Αν Θέλεις να Δείχνεις Ελκυστικός Σταμάτησε Αυτές τις Συμπεριφορές

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να δείξουμε σε κάθε άντρα πως μπορεί να είναι ελκυστικός. Σήμερα όλα όσα πρέπει να σταματήσεις για να το πετύχεις.

Δείχνεις Ελκυστικός Όσο Θέλεις ;

Ο σύγχρονος άντρας δεν επιδεικνύει αρρενωπή συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να μην είναι ελκυστικός απέναντι στις γυναίκες.

Όπως ξέρουμε, ένας άντρας που δεν είναι ελκυστικός έχει πολλές ανασφάλειες, οι οποίες προβάλλονται μέσα από τις συμπεριφορές του και τον κάνουν ανεπιθύμητο.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι πάντα εύκολα ορατά. Μπορεί ένας άντρας να είναι ελκυστικός εμφανισιακά, να προσεγγίσει με επιτυχία αρχικά μια γυναίκα, αλλά στην συνέχεια να την απωθεί με την συμπεριφορά του και με την έλλειψη αξίας.

Μπορείς να δεις εδώ το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, στην οποία έχουμε συζητήσει τους τρόπους με τους οποίους ρίχνεις την  αξία σου.

Αν θέλεις να είσαι ελκυστικός, σταμάτησε τις συμπεριφορές που αναφέρουμε στην συνέχεια του άρθρου.

#1. Δεν Έχεις Υπομονή

Το φλερτ είναι μια δραστηριότητα, την οποία πρέπει να απολαμβάνεις και να την βλέπεις σαν παιχνίδι. Όλη η διαδικασία της αποπλάνησης, από την πρώτη συνάντηση, την δημιουργία έλξης, την σύνδεση με την γυναίκα κλπ χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

Κάποιος που δεν έχει υπομονή, προσπαθεί να παραβλέψει τα ενδιάμεσα στάδια και να φτάσει γρήγορα στο σεξ. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από μια γυναίκα και ο άντρας παύει να είναι ελκυστικός για αυτήν.

Τις περισσότερες φορές θα σε δοκιμάσει και θα σε κάνει να περιμένεις, για να δει, αν έχεις υπομονή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις επ’ άπειρον, όμως η βιασύνη είναι κάτι που σίγουρα δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν συνεχίσεις, δες επιπλέον ποιες απελπισμένες συμπεριφορές ξενερώνουν μια γυναίκα.

#2. Την “Ερωτεύεσαι” Και Της Το Λες Από Την Πρώτη Στιγμή

Ένας τέτοιος άντρας επενδύει στην γυναίκα τα πάντα και εκφράζει τα συναισθήματα του μετά από λίγα ραντεβού.

Αυτό βέβαια είναι λάθος, γιατί η γυναίκα, όσο καλή και αν είναι, δεν έχει κερδίσει αυτή την αποδοχή και μάλιστα και η ίδια τρομάζει σε μια τέτοια περίπτωση, αφού ο άντρας μοιάζει να είναι απελπισμένος, ανασφαλής και άπειρος και έτσι παύει να είναι ελκυστικός.

Αυτή η συμπεριφορά, αν η σχέση προχωρήσει, οδηγεί σε καταστάσεις στις οποίες ο άντρας κάνει χάρες για την γυναίκα, φοβάται να εμπλακεί σε οποιαδήποτε διαμάχη και γίνεται αυτό που ονομάζουμε “Καλό Παιδί”.

#3. Είσαι Μέσα Στην Γκρίνια Και Δεν Δείχνεις Ελκυστικός

σταμάτα να γκρινιάζεις για να γίνεις ελκυστικός

Δεν μπορείς να είσαι ελκυστικός, όταν είσαι όλη την ώρα μέσα στην γκρίνια, δεν σου αρέσει τίποτα ή νιώθεις ότι όλοι είναι εναντίον σου.

Ένας τέτοιος άντρας δεν μπορεί να απολαύσει τις στιγμές του, δεν μπορεί να ηρεμήσει και λογικά θα είναι γκρινιάρης και στην σχέση πράγμα που αποτελεί σημάδι για την γυναίκα ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.

#4. Είσαι Υπερβολικά Ευαίσθητος Και Θίγεσαι Εύκολα

Ένας άντρας με εύθραυστο “εγώ” δεν είναι καθόλου ελκυστικός. Αν εκνευρίζεσαι με κάποια προσωπικά αστεία και τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά, είναι ένα κακό σημάδι.

Συχνά τέτοιοι άνθρωποι παραπονιούνται και γκρινιάζουν σε υπέρμετρο βαθμό. Γι’ αυτό λοιπόν μάθε να αναγνωρίζεις πότε ένα αστείο είναι καλοπροαίρετο και πότε όχι και απλά χαμογέλασε ή απάντησε με έξυπνο και αστείο τρόπο. Αν θέλεις να είσαι ελκυστικός, είναι καλό να διαθέτεις χιούμορ.

#5. Έχεις Μεγάλη Ιδέα Για Τον Εαυτό Σου

Κάποιος που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, μιλά διαρκώς για αυτόν και μπορεί να γίνει πολύ αμυντικός. Αντί να εστιάσει στο τι συμβαίνει γύρω του, προτιμά να εστιάζει στον εαυτό του και κάθε του απάντηση ξεκινά με το “εγώ”. Αυτός ο άντρας δεν είναι ελκυστικός, γιατί δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Αν αυτή η συμπεριφορά σου μοιάζει οικεία, προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο να την περιορίσεις, αν θέλεις να είσαι ελκυστικός και να μην χάνεις γυναίκες που αλλιώς θα ενδιαφέρονταν για εσένα.

Τι άλλο μπορεί να πάει στραβά όταν φλερτάρεις; Δες παρακάτω για να το αποφύγεις.

#6. Δεν Είσαι Καλός Ακροατής, Άρα Καθόλου Ελκυστικός

Αν θέλεις να είσαι ελκυστικός, οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι κάτι που πρέπει να αναπτύξεις άμεσα. Σημαντικό κομμάτι των επικοινωνιακών δεξιοτήτων είναι να είσαι καλός ακροατής.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να έχεις εκπληκτικό λέγειν και να συζητάς βαθιά φιλοσοφικά ζητήματα. Αρκεί να μπορείς να συζητήσεις ενεργά, να μπορείς να κάνεις καίριες ερωτήσεις και να δίνεις βάση σε αυτά που ακούς.

Αν δεν δείχνεις προσοχή, η γυναίκα θα το καταλάβει γρήγορα και αυτό θα της μειώσει το ενδιαφέρον για εσένα, αφού θα δει ότι με την στάση σου κι εσύ δεν δείχνεις ενδιαφέρον για εκείνη.

#7. Γίνεσαι Χαλί Να Σε Πατήσουν

Αν πιστεύεις ότι κάνοντας χάρες, πληρώνοντας πολλά χρήματα για δώρα και κεράσματα και όντας πάντα διαθέσιμος, θα κάνεις μια γυναίκα να σε βρει ελκυστικό, τότε κάνεις μεγάλο λάθος.

Αν κάνεις τα πάντα για αυτήν, χωρίς να μιλάς, όταν διαφωνείς, τότε της επιτρέπεις να μην σε σέβεται και αυτή η συμπεριφορά μόνο ανασφάλειες μπορεί να υποδηλώσει και να σε κάνει να μην δείχνεις ελκυστικός.

#8. Δεν Έχεις Στόχους Και Βαριέσαι Συνεχώς

απόκτησε στόχους για να γίνεις ελκυστικός

Φαντάσου μια γυναίκα να σε ρωτάει πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο και να της απαντάς ότι δεν κάνεις τίποτα, ότι κάθεσαι στον καναπέ και παρακολουθείς τηλεόραση. Πόσο ελκυστικός μπορεί να είσαι σε μια τέτοια περίπτωση;

Ένας ελκυστικός άντρας έχει στόχους που κυνηγά και ενδιαφέροντα με τα οποία παθιάζεται. Οι στόχοι και τα ενδιαφέροντα καθορίζουν τον τρόπο ζωής και το ποιος είναι. Και μια γυναίκα που ενδιαφέρεται θα τον υποστηρίξει.

Αν λοιπόν είσαι αναβλητικός ή αν δεν έχεις πραγματικά ενδιαφέροντα, βρες τρόπους να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και ξεκίνησε ένα χόμπι.

Για περισσότερους τρόπους να δείχνεις ελκυστικός, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.