατή έλξη

έλξη

Ξέχνα τους ρομαντισμούς τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας. Κάνε την να σε κυνηγήσει χρησιμοποιώντας όλες σου τις επικοινωνιακές δεξιότητες, ώστε να επενδύσει πολύ στη γνωριμία σας και να ανέβεις πολύ ψηλά στα μάτια της. Τρέλανέ την. Φρόντισε τα πρώτα 10 – 20 λεπτά να την κάνεις να γελάει, να απολογείται, να δικαιολογείται, να προσπαθεί να σου κάνει καλή εντύπωση. Δώσε της να καταλάβει ότι φιλτράρεις τις γυναίκες που μπαίνουν στη ζωή σου και όπως μου αρέσει να λέω – και το εννοώ – το εξής:

Αν μου φερθείς μία φορά καλά, θα σου φερθώ 5 φορές καλά. Αν μου κάνεις μαλακία, έφυγα.

2. Σεξουαλική πρόθεση από την αρχή

I want you

Δε χρειάζεται να γίνεις πρόστυχος ούτε ρηχός. Θέλεις όμως να της ξεκαθαρίσεις ότι είσαι ένα σεξουαλικό ον που δεν ντρέπεται να εκφράσει τη σεξουαλικότητά του. Ένας άνδρας που την βλέπει σεξουαλικά,  νιώθει τρομερή έλξη και θέλει να την νιώσει. Δεν είναι κακό ούτε χρειάζεται να το επικοινωνήσεις με πρόστυχο τρόπο. Είναι όμως απολύτως απαραίτητο, πριν γίνεις ρομαντικός, να την έχεις κάνει να έλκεται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ.

Τώρα είναι έτοιμη. Την έχεις κάνει να σε βλέπει σεξουαλικά, να νιώθει ότι έχεις πολλές επιλογές και πολλή αξία στα μάτια της. Τώρα αν γίνεις ρομαντικός, της χαρίζεις όλο τον κόσμο. Βλέπει ξαφνικά, το ατίθασο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Κυρίαρχο Αρσενικό, να δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά του και ότι σαν φυσιολογικό ον, έχει αδυναμίες. Γίνεται ευαίσθητος όταν και με αυτή που πρέπει. Γιατί το έχει κερδίσει. Γιατί έχει κερδίσει την προσοχή του, το ενδιαφέρον του αλλά και το να της ανοιχτεί λίγο περισσότερο και να νιώσει ευάλωτος μπροστά της.

Πώς θα γίνω Ρομαντικός χωρίς να χάσω αξία στα μάτια της;

Μερικοί απλοί κανόνες:

 • Όχι ρομαντικά δείπνα, σινεμά και δραστηριότητες που σημαίνουν σχέση, πριν το σεξ.
 • Όχι ζήλιες.
 • Σε καμία περίπτωση ο ρομαντισμός σου δεν πρέπει να σε οδηγήσει σε κατάσταση όπου φαίνεσαι ανασφαλής.

Πάνω απ’όλα όμως…….

ΠΟΤΕ δε θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει και να εκφράσει συναίσθημα πιο δυνατό από αυτό που εκφράζει η γυναίκα που σου αρέσει. Αν χαθεί η ισορροπία συναισθημάτων, έχασες το παιχνίδι.

Πώς θα το ξέρω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο;

Ο πιο εύκολος τρόπος και ο πιο αποδοτικός, είναι να ρωτάς με αποτελεσματικό τρόπο αλλά και να την κρατάς πάντα σε επιφυλακή, χωρίς να δείχνεις ανασφάλειες. Δηλαδή:

 • Θέλω να πιστεύω ότι νιώθεις και εσύ το ίδιο με εμένα, αλλιώς δεν έχει νόημα, παρεξήγησα και γράψε λάθος.
 • Αν νιώσω ότι δε νιώθεις το ίδιο με εμένα, απλά θα μου περάσει και εμένα αυτό που νιώθω. Πιστεύω πως για να είναι αληθινό αυτό που ζούνε 2 άνθρωποι ερωτικά, πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο σχεδόν επίπεδο συναισθηματικά. Το νιώθω ότι νιώθεις και εσύ το ίδιο για εμένα, αν τελικά έχω καταλάβει λάθος απλά θα ξενερώσω.
 • Δεν μπορώ να ερωτευτώ μία γυναίκα, ούτε καν να μπω στη διαδικασία να την ερωτευτώ, αν δε δω και από την ίδια ότι βρίσκεται στην ίδια διαδικασία. Δεν πιστεύω στο μονόδρομο έρωτα, είναι άρρωστο συναίσθημα ενώ ο έρωτας πρέπει να είναι υγιής και να σε πηγαίνει μπροστά, να σε κάνει ευτυχισμένο. Δε λέω ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά με κάνεις να νιώθω όταν μιλάμε / είμαστε μαζί, ότι μπορεί να μας συμβεί να ερωτευτούμε. Έχει υπερβολικά πολύ καιρό να μου συμβεί, έχουν προσπαθήσει πολλές να με κερδίσουν σε αυτό το βαθμό τα τελευταία 5 χρόνια αλλά δεν το έχουν καταφέρει.

Τι παρατηρείς σε αυτές τις 3 περιπτώσεις έκφρασης;

romance realism

 1. Υπάρχει έντονος ρομαντισμός, είναι έκδηλο ότι η κοπέλα με έχει αγγίξει συναισθηματικά.
 2. Υπάρχει η σιγουριά από εμένα ότι και η άλλη πλευρά αισθάνεται το ίδιο.
 3. Υπάρχει ο φόβος απώλειας από τη μεριά της κοπέλας, σε περίπτωση που η κοπέλα δηλώσει ότι δε νιώθει το ίδιο.
 4. Ενώ είμαι ρομαντικός και εκφράζω συναίσθημα, είμαι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ και της δείχνω ότι ακόμα και όταν αφήνομαι περισσότερο συναισθηματικά, γνωρίζω τους κινδύνους και απαιτώ από τον εαυτό μου και την κοπέλα να σεβαστεί τα συναισθήματά μου.

Είσαι έτοιμος να πας στο επόμενο επίπεδο; Είσαι έτοιμος να φλερτάρεις σε μπαρ και στο δρόμο με τους καλύτερους στην Ελλάδα; Δήλωσε συμμετοχή εδώ

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.