Θέλεις να Βελτιωθείς με τις Γυναίκες; Χρειάζεσαι Ποσότητα και Ποιότητα

Για να πετύχεις με τις γυναίκες θα χρειαστεί να δουλέψεις τα θεμέλια.

Με Τις Γυναίκες Χρειάζεσαι Ποσότητα και Ποιότητα

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τι χρειάζεται να συμβεί για να δεις την πολυπόθητη διαφορά με τις γυναίκες.

Όπως έχω αναφέρει αμέτρητες φορές στα άρθρα μου, είναι απλό αλλά δύσκολο.

Όμως γιατί είναι απλό και φυσικά γιατί είναι δύσκολο;

Για Εξέλιξη Με Τις Γυναίκες Χρειάζεσαι Μια Μάχη Με Το Εσωτερικό Και Το Εξωτερικό Περιβάλλον

εξέλιξη στο φλερτ

Η οποιαδήποτε δομή για επιτυχία περιλαμβάνει απλά πράγματα. Επιμονή, υπομονή, πειθαρχία και φυσικά στοχευμένη εξάσκηση.

Με τις γυναίκες χρειάζεται να φλερτάρεις όσο περισσότερο μπορείς και ταυτόχρονα να εξελίσσεσαι διαρκώς. Όμως γιατί αυτό είναι τόσο δύσκολο;

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην εξέλιξη σου με τις γυναίκες είναι:

#1. Να εξασκείσαι συνεχώς.

#2. Να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει.

Και αυτά τα δύο μέρη είναι και τα πιο απαιτητικά. Μπορεί να φαίνονται απλά όμως απαιτούν προσπάθεια, συγκέντρωση και ποιοτική ενδοσκόπηση. Μια συνεχή διαμάχη με τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το εξωτερικό περιβάλλον και διαρκή επίβλεψη του τρόπου που τα αντιλαμβάνεσαι.

επιτυχία με γυναίκες.

 

Το πώς αποφασίζεις να εξασκηθείς και το πώς διεκδικείς αυτό που σου αξίζει είναι δύο από τα πιο σημαντικά θεμέλια στην περίπτωση που θέλεις να δεις σημαντική διαφορά με τις γυναίκες.

 

Ωστόσο, χρειάζεται να έχεις έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και στις δύο περιπτώσεις.

Για να έχεις ποσότητα θα χρειαστεί να μάθεις να πειραματίζεσαι και για να έχεις ποιότητα είναι αναγκαίο να αναπτύξεις αυτοεκτίμηση. Αν κάποιος από τους δύο πυλώνες δεν βρίσκεται σε συμμετρία τότε τουλάχιστον ένας από τους κρίκους του τεχνουργήματος που θέλεις να δημιουργήσεις είναι αδύναμος.

Ποσότητα Με Τις Γυναίκες – Δες Το Σαν Πείραμα

ποσότητα ή ποιότητα

Για να πειραματιστείς με την εξέλιξη σου στις γυναίκες θα χρειαστεί να πιστέψεις πως κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα πρέπει να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο σκέψης όπου θα σου επιτρέπει να κερδίζεις να μέγιστα από την κάθε κατάσταση.

Ουσιαστικά κάθε προσπάθεια είναι ένα πείραμα όπου μαθαίνεις διαρκώς νέες πληροφορίες για τον εαυτό σου και τις γυναίκες.

Και αυτό απαιτεί υπομονή και καλή διαχείριση σκέψης. Το να πειραματίζεσαι περιλαμβάνει αντοχή  στον πόνο της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Και για να μπορέσεις να διαχειριστείς τους συγκεκριμένους αντιπάλους είναι απαραίτητο να έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου.

Όλοι έχουμε μια συγκεκριμένη αντίληψη για να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές καταστάσεις. Με την λέξη αντίληψη εννοώ μια συγκεκριμένη φιλοσοφία όπου είναι χτισμένη πάνω σε πεποιθήσεις και προσδοκίες όπου είναι είτε χρήσιμες είτε όχι.

επιτυχία με γυναίκες.

 

Όταν αντιμετωπίζεις την εξέλιξη σου με τις γυναίκες σαν πείραμα, αποσυμπιέζεσαι και οι διάφορες συνθήκες που πρόκειται να συναντήσεις θα γλιστρούν πιο εύκολα πάνω σου.

 

Το ζήτημα είναι να σκέφτεσαι λες και η εξέλιξη σου είναι το προσωπικό σου εργαστήριο.

Δες εδώ  ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως θα εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

Έτσι και αλλιώς, κάθε πτυχή της ζωής σου είναι ένα είδος πειράματος. Μια δοκιμή όπου τεστάρειςς συνεχώς νέους τρόπους όπου θα σου επιτρέψουν να χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο τα είδη υπάρχοντα εφόδια που έχεις.

επιτυχία με γυναίκες.

 

Ωστόσο, ο κύριος στόχος θα είναι πρώτα να εξελίξεις τον εαυτό σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι και έπειτα να εστιάσεις στον τρόπο που φλερτάρεις.

 

Αν δεν έχεις τα απαραίτητα εφόδια τότε θα κυνηγάς συνεχώς την ουρά σου.

Και όταν πραγματοποιείς ένα πείραμα παρατηρείς αντικειμενικά και δεν εμπλέκεσαι συναισθηματικά κάθε φορά που μια προσπάθεια αποτυγχάνει. Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό έως ότου η εμπειρία σε βοηθήσει να ενώσεις όλες τις τελείες.

επιτυχία με γυναίκες.

Συνεχώς τεστάρεις θεωρίες, αναζητάς αλήθειες και προκαλείς περιοριστικές πεποιθήσεις ή υποθέσεις. Αυτό που εμφανίζεται ως αλήθεια σήμερα, δεν σημαίνει πως θα είναι αληθές και αύριο.Μελετάς συνεχώς τα μοτίβα για το πώς παίρνεις αποφάσεις, πως διεκδικείς αυτό που θέλεις και πως παρατηρείς τον ίδιο σου τον εαυτό.

Όμως, για να τρέξεις αποτελεσματικά τα πειράματα που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς με τις γυναίκες, θα χρειαστεί να έχεις σωστές συνήθειες εξάσκησης.

Όσο περισσότερο πειραματίζεσαι τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Και όσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτάς τόσο ποιοτικότερα φίλτρα θα χρειαστεί να υιοθετήσεις για να την επεξεργάζεσαι.

επιτυχία με γυναίκες.

Ξεκαθάρισε ρεαλιστικά το που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή. Ποια είναι τα σημεία που χρειάζεσαι περισσότερη βελτίωση. Δούλεψε πρώτα την γλώσσα σώματος σου, κατέγραψε το πώς αισθάνεσαι όταν θέλεις να φλερτάρεις και δώσε προσοχή στην τονικότητα σου.

 

Το καλύτερο είναι να προσεγγίζεις 5-10 άγνωστες γυναίκες την ημέρα. Δεν χρειάζεται να θέσεις τις προσδοκίες σου στον ουρανό.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την πειθαρχία που χρειάζεται για να τους πετύχεις.

Στην συνέχεια όρισε το κριτήριο όπου θα μετράς την πρόοδο σου. Ξεκίνα με μικρά βήματα και στην συνέχεια θα αρχίσεις να παρατηρείς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα χρειαστείς εμπειρία για να μπορείς να φιλτράρεις τις γυναίκες που σου ταιριάζουν.

Με Τις Γυναίκες Χρειάζεσαι Αυτοεκτίμηση – Ο Πυρήνας Για Να Έχεις Ποιότητα

Η αυτοεκτίμηση στηρίζεται στην εσωτερική νοητική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Είναι το πώς σκέφτεσαι και αισθάνεσαι για τον εαυτό σου βασιζόμενος στην εξωτερική σου εμφάνιση, την απόδοση σου αλλά και στο πως πιστεύεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι.

Φυσικά, επηρεάζει διαρκώς το πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους και το πώς εκφράζεσαι με τις γυναίκες.

Χτίσε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης. Δες το παρακάτω βίντεο.

Είναι λες και συνεχώς κάνεις υποσυνείδητες ερωτήσεις στον εαυτό σου του στυλ:

Πως φαίνομαι;

Πως τα πηγαίνω;

Πόσο σημαντικός είμαι;

Η αυτοεκτίμηση σου είναι η εντύπωση που έχεις για τον εαυτό σου και φυσικά επηρεάζεται από το πόση αξία πιστεύεις πως έχεις σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Σε κάποιου χώρους αισθάνεσαι πιο άνετα ενώ σε κάποιους άλλους είσαι πιο μαζεμένος.

Καθορίζει τις ταμπέλες που βάζεις στον εαυτό σου κάθε στιγμή και θεμελιώνουν το σύστημα πεποιθήσεων που έχεις.

Ωστόσο, η αυτοεκτίμηση που έχεις δεν είναι κάτι που στηρίζεται στην πραγματικότητα. Στην ουσία , είναι το αποτέλεσμα της αντίληψης που έχεις για την πραγματικότητα.

επιτυχία με γυναίκες.

 

 

Όταν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση, εστιάζεις την προσοχή σου σε περιορισμούς και ελλείψεις. Κριτικάρεις συνεχώς τον εαυτό σου και η συνεχής αυτή κριτική τείνει να επιδεινώνει την αυτοεκτίμηση σου.

Ένα παράδειγμα είναι πως σε ενδιαφέρει πολύ η άποψη που θα σχηματίσουν οι άλλοι για εσένα. Ωστόσο, η κάθε άποψη είναι ένας εξωτερικός παράγοντας που όχι μόνο αλλάζει συνεχώς αλλά δεν βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο σου.

τι θέλεις πραγματικά

Είναι πολύ σημαντικό να εξερευνήσεις τι πραγματικά πιστεύεις πως σου αξίζει με τις γυναίκες και με ποιον τρόπο το διεκδικείς.

Είπαμε… Είναι απλό όχι εύκολο.

  • Όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα με τις γυναίκες πως σκέφτεσαι για τον εαυτό σου;
  • Ποιες είναι οι πιο συχνές υποθέσεις που κάνεις όταν σου αρέσει μια γυναίκα;
  • Με ποιους τρόπους προσπαθείς να φανείς ελκυστικός;
  • Πως επιδρούν στην ψυχολογία σου οι αντιδράσεις των γυναικών;
  • Πως σε επηρεάζει μια απόρριψη;

Το ταξίδι είναι επίπονο όμως αξίζει να το κάνεις. Θα σε πιέσει, θα φανερώσει δαίμονες και θα σε φτάσει στα όρια σου. Όμως είναι μια διαδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr