Θέλεις να Περάσεις Καλά όταν Βγαίνεις ή να Κάνεις Σεξ;

Βγες Για Να Γνωρίσεις Γυναίκες Και Να Κάνεις Σεξ

Είναι κοινό πρόβλημα αρκετών αρχάριων, αρκετών μαθητών που έρχονται σε εμάς για βοήθεια και πρέπει να τους βοηθήσουμε να αλλάξουν νοοτροπία. Θέλεις να Περάσεις Καλά όταν Βγαίνεις ή να Κάνεις Σεξ; Θέλεις να μιλήσεις με γυναίκες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα απαραίτητα ή σε ενδιαφέρει μία ερωτική γνωριμία που θα έχει συνέχεια;

Όταν γνωρίζεις μία κοπέλα, αυτό που θέλεις είναι να ανακαλύψεις εάν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, όπως και ποιος είναι ο τρόπος για να αυξήσεις τις πιθανότητες να δημιουργήσεις αυτή τη χημεία μεταξύ σας. Η γνωριμία δεν πηγαίνει καλά όταν “περνάτε καλά” και “γελάτε”, αλλά όταν εκφράζεσαι ειλικρινά και ανοιχτά, ανακαλύπτοντας γρήγορα αν η κοπέλα είναι συναισθηματικά διαθέσιμη, οπότε να κερδίσεις ΧΡΟΝΟ πολύτιμο, τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις για να προσεγγίσεις μία άλλη κοπέλα.

βγες για να κάνεις γνωριμίες και σεξ

Όποτε βλέπω μαθητή να συζητά περί ανέμων και υδάτων όταν προσεγγίζει, προσπαθώντας να περάσει όμορφα με την κοπέλα με “ασφάλεια”. Χωρίς να προσπαθεί να κλιμακώσει ή να την προκαλέσει ή με οποιονδήποτε τρόπο να προσελκύσει τη φαντασία της ή την ερωτική της περιέργεια.

Ελπίζοντας ότι με έναν μαγικό τρόπο η κοπέλα ξαφνικά θα του κατεβάσει το παντελόνι και θα αρχίσει να τον φιλάει,  η κατάληξη αν τον αφήσω να χειριστεί την κατάσταση μόνος του είναι πάντα η ίδια: η κοπέλα θα βαρεθεί, θα εκνευριστεί, θα ενοχληθεί. Για αυτό και επεμβαίνω για να του πω:

Πες της ότι σου αρέσει. Μη μιλάς για άσχετα θέματα. Φλέρταρε. Διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Δε θα στο χαρίσει.

Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεις τις προθέσεις σε μια γυναίκα από την αρχή της γνωριμίας, όπως θα δεις παρακάτω.

Ας Είμαστε Ειλικρινείς. Θέλεις Να Κάνεις Σεξ.

Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά γιατί την πλησίασες. Γνωρίζει ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά. Δεν είναι χαζή. Ξέρει ότι πήγες να της την πέσεις. Ξέρει ότι θέλεις να την ξαναδείς και ότι θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της. Ξέρει ότι ενώ μιλάτε για το μπαρ και το ποτό που πίνετε, σκέφτεσαι 10.000 διαφορετικές στάσεις στο κρεβάτι μαζί της. Το ότι αρνείσαι τον σκοπό για τον οποίο πήγες εκεί, την ενοχλεί.

Γιατί την ενοχλεί;

  1. Προσβάλεις τη νοημοσύνη της. Αν νομίζεις ότι δεν το έχει καταλάβει, νιώθει ότι την περνάς για χαζή. Εκνευρίζεται λοιπόν.
  2. Την ενοχλεί να είσαι δειλός. Αν λοιπόν νιώσει ότι επειδή νιώθεις πιο άνετα έτσι στη συζήτηση δεν εκφράζεις τις πραγματικές σου προθέσεις, δε θέλει να σε γνωρίσει περαιτέρω.
  3. Χάνεις τον σεβασμό της.

Όταν γνωρίζω μία γυναίκα, δεν προσπαθώ να περάσω καλά έχοντας μια όμορφη συζήτηση. Αυτό το έχω δεδομένο ότι θα περάσω καλά και η κοπέλα μαζί μου. Έτσι πρέπει να το έχεις και εσύ. Όταν υπάρχει χημεία στη συζήτηση, η έλξη έρχεται εύκολα. Όποιος με παρατηρεί σε μία τέτοια γνωριμία, θα του φαίνεται ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν κάνω τίποτα. Ότι απλά συμβαίνει. Και αυτό επειδή ξέρω πώς να κεντρίσω το ερωτικό της ενδιαφέρον χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθώ.

βγες για να κάνεις γνωριμίες και σεξ

Για υπάρχει έλξη σε μια συζήτηση οφείλεις να ακολουθήσεις κάποια βήματα. Δες το βίντεο που θα βρεις εδώ σχετικά.

Όταν όμως ένας αρχάριος στο Παιχνίδι συνειδητοποιήσει ότι το “να περνάς καλά” όταν γνωρίζεις κάποια όσο και αν τον κάνει να αισθάνεται ωραία με τον εαυτό του, δε θα του φέρει αποτελέσματα, αρχίζει να επιδεικνύει περίεργες συμπεριφορές: προσπαθεί υπερβολικά για να βγάλει χιούμορ και να τις πειράξει, προσπαθεί υπερβολικά για να δείξει κάποιος που δεν είναι. Αυτό η κοπέλα επίσης το καταλαβαίνει αμέσως και ο αρχάριος οδηγείται στο ερημονήσι της αγαμίας!

Πως Να Έχεις Επιτυχία Ακόμα Και Ως Αρχάριος Στο Φλερτ

Όταν κάποιος ξεκινά το ταξίδι του στην αυτοβελτίωση, είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεται μόνος του να φερθεί με ένα φυσιολογικό ελκυστικό τρόπο. Οπότε έχει 2 ταχύτητες:

  1. Είναι φιλικός, κάνει μία συζήτηση χωρίς να ρισκάρει να φλερτάρει και να εκφράσει τις προθέσεις του.
  2. Δείχνει τις προθέσεις του αλλά παραείναι επιθετικός, γίνεται ειρωνικός, πετάει κακίες, προσπαθεί υπερβολικά να δείξει πόσο καλός player μπορεί να είναι.

Είναι φυσιολογικό, επαναλαμβάνω, να μην μπορεί να διακρίνει άλλη συμπεριφορά, επειδή κανένας δεν του έχει δείξει. Οπότε εδώ επεμβαίνουμε εμείς και τον βοηθάμε να σταματήσει αυτή την κακιά συνήθεια που έχει.

Εντέλει, θα είναι ικανός να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο να συμπεριφέρεται με έναν κοινωνικά αποδεκτό τρόπο, αλλά και να εκφράζει ερωτική πρόθεση με ελκυστικό τρόπο, αναδεικνύωντας την προσωπικότητά του υποστηρίζοντάς την όχι μόνο με τα λόγια του αλλά και με όλη του τη συμπεριφορά. Μόλις το καταφέρει αυτό, αρχίζουν να έρχονται τα αποτελέσματα.

Δες πριν κλείσουμε πως μπορείς να πετύχεις να σε καλέσει μια γυναίκα σπίτι της, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες σου να κάνεις σεξ.

Βαρέθηκες να είσαι μόνος; Έλα να σου δείξουμε τον τρόπο. Το Christmas Bootcamp είχε μεγάλη απήχηση και οι  θέσεις καλύφθηκαν ήδη και πολύ γρήγορα, οπότε το 2015 έχει κλείσει. Πόσο ακόμα μπορείς να περιμένεις για να αλλάξεις όμως; Είσαι έτοιμος να κάνεις μία νέα προσπάθεια τον Ιανουάριο του 2016; Μόνο μία θέση έχει μείνει ανοιχτή για τον Γενάρη. Πρόλαβέ την εδώ!

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.