Θέλεις να Έχεις Πολλές Γυναίκες στη Ζωή σου;

Θέλεις να Έχεις Πολλές Γυναίκες στη Ζωή σου;

Θέλεις να Έχεις Πολλές Γυναίκες στη Ζωή σου; Τι σε εμποδίζει να έχεις την πληθώρα επιλογών που θα ήθελες; Έχεις σκεφτεί ότι δεν αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο για να έχεις τα αποτελέσματα που ήθελες, ασχέτως αν νιώθεις ικανός να τα καταφέρεις ακόμα και αν αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο; Μήπως είναι σαν να λες “αποκλείεται να κερδίσω το τζακπότ στο Τζόκερ αλλά θα το ήθελα, μακάρι” αλλά ταυτόχρονα να μην πηγαίνεις να καταθέσεις ένα απλό έστω δελτίο στο πρακτορείο;

Η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια που έχουν μπει γυναίκες στη ζωή μου. Το βασικότερο, είναι ότι ανά πάσα στιγμή ξέρω ότι έχω πάνω από 5 ενδιαφερόμενες που μπορώ να πάρω τηλέφωνο ή να στείλω μήνυμα και να βγούμε ραντεβού ή να έρθουν σπίτι μου. Πώς το έχω καταφέρει αυτό; Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο ή απλά εφαρμόζω μία μέθοδο που με εξυπηρετεί και τη γνωρίζω πολύ καλά;

Είναι γεγονός ότι το μόνο πράγμα που δε με προβληματίζει, είναι αν θα μπορέσω μέσα στη βδομάδα να κάνω όσο σεξ πραγματικά θέλω ή αν θα καταφέρω να έχω μία καινούρια γυναίκα στο κρεβάτι μου. Είναι μόνο θέμα επένδυσης χρόνου μέσα στη βδομάδα για μένα. Πολλές φορές μάλιστα, ξεχνάω επαφές που έχω που είναι “ζεστές” και έτοιμες λόγω δουλειών, καθώς δουλεύω πολλές ώρες. Είμαι τόσο καλύτερος από εσάς; Τι κάνω και πετυχαίνει;

Γεγονότα:

  • Το τηλέφωνό μου χτυπάει ασταμάτητα. Ένα τυπικό παράδειγμα της οθόνης του κινητού μου, όταν δεν το έχω κοιτάξει για λιγότερο από 1 ώρα: sms, κλήσεις αναπάντητες, μηνύματα στο viber. Το 90% των κλήσεων και μηνυμάτων, είναι από γυναίκες που ενδιαφέρονται ερωτικά.
Επιφάνεια Εργασίας Κινητού
Αναπάντητες Και Μηνύματα σε 1 Ωρα
  • Οι κοπέλες συνήθως παρακαλάνε για λίγες ώρες από το χρόνο μου μέσα στην εβδομάδα ή το μήνα και νιώθουν ευγνώμονες πολλές φορές.
Μπορείς να έχεις όσες όμορφες γυναίκες θέλεις στο κρεβάτι σου
Μπορείς να έχεις στο κρεβάτι σου όσες όμορφες γυναίκες θέλεις
  • Σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που απασχολούνται μαζί μου, αφιερώνω λίγο χρόνο της ημέρας μου για να τις κρατάω το ενδιαφέρον και αφιερώνουν πενταπλάσιο χρόνο τις περισσότερες φορές να ασχολούνται μαζί μου.

Θέλεις κι Εσύ να Έχεις Πολλές Γυναίκες στη Ζωή σου;

  • Τι χρειάζεσαι;

Οι περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, έχουν παραπάνω από 7 διαφορετικές πηγές εισοδήματος, η μία εκ των οποίων είναι η κύρια. Το ίδιο ισχύει εάν θέλεις να έχεις πολλές όμορφες γυναίκες στη ζωή σου: Πρέπει να γνωρίζεις γυναίκες με διαφορετικούς τρόπους και επιβάλλεται να φτάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο επιτυχίας σε έναν από αυτούς, στον οποίο και θα αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, εφόσον θα σου δίνει τα περισσότερα αποτελέσματα και πιο υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Ποιες μπορούν να είναι οι πηγές σου για νέες γνωριμίες;

  1. Γνωριμίες το πρωί ή το απόγευμα στο δρόμο.
  2. Γνωριμίες σε μπαρ.
  3. Γνωριμίες στο Διαδίκτυο και στα Social Media.
  4. Γνωριμίες από τον Κοινωνικό σου Κύκλο.
  5. Γνωριμίες από κάποιο Hobby που έχεις, π.χ. χορός ή ιστιοπλοΐα

Όλες αυτές οι πηγές είναι εξίσου σημαντικές, εάν τις αναπτύξεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εγώ για παράδειγμα, ξεκίνησα με το 3: Γνωριμίες στο Διαδίκτυο και στα Social Media για να γίνω πολύ καλός και στο 2: Γνωριμίες σε μπαρ. Αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο μου όταν θέλω να φλερτάρω σε αυτές τις 2 πηγές, που ο συνδυασμός τους μου αποφέρουν σε συντριπτική πλειοψηφία τις γυναίκες που έχω στη ζωή μου, σε ποσοστό σχεδόν 100% (περίπου 50-50).

Δε με ενδιαφέρει η ανάπτυξη κοινωνικού κύκλου στην παρούσα φάση, επειδή λόγω δουλειάς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο και δε θέλω να αφιερώσω στο να αναπτύξω τον κοινωνικό μου κύκλο που μπορεί σε μία συνάντηση πολλών ατόμων για διασκέδαση να βρίσκεται μία γυναίκα που να με ενδιαφέρει. Ούτε έχω αυτή τη στιγμή χρόνο για χόμπι πέρα του γυμναστηρίου.

Προτιμώ να γνωρίζω τις γυναίκες που πραγματικά μου αρέσουν και επιλέγω εγώ, οπότε έχω περισσότερες τέτοιες επιλογές όταν πλησιάζω άγνωστες – μπορώ να πλησιάσω όποια γυναίκα θέλω, όχι να περιοριστώ σε κάποια της παρέας – και ο χρόνος που απαιτείται δεν είναι υπερβολικός.

Εσύ ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο στη ζωή σου; Ονειρεύεσαι κάθε μήνας να συνδυάζεται με νέες όμορφες γυναίκες στο κρεβάτι σου που θα σε κυνηγάνε οι ίδιες; Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Όποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για το σύστημα που ακολουθώ, μπορεί να μου στείλει άμεσα email στο info@demo1.menofstyle.gr ή στο nitro@demo1.menofstyle.gr. 

Όλα είναι δυνατά! Μπορείς να έχεις και ΕΣΥ αυτό το lifestyle. Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας και να μας λες πάντα τη γνώμη σου.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link