Θέλουμε Πραγματικά Περισσότερους Φίλους Στη Ζωή Μας; – Apla + Andrika #92

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον από την φύση του, οπότε η τάση να κάνει γνωριμίες και κοινωνικούς κύκλους είναι ανάγκη. Κοινώς, είμαστε προγραμματισμένοι να κάνουμε φίλους.

Όμως, είναι άλλο πράγμα οι γνωστοί και άλλο πράγμα οι φίλοι;

Μπορεί να φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή σου και να μη σε νοιάζει;

Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου, βρίσκονται απλά για να σου κάνουν παρέα ή επιλέγεις τους φίλους σου με βάση την αξία που σου δίνουν;

Πρέπει να συμφωνείς με τους φίλους σου ή αρκεί να τους αγαπάς;

Σε ποιο σημείο αποφασίζεις ότι πρέπει να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από κάποιους και να αρχίσεις να βάζεις άλλους ανθρώπους στη ζωή σου;

Έχει σημασία η μεταβλητή του χρόνου για να αισθανθείς ότι ένας άνθρωπος είναι φίλος σου;

Σήμερα στο Apla + Andrika συζητάμε την έννοια της φιλίας και τη σημασία που έχει για εμάς.
Εκτός από το τι πιστεύουμε για τους φίλους μας, θα πούμε και ιστορίες με φίλους!

 

Γίνε συνδρομητής για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

 

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία)
Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης
Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.